Отговори
# 1 215
  • София
Малеее, мармалад стана по всички линии. А промото....кошмар просто. То кой по-напред - и Фотев, и Захариев, и Марио.

# 1 216
Егати разочарованието... Много грозно беше това наистина. Явно сценаристите ги четат стринките по Фейса Neutral Face

# 1 217
Има само два варианта - сценаристите или тотално са изперкали или да!
Харесвам(х) сериала, но днешната серия беше голяма комедия...
С елементи на трагедия.😂😂😂
Шинова е мнооого слаба актриса.  Искрено се забавлявам с потоса , с който говори. Истински директор, с гениални идеи.

# 1 218
Пффф, не е истина. Марио е пълен т@шак!
Ми като толкова милее за братчето да беше избрал него още в началото. Не няколко месеца да дава надежди на една жена, която очевидно го обича и след това да я захвърлиш заради бедното братче! 🤬🤬🤬
Да ходи да си дундурка там бебето и хич да не се захваща с неща, които не са му в капацитета.

# 1 219
Ох, не гледах серията, но от вашите коментари ми се свива сърцето.

# 1 220
  • Бургас
Ще повърна и не , не съм бременна

# 1 221
И Mарио достигна до критичната си точка.

# 1 222
Време е Банков да идва и да си прибира жената. Братя ковачеви много смотани.

# 1 223
Това последното беше ужасно, но...ако помислим трезво, не нелогично. Марио и преди е показвал, че може да бъде задник, като се ядоса. Сега беше ужасно голям задник. Cry Въпросът е ще му мине ли и да се освести...
Жалко,че се огъна при първата трудност за връзката им. И беше ужасно груб, ужасно...

# 1 224
Язък ви за сценариите, които писахте толкова време. Даже Банков не се е държал толкова отвратително. Сладур си е той.

# 1 225
  • Бургас
И аз съм за Банков.....значи тоз Ковачев, хвани единия, прасни другият.

И тази ученичката, защо беше по бельо.....напомнете ми за дегана вторник.

# 1 226
Язък ви за сценариите, които писахте толкова време. Даже Банков не се е държал толкова отвратително. Сладур си е той.

Не забравяй моя сценарий, според който именно Тони ще събере Марио и Зорница накрая. Вече стм убедена 100%
Щ се случи точно така

# 1 227
Три дена погребение ще е тук. Ще погребваме епичната любов между Батко и Кака.
Не знам какво ще прави Марио, ако Тони умре. Сигурно ще се самоубие 😬😀😯

# 1 228
  • in Wonderland
Спокойно дами, нали трябва да има 6ти сезон, на какво да го направят сценариатчетата, драмата трбва да е на макс 😆 то само цветя и рози не може.
Сринаха му готиния образ на Марио за секунда!!! Жалко.

# 1 229

Не забравяй моя сценарий, според който именно Тони ще събере Марио и Зорница накрая. Вече стм убедена 100%
Щ се случи точно така
Дано не стане така. Аз си искам Банков.😋

Общи условия

Активация на акаунт