Боя за коса / Клуб на червенокосите 4

• 53 695
  • 818
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте боядисах се с Игора 9.98 И сега ще видя как се държи след измиването на косата.
ето така изглеждам сега. А бях
Много добре изглежда. И аз съм решила да я пробвам. С какъв оксидант я смеси?
Здравей, с 6% я смесих не е лоша днес, ще я има да видя и колко ще падне

# 586
Bright Crystal благодаря ти 💙

# 587
  • Тра-ла-ла
Perlacolor-a, с която се боядисах е...нямам думи. С водни боички да се бях мацала - по-трайно щеше да стане.

Не само, че не хвана на 100% от косата. Ами и след 3то миене изцяло изпадна на места, а на други стои наситено лилаво. Какво е това чудо?! Scream И не е от ползването на кристали за коса, защото в корените също избледня.

# 588
Здравейте дами Blush  .Ето тази боя някоя дали е ползвала и какво ви е мнението

# 589
Цветът е убийствен! Сподели къде я видя, моля!

# 590
Даа ,точно този цвят искам и я видях ето тук http://sansiro-bg.com/shop/%d0%b1%d0%be%d1%8f-%d0%b7%d0%b0-%d0%b … 0%b5%d0%bd%d0%be/

# 591
  • Бургас
Цветът е убийствен! Сподели къде я видя, моля!
Чудесен цвят наистина.

# 592
След като предния път се намазах с 5.22 и станах някаква никаква, отново се върнах на 8.666,просто този път на по-тъмна основа и съм адски доволна от резултата. Красиво, наситено червено, но избегнах онази сигнално червена нотка, която биеше на цикламено и ме дразнеше зверски.

Последна редакция: чт, 22 апр 2021, 20:28 от bubanka

# 593
  • София
И аз се боядисвам вече два пъти с 8.666, ама бързо ми се отмива за съжаление...

# 594
Здравейте момичета!
Някоя от вас да се е боядисвала с боя Олия на Гарниер цвят 8.46 или 8.60 и ако сте се боядисвали,бихте ли ми казали останали ли сте доволни,тъй като искам сега да пробвам и от тази боя,защото тази ,с която се боядисвам в момента много ми изтощи косата.

# 595
Здравейте момичета!
Някоя от вас да се е боядисвала с боя Олия на Гарниер цвят 8.46 или 8.60 и ако сте се боядисвали,бихте ли ми казали останали ли сте доволни,тъй като искам сега да пробвам и от тази боя,защото тази ,с която се боядисвам в момента много ми изтощи косата.

Да не би да имаш предвид 8.43 (Intense Light Golden Copper)?
С Olia съм се правила с всички червени нюанси, 6.60 (интензивно червено към череша), 6.46 (медно червено-спряна от производство!), 7.40 (интензивен мед - оранжево), 8.43 (светъл интензивен мед към русо). Даже и съм смесвала различни нюанси. Вмомента си ползвам 7.40, тъй като любимата ми 6.46 я спряха. Кажи ми какъв цвят иска да постинеш и ще ти кажа дали ще стане. Аз съм доволна.

Скрит текст:

# 596
И аз търся нещо по-щадящо. Олиа обаче на мен ми прави алергии и е много нетрайна.
Кастинга се чудя дали да не пробвам. Имате ли отзиви за червените? Не са много като избор на нюанси. Аз съм я ползвала години наред и съм доволна от нея,но заради някои и друг бал косъм се колебая. Не винаги се покриват.
Пък и при тях го има риска да стане по-тъмян цвят от показания.

# 597

Искам такъв цвят да получа..
Но ме е страх да не стане по тъмен,тъй като в момента съм с горе-дол същия.
До момента използвах боя Велатон8.45,но тя ми съсипа косата стана суха по краищата и започна да се заплита,бих искала да пробвам друга,която е без амоняк и няма да навреди на косата ми.
Някакви идеи?

# 598
И при мен Велатон нещо ми изсуши. Явно не е само при мен. Заплита се, но моята стана много дълга, до кръста почти е. Има нужда от подстригване, въпреки, че не цъфти като цяло.
Не ми се подстригва.

# 599
И при мен Велатон нещо ми изсуши. Явно не е само при мен. Заплита се, но моята стана много дълга, до кръста почти е. Има нужда от подстригване, въпреки, че не цъфти като цяло.
Не ми се подстригва.

Като цяло цвета, който се получи беше страхотен.
Много ми хареса,но много бързо се отмива и ми се е налагало да се боядисвам по 2 пъти в месеца.
Проблема е че много ми изсуши краищата на косата,затова ми се налага да се подстригвам често,което доведе до намаляване на дължината  на косата.
Бих искала да ми препоръчате боя,която няма да уврежда толкова косата и да е горе-дол цвета от снимката,която съм показала.

Общи условия

Активация на акаунт