Отговори
# 1 065
И с тази папийонка как се е барнал, прекрасен е просто Simple Smile
Ели, съчетава по някакъв необясним за мен начин излъчване на гамен и добро момче и отдолу някъде прозира и нещо благородническо. Много интересен човек.

Абе, сега се замислих, нашите приятелки от "другото" място как още не са видели Батко как удря шкафчето в съблекалнята, за да стигнат до извода, че в този момент Огнянова му е разказала най-сетне за целувката и той блъска бесен и това е краят на и без това крехката им връзка. Grinning Излагат се, значи, ние ли да им даваме в ръцете съчки за кладата Joy

# 1 066
Щом ПР-ите са се спрели на него да им води церемонията, за мен е красноречив факт какъв е неговия личен ПР, така да се каже  Laughing Mного чаровен  Heart Eyes

# 1 067
  • София
Е може ли точно в петък да имам толкова много работа.

Малко като след дъжд качулка, но да си кажа Simple Smile
Зорито може и да притисне Марио , че трябва да говори с брат си, или че е крайно време да разкрият връзката си и за това той да реагира така. Но и на мен би ми било странно, защо да си изкарва яда на нея. Ми тя 100 пъти му казва, че трябва да сподели и да спрат да се крият. За това, че Тони ги видя по този начин виновен си е Марио.

Амбър, опитвам се да си обясня поведението на Тони и да намеря за какво да се хвана. Разбирам, че е обиден и наранен. Но е минал цял месец, не е ли редно да е направил разбор на чувствата си. Не мога да приема решение да се държи по този начин, първо не е поведение на зрял човек, второ след месец терзания само това ли иамисли - ще наказвам брат си. Приемам това, че трябва да е дистанциран, приемам, че трябва да се изнесе от апартамента, но не мога да си обясня, как след всичко което са преминали, отказва на брат си 5 минутен разговор. Според мен поне това му дължи.

Леле, нямата милост към бедната ми душа. Какви са тези  снимки и видеа в работно време.
Отново съгреших, имах нечестиви помисли, няколко пъти Smiling Imp
Ами пристрастна съм, много даже. Страхотен е, къде са го крили до сега този?

Последна редакция: пт, 11 май 2018, 13:12 от rosita_ta

# 1 068
Дами, моля за вашата любезност. По обясними причини не мога да гледам Речта на Германеца от наградите. С две думи, моля да кажете най-важнато

# 1 069
  • Разпиляна във въображението
Не благодари на никого за наградата и се връща в Откраднат живот.

# 1 070
...Леле, нямата милост към бедната ми душа. Какви са тези знимки и видеа в работно време.
Това е само за майтап

Не се разкайвам  за помислите си , те ме кефят  Peace Joy

Вергов да се връща  , където иска , аз вече  си събрах  произведенията на Майчето и не ми пука , ще си гледам тях , а не изсмукани от пръстите интриги на  нефелните сценаристи .

# 1 071
И с тази папийонка как се е барнал, прекрасен е просто Simple Smile
Ели, съчетава по някакъв необясним за мен начин излъчване на гамен и добро момче и отдолу някъде прозира и нещо благородническо. Много интересен човек.

Абе, сега се замислих, нашите приятелки от "другото" място как още не са видели Батко как удря шкафчето в съблекалнята, за да стигнат до извода, че в този момент Огнянова му е разказала най-сетне за целувката и той блъска бесен и това е краят на и без това крехката им връзка. Grinning Излагат се, значи, ние ли да им даваме в ръцете съчки за кладата Joy

Нееее, той с едната ръка удря в лкафчето, а с другата зашлевява Зорница - за да покаже, че енистински мъж! Тя му се хвърля на врата и започва да го моли за прошка, че е покварила братчето Wink

Научи се да гледаш между редовете...кадрите!

Роси, и аз се чудя - къде ни бяха главите, че чак сега го открихме??

# 1 072
Сериозно??? Кога се връща? Не приемах на сериозно всички провокации предвещаващи връщането му. За това, че не благодари на никого вероятно се шегува. Обърках се!

# 1 073
Започва с това, че всички останали номинирани колеги заслужават наградата повече от него, защото той е бил само за един сезон. Завършва обаче с думите, че няма да благодари на никого, но ще каже само, че Дрийм Тийм са гаранция за качество и ако Nova държат на качеството, ще им поръчат да направят шести сезон и ако го направят, той ще участва в него.

# 1 074
  • София
...Леле, нямата милост към бедната ми душа. Какви са тези знимки и видеа в работно време.
Това е само за майтап

Не се разкайвам  за помислите си , те ме кефят  Peace Joy

Ха Ели, добре, че ме цитира да видя какви Знимки съм изпраскала. Simple Smile Поправих се и си посипвам главата с пепел Flushed
Ами, аз това на Вергов не го разбрах много. Но на мен ми се стори  като поредната закачка и не вярвам да се върне. Странно беше. Но повредата може и да е при мен, него не мога да го разбера. Не мога да схвана тънката граница между подигравка, високомерие или чувство за хумор. Но не го съдя, как ли се живее с товара, луди фенки да си правят торти с твоя образ. Сигурно се изисква доста здрава психика и да си над нещата.

# 1 075
Благодаря Мириел и Злати! Той има особено чувство за хумор! Симпатяга е!

# 1 076
Вече знаем как ще изглежда Батко на сватбата. Joy

# 1 077
Е, ние и Кака знаем как ще изглежда - само да смени цвета от червен на бял Wink

# 1 078
Грешница в бяло? Тотално анатемосване. JoyJoyJoy

# 1 079
Марта Вачкова с ново клипче от снмачната площадка:

https://www.facebook.com/marta.vachkova.official/videos/226825444566673/

Явно в крайна сметка Фотев е предпочел да закопае Боби на Витоша Joy

димитрова - това е за заблуда на противника Wink отдолу бельото е черно - както винаги!!!!

Общи условия

Активация на акаунт