Да пробваме ли отново?

• 2 810
  • 8
  •   1
Отговори
Здравейте! Ще започна с това, че живея с един мъж на семейни начала вече 2 години и половина. Имам дете,той също има син, но живее с майка си. Много искаме да си имаме и общо детенце, първия път, когато видях двете чертички бях ужасно щастлива,но впоследствие се оказа кухо яйце. Вторият път бременността до втория месец и малко си беше нормално всичко, когато в един момент получих кървене и ме закара ха в болница, опитаха задържане, но уви така за две години преживях два аборта. Sad Така и не разбрах защо не се получава. И въпреки всичко пак си искаме бебе, но мен вече ужасно ме е страх да не се случи същото, няма да го преживея отново. Някоя от вас имала ли е подобен проблем, моля кажете как да постъпя да пробваме ли отново дали ще се получи или да изчакам? Объркана съм и много ме е страх.

# 1
  • София
Направи ли си изследвания, за да се установи защо се получават абортите?

# 2
Тогава лекарите ни казаха и на двамата да си направим, за да разберем причината, поради която се получава така, но така си и остана, може би беше грешка така и не разбрахме, а пък оттогава аз се уплаших и изобщо не сме и  правили опит за бебе отново.

# 3
  • София
Имате време, не сте стари. Simple Smile Но отидете на лекар, за да си направите изследвания. Не се отчайвай предварително.

# 4
Благодаря ти Аглея! Simple Smile

# 5
За 6 месеца имам два аборта с кюретаж и една беохимична бременност. Не се отказах, правих няколко кюпа с изследвания и една хирургическа интервенция /твл/. Вече се гушкаме с нашето бебенце.
Не се отказвайте!
Знам какво е - болка, отчаяние, депресия, страх....
Намерете добър лекар, които да ви помогне.

# 6
Само лекар може да ви помогне, като установи причината за неуспешните бременности. Щом искате да имате дете, защо да се отказвате. С тази напреднала медицина, да правите опити, знаейки че е възможно да има проблем, чието решение дори не сте потърсили, е малко безотговорно. Да не говорим, че още тогава са ви казали, че трябва да си направите изследвания. Постъпете като разумни хора, като си направите изследвания и се консултирате с лекар.

# 7
Може тези помятания да са били причинени от нежизнеспособност на плода... На много хора се е случвало, не е рядко срещано изобщо. Но да, не е лошо да видите да не би да има някаква друга причина.

# 8
Здравейте,момичета! Имам един въпрос към вас: Преди месец се наложи да пия антибиотик, след който ми се появиха гъбички. Излекувахме ги и то бързо за 15 дена . Правих си миктобиология и всичко е наред. Доктора ми каза да пия профилактично едно хапче след цикъла ми Кандизол за да не се появят след цикъл пак. Е, за сега и дано занапред се чувствам добре.Искаме бебе правихме опити,но бяхме спрели докато се излекувам. Та въпроса ми е можем ли пак да почнем или е рано? Да изчакам ли да мине още време или месец е достатъчен ?

Общи условия

Активация на акаунт