Боя за коса / Клуб на червенокосите 4

• 53 688
  • 818
  •   1
Отговори
# 570
  • София
И на мен. Със смес от червеното и жълтото си освежавам цвета. Не ми цапа и си пада като боя. Обезцветявали сте си червената боя отдолу най- вероятно... Ако е било върху русо, извинете ме Simple Smile

Скоро ще потърся тези монтибело, дето Бела беше ги хвалила, щом залепвали здраво.

# 571
  • Тра-ла-ла
Боя Монтибело отказаха да ми продадат от фриз.салон-магазин на вносителя. Онлайн я няма също. Иначе на нея се бях спряла.

# 572
  • София
И на мен. Със смес от червеното и жълтото си освежавам цвета. Не ми цапа и си пада като боя. Обезцветявали сте си червената боя отдолу най- вероятно... Ако е било върху русо, извинете ме Simple Smile

Скоро ще потърся тези монтибело, дето Бела беше ги хвалила, щом залепвали здраво.
При положение, че от 15 години си правя сама косата, напълно съм наясно какво обезцветявах Simple Smile)
На русо беше, иначе никога няма да хване тоналността, която има.

# 573
  • София
Както казах, тогава извинете Simple Smile
Аз си ги пляскам върху вече боядисана коса и няма как да преценя така добре, както при русо. При мен си избледняват, де. Но може би не се махат напълно, което мен ме устройва напълно.

# 574
  • София
Ще взема да го пробвам върху червено, поизбледняло в краищата. Току виж стане нещо като омбре. Grinning

Последна редакция: пн, 28 окт 2019, 14:53 от Veseto*

# 575
  • Варна
Нали сме в темата за червени коси. Т. е, това че дадени оцветител/боя падат не толкова лесно, не би трябвало да е проблем, а напротив. Може да се спомене, но чак като недостатък 🙄

# 576
  • София
И аз това се зачудих, ама Simple Smile
Защо ми е да обезцветявам, ако ппддържам един цвят.

# 577
  • София
И аз даже бих го отчела като плюс. Simple Smile

# 578
  • София
Защото аз съм с розова коса.
Сложих оцветителя с идеята, че ще падне след някое и друго миене Simple Smile)
Та, за да си върна розовото после, обезцтветих.
Иначе за червенокоска е супер вариант.

# 579
  • София
А, ясно Simple Smile
Ти ли се правеше с Лакме Колаж, впрочем? И ако да, как ти се отразява на косата в дългосрочен план?

# 580
  • София
А, ясно Simple Smile
Ти ли се правеше с Лакме Колаж, впрочем? И ако да, как ти се отразява на косата в дългосрочен план?
С Лакме се правех преди 2-3 години, сега използвам единствено оцветители.
Ами, не ми се отрази много добре, силна боя е.
Не можеш да правиш само корени, защото надолу изсветлява, а като боядисаш и дължините, боята първо ги изсветлява, после ги прави ярки / аз ползвах коректорът им /, та в дългосрочен план от коса до под плешките, стигнах до раменете Simple Smile

# 581
  • София
The Joykiller, какви оцветители ползваш?

# 582
Здравейте боядисах се с Игора 9.98 И сега ще видя как се държи след измиването на косата.
ето така изглеждам сега. А бях

# 583
  • София
Здравейте боядисах се с Игора 9.98 И сега ще видя как се държи след измиването на косата.
ето така изглеждам сега. А бях
Много добре изглежда. И аз съм решила да я пробвам. С какъв оксидант я смеси?

# 584
  • Бургас
Гергана,хубав цвят.Blue Heart

Общи условия

Активация на акаунт