Отговори
# 1 035
Ето промото за довечера
https://play.nova.bg/programi/ochakvaite/946536?

Марио е вбесен, искрено се надявам, че е на брат си, а не на Зорница Sad

Е за какво да е бесен на Зорница? Ядосва се на ситуацията и си го изкарва на гардероба.

# 1 036
Не ми изглежда да е ядосан на нея, по-скоро на себе си и ситуацията, в която е с Тони в момента. Оф и този епизод Зори е в бордо, не вещае много любов Grinning

# 1 037
  • Разпиляна във въображението
Благодаря Simple Smile

Болницата кога стана частна, че Фотев да назначава по свое усмотрение директор? Очаквам сега реките от пари да потекат към Св. Кирил и да се вдигнат поне два етажа, за да поберат скъпата апаратура и амбициите на Стаменова.

Ина изхъмка на Галя. Добре, добре. Така трябва.

# 1 038
Благодаря Simple Smile

Болницата кога стана частна, че Фотев да назначава по свое усмотрение директор? Очаквам сега реките от пари да потекат към Св. Кирил и да се вдигнат поне два етажа, за да поберат скъпата апаратура и амбициите на Стаменова.

Ина изхъмка на Галя. Добре, добре. Така трябва.

Лошото е, че ще се наложи да разкарат градинката на Банков заради хеликоптерната площадка Joy

# 1 039
  • Разпиляна във въображението
Вярно, язък за единственото нещо останало след Банков.

# 1 040
Пууу, отидоха 150 хиляди лева на кино Joy

# 1 041

Ами като не даде подкуп на каксеказваше дебелия, сега ще я изсекат. Можеше и да се застъпи за био-еко градинката.
Ехххх, друго си беше Виолета....

# 1 042
  • София
Много минорно настроението, много.

За това идвам с добра новина.
Говорих снощи с Карамазов. Значи работата е уредена, но всяка от нас трябва да плати индулгенции във формата на:
- 10 торти с лика на Карамазов
- 10 торти с лика на Банков/Вергов
- 30 торти с Банков и Зорница, като поне 5 от тях са как той и бие шамар.

Съжалявам дами, знам че идва лято и ще трябва да се ходи на море. Но мисля, че жертвата си заслужата.

# 1 043
Много минорно настроението, много.

За това идвам с добра новина.
Говорих снощи с Карамазов. Значи работата е уредена, но всяка от нас трябва да плати индулгенции във формата на:
- 10 торти с лика на Карамазов
- 10 торти с лика на Банков/Вергов
- 30 торти с Банков и Зорница, като поне 5 от тях са как той и бие шамар.

Съжалявам дами, знам че идва лято и ще трябва да се ходи на море. Но мисля, че жертвата си заслужата.

Шоколадови ли са?
Ако да....взимам 3 с Карамазов Joy И една със сцената от 50 ноанса сиво Wink
Достатъчно ли са?

# 1 044

Ами като не даде подкуп на каксеказваше дебелия, сега ще я изсекат. Можеше и да се застъпи за био-еко градинката.
Е той Антонов с такава любов искаше таз градинка, сега да я махнат, вземе да се разплаче за нея Joy

# 1 045

Е той Антонов с такава любов искаше таз градинка, сега да я махнат, вземе да се разплаче за нея Joy

Вярно бе, Антонов. Той горчиво плака, след като не взе подкупа.....ми освен да направи един протест пред Министерски съвет - Не искаме хеликоптери, искаме природа! Не искаме апаратура, искаме зеленина!

# 1 046
Казвам ви аз, Марио ще беснее и страда заради Тони, а Зорница няма да издържи да го гледа така и ще начука канчето на Тони яко. Очаквам да е епично.

# 1 047
Не съм съгласна с вас,всички гледаме с "различни очи",така че всеки с правото си на мнение.Аз бих го разбрала Тони и да ме овика и да ми се цупи Simple Smile,сериозна е неговата болест,със сигурност е с по-крехка психика.Как се преживява това ,всеки сам си знае.
Майче,къде ги гледаш новите сезони на "теорията"?

# 1 048
Казвам ви аз, Марио ще беснее и страда заради Тони, а Зорница няма да издържи да го гледа така и ще начука канчето на Тони яко. Очаквам да е епично.
Ако стане така, аз нямам нищо против Grinning А тя Зорница като вкара леденият тон, може много лошо да го нареди Тонката Grinning
Не ми се иска Марио, притиснат от чувството за вина, да си го изкара на нея.

# 1 049
 Пияндурки , сега на торти  cook  ли го ударихте  Joy  Аз само ще ги РЕЖА през вратовете  Mr. Green и ще надигам  шишето /без чаша /  Drunk , че след зимните  имуностимулатори ...тъпите дънки са се събрали от сушилнята  Sad
От промото очаквам доста изнервящ епизод - Марио и Зори са нещастни , защото  ....Антон  ги кара да се чувстват гузни  #2gunfire Дано Зори , за да защити  Марио , да вземе да го сдуха  този ...бъдещ роднина .
Ина е притисната , но няма полезен ход . Май се подготвя  напускането на Боби  newsm78
Клюкарите в болницата се разжужаха , но Фотев тропна по масата -все едно гледах анимация  с Цар Лъв  . Единственото хубаво нещо от това ще е ,че Пешо най-после трябва да намери онова писмо .
Започвам да си събирам в папка  гифчетата на Майчето и ще си провеждам терапия .
Така ще мога  да преглътна и  Банков , ако дойде да души  за 2-3 епизода .

Общи условия

Активация на акаунт