Отговори
# 135
Добре, разбрахме, че си търсиш жена. Ако е с имоти, бонус.
Но не си ли се замислял, че преди да искаш нещо толкова сериозно, ще ти е по-добре, ако имаш неангажиращи, приятелски отношения с жени.
Ти спомена, че нямаш приятели. Ок, приемаме, че не си по компаниите, събиранията, празните приказки и разговори. А с кого общуваш? Само с роднини ли?

Според мен трябва да излезеш от този модел на живот. Премести се в друг град или иди в чужбина за малко. Ще срещнеш нови хора, ще промениш средата, ще научиш за себе си нови неща.

Това с размерите отиде на долнопробност, да. Ако трябва да разведря, ние често с половинът се шегуваме в компании, че "той е с мен заради парите, а аз с него заради големия". Мъжете ококорват ей такива очи, а жените почват тайничко да му мятат погледи. Та, толкоз за размера. Приказките са едно, личните вкусове и предпочитания – друго.

# 136
  • град-държава
Луна, и ти ли!?😆 Б@си, за малко да се почувствам специална.

# 137
Луна, и ти ли!?😆 Б@си, за малко да се почувствам специална.
Е, ти и другите като не пишете, опря и до мене. Ся ако знаеше, че нямам на разположение още 50 години, нямаше да стреля на халосни. Grinning
Приятел, в темите стават най-хубавите запознанства.   Sunglasses

# 138
"А с кого общуваш? Само с роднини ли?" в случая с потребители на БГ мамма. Извън форума с хора с общи интереси, занимания, нужди. Не пия изобщо и рядко отивам при компания употребяваща алкохол. Кафе и безалкохолно може.

# 139
Мацката от "форевър алоун" темичката да се свърже с теб веднага! 😊
Иначе не знам какъв ти е проблема на теб. Такъв ти е характера просто. Не всички са контактни и социални. Желая ти успех и не се вкопчвай във всяко момиче и да си я представяш като евентуална твоя съпруга и майка на децата ти. Тези неща ще станат от самосебе си.отпусни се и се забавлявай. Според мен, тези, които лесно се влюбват- лесно и разлюбват. Аз се влюбвам много бавно и трудно, но после обичам до гроб! 😰

# 140
  • Sofia

Авторът спомена, че ѝ е писал, но тя не му е върнала отговор. Laughing

# 141

Тя придоби популярност и можеби кутията й е задръстена. Той да не се отказва! 🍀

# 142
  • Terra incognita
Може би затова не пише в темата. Сигурно комуникира на лични. Simple Smile

# 143
Нека! Щом се харесват младите - да се вземат! 💜

# 144
"Според мен, тези, които лесно се влюбват- лесно и разлюбват." не съм за тръпката. Просто магнитите остават в еднаква положителна/отрицателна позиция, съответно няма привличане. Форевера кой знае  къде се шляйка, има си занимания.

# 145
  • град-държава
Тя не харесваше ли жени, или бъркам темата? 😆

# 146

Тя придоби популярност и можеби кутията й е задръстена. Той да не се отказва! 🍀
SmileSmileSmileSmile TrollfaceTrollfaceTrollface да поддържам статус "лепка" мерси не е редно това
Vermilion` бъркаш темата

# 147
Автора щом търси жена с имоти и положение, ще трябва да се замисли какво може той да предложи. Защото мъжете се предлагат, а жените са тези, които избират. Та ако няма какво да предложи...

# 148
  • София
Авторе, ти самият каза, по-назад в темата, че Лесно се влюбваш.
Улавям те за не знам си кой път да си противоречиш. Това първо. Второ, стилът ти на моменти много ми наподобява на един друг потребител. Чака се чудя ти 100 и кусур мнения не ги ли направи халостни, за да забиеш гвоздея с тая тема, че админите да не ти обърнат внимание и разберат, че си стар потребител? Така ми се струва, признавам, мои си предположения...

# 149
Авторе, ти самият каза, по-назад в темата, че Лесно се влюбваш.
Улавям те за не знам си кой път да си противоречиш. Това първо. Второ, стилът ти на моменти много ми наподобява на един друг потребител. Чака се чудя ти 100 и кусур мнения не ги ли направи халостни, за да забиеш гвоздея с тая тема, че админите да не ти обърнат внимание и разберат, че си стар потребител? Така ми се струва, признавам, мои си предположения...

Админите са много заети. Някоя незадоволена лелкa върви след нас и докладва всеки коментар... Аман вече - тези жени нямат ли къщи, дворове да чистят, ами ни развалят кефа?

Общи условия

Активация на акаунт