Отговори
# 1 185
Абе Албена....стига с тоя Захариев бе!!!!
Дразни ме

# 1 186
Айде, време е да намери писмото вече.

# 1 187
Абе Тони беше прав за това, което каза на Албена, макар, че подтекстът е друг. Историята на Албена не е като на Марио и Зорница. Има огромна разлика.

Инаааа кажи му за бебетооо!!!

# 1 188
  • София
И аз да питам, този пациент къде сме го гледали?

Тони е ужасен. От яд издаде и брат си и Огнянова.

Горката Ина

# 1 189
  • София
Ина закъсня. Ще я хване и кой знае какво ще стане.

# 1 190
  • Русе
Страх ме е за Ина..

# 1 191
Дразни ме

И мен ме дразни. Майка си не я спомена ни веднъж, а наскоро почина жената. Два месеца все за Захариев мислела... Flushed

Захариев може да е коцкар, да е мекушав понякога, но е свестен човек. Има мъдрост в него, ето с Калин отново го доказа. Не направи драма, не вдигна скандал, прие го философски и това е.

# 1 192
Дразни ме

И мен ме дразни. Майка си не я спомена ни веднъж, а наскоро почина жената. Два месеца все за Захариев мислела... Flushed

Захариев може да е коцкар, да е мекушав понякога, но е свестен човек. Има мъдрост в него, ето с Калин отново го доказа. Не направи драма, не вдигна скандал, прие го философски и това е.

Именно!!! Нещо траурът бързо мина....
И не ѝне работа да вре в неща, които нв разбира. Марио добре ѝ го каза

# 1 193
Ужасена съм и от Тони и от Войнова. Ама тя верно за коя се мисли, че размаха пръст да ги съди. Ку ку. Лика прилика са си с Тончо. Те и двамата не са пораснли. Марио и Зорница могат да са им родители.

# 1 194
  • Бургас
Работата загрубяяяя, дано не я хване, ама надали ще и се размине....

# 1 195
Този Тони е голям симпатяга, но държанието му вече е като на ощипана госпожица. При все какви трудни неща е преборил, това ми идва прекалена драматизация от негова страна. Егоизъм ли е, какво, но брат му не заслужава това отношение

# 1 196
Абе Тони беше прав за това, което каза на Албена, макар, че подтекстът е друг. Историята на Албена не е като на Марио и Зорница. Има огромна разлика.

Инаааа кажи му за бебетооо!!!

Тони нищо не е преодолял и е пълен с гняв, колкото и да се прави на непукист и на нов човек. С Огнянова се държа ужасно. Хубаво ядосан й е, сърди се, добре, но това са лични неща. В работата трябва да се държи професионално и да забрави личните проблеми. Успя да настрои и Албена срещу Марио и Зорница. Коя пък е Албена да държи сметка на Марио? Тя не знае нищо, чува само гледната точка на Тони, който е прекалено наранен и изпълнен с гняв, заслепен е и не вижда по-далеч от носа си.

# 1 197
Хареса ми Захариев! Има хляб в този човек, защо на моменти така го настъпват с чехъла не знам.

Албена - ужас просто!
Тони много хубаво й наговори истината, ама не се ли усеща, че тези неща, които й каза важат с пълна сила за него?
Бърка там, където някой се опитва да бъде щастлив, вярва, обича, мечта, а той се вълнува само от своите чувства.

Инчето не мисля, че Фотев ще я хване, но може би нещо ще се обърка и тя ще спре плана си за бягство.

# 1 198
  • Бургас
Абе Тони за себе си говореше и само си го изкара на Войнова и двата персонажа са ми антипатични, а и Тони не ми харесва дори визуално, като болен ми е с тоя бозав тен и безцветни устни.

# 1 199
Хареса ми Захариев! Има хляб в този човек, защо на моменти така го настъпват с чехъла не знам.

Албена - ужас просто!
Тони много хубаво й наговори истината, ама не се ли усеща, че тези неща, които й каза важат с пълна сила за него?
Бърка там, където някой се опитва да бъде щастлив, вярва, обича, мечта, а той се вълнува само от своите чувства.

Инчето не мисля, че Фотев ще я хване, но може би нещо ще се обърка и тя ще спре плана си за бягство.

Тони много често казва неща, които иронията обръща срещу него. По случайност каза истината на Албена в очите.
Фотев не ми се мисли какво ще направи на тази вечеря.

Общи условия

Активация на акаунт