Отговори
# 1 305
и
Тия двамата братя откъде ги изкопаха в тоя сезон...хич не ме кефяг. Ако може сценаристите да ги пратят да работят някъде в чужбина, ще съм доволна. Банков го искам да се върне Crossing Arms
ще се върне, но и братята ще са тук. Защото Ние тук ги харесваме 😀😎

# 1 306
Такива думи не се прощават. Марио, колкото и да е афектиран не би ги казал, ако наистина не мисли така в момента. Права е Стела, като задава този въпрос за децата и любимия. Марио си каза - брат му е човекът, когото обича най-много! Какво щял да направи след време и дали ще лази в краката на Зори няма значение. Казаното е казано и в случая по много грозен и обиден начин!  Беше изпълнен с омраза. Не зная, коя жена би приела последващи извинения! Още не мога да приема, че съм гледала това нещо.

Последна редакция: пт, 11 май 2018, 22:32 от *Melanie*

# 1 307
Сценаристите са гениални до вчера не искахме да чуем за Банков,а сега всички крещим БАНКОВ,БАНКОВ.Включително и аз не ме разбирайте погрешно.Ако не се появи поне да напише на един билборд пред болницата Зорница обичам те,разведох се ела в Германия при мен да се омъжим и да си шефка на урологията.Искам гърчещ се Марио,да се влачи по корем и да плаче с крокодилси сълзи.

# 1 308
Е да, ама Тони не му е дете, а брат, колкото и да се е вкарал в ролята на родител, не му е, там е тънката разлика.

Хич не искам Марио да върви след нея, чак когато реши, че братчето му няма саморазрушителни мисли и т.н..
Наистина не мога да повярвам, че ще го напиша, ама приветствам Банков, само и само да видя тъпата физиономия на Марио, когато той е около Зори и види какво губи.

Хахаха знаех си, че все някога и до там ще стигнем. Joy

# 1 309
Скрит текст:
Думите му бяха груби, дори и да го разбираме защо ги наговори тия, начинът, по който се изрази към жена, която уж обича, беше ужасен...

Цитат
Коя си ти, Зорница, коя си, не знам какво те прави щастлива, какво мразиш, освен в секса...

Кой е виновен за това, че не я познаваш, бе, Марио? Тя добре си му каза, като се крием по ъглите, толкова, какво очакваш...
ами той не я обича. Просто му харесва сексът с нея 😒🙂 като се върне Банков Велики, тогава ще е осъзнаването на чувствата.

Според мен я обича, но да, явно не достатъчно на този етап.. за любовта се изискват жертви... Трябва да си готов да се бориш. А досега нито Банков Велики, нито Супер Марио са показали някакви наченки на борба за любовта си... Зорница е най-мъж от всички, защото само тя винаги ги прави жертвите, прощава, прави компромиси със себе си , бори се...
Както някой каза да си се вземат с Ина, то мъже не останаха Joy

# 1 310
Такива думи не се прощават. Марио, колкото и да е афектиран не би ги казал, ако наистина не мисли така в момента. Права е Стела, като задава този въпрос за децата и любимия. Маро си каза - брат му е човекът, когото обича най-много! Какво щял да направи след време и дали ще лази в краката на Зори няма значение. Казаното е казано и в случая по много грозен и обиден начин!  Беше изпълнен с омраза. Не зная, коя жена би приела последващи извинения! Още не мога да приема, че съм гледала това нещо.

Аз подозирам, че тези думи не бяха напразни. Той натърти на тях, но ми се стори, че е защото осъзна, че е започнал да обича Зорница повече от Тони и се стресна, че това не е правилно. И последващите обиди бяха израз на нещо от сорта на “Боже, как допуснах това да се случи, трябва да сложа край веднага, окончателно и необратимо„.

# 1 311
Тая снимка ме накара да се усмихна, айде сега усмихнете се и вие, че много драма ни изляха на главите. Grinning Много са готини! Heart
Скрит текст:

Сега се замислих как Ина, без да иска нацепи Огнянова в нейния батак, защото в нея видя човек способен да й влезе в положението и първата за която се сети беше тя. На Зорница както изобщо няма да й е до нищо, ще вземе да се изпусне, че не знае за какво става въпрос и Ина ще си го отнесе много здраво. Или пък първоначално Фотев ще го заблудят, но после ще се издадат и Огнянова ще изгори и тя.

# 1 312
  • София
Образа на Марио е такъв, какъвто го измислят сценаристите. Ние само можем да се чудим, защо бе, защо.

И не, не искам Банков, не искам Зорница отново да е играчка. Няма ли да е унизително, някой след почти година да се появи и О извинявай, ама вече съм свободен и идвам. К'во като не съм ти звънял, но секса стеб беше супер, та хайде пак.

Москита, чакам те. Имам нужда да извадиш моите мисли, защото в момента за запецнали някъде над опашатото ядро и не мога да измисля, как да намеря обяснение за думите на Марио. 🙁☹
До тогава ще си мисля, как В. Павлов ме накара да настръхна и да усетя думите на героя му, все едно бяха изречени на мен. Уникален, за пореден път.

Стела, на прав път си

# 1 313
Честно казано след прекрасно любовния епизод всички знаехме,че ще ни залеят с гадости обаче не си признавахме и се надявахме да бъркаме. Този епизод ме срина емоционално и съм ядосана,но си мисля че това е поредния етап в отношенията МаЗо. След няколко дни Марио ще осъзнае,че любовта към жената е по-различна от тази към брат му и че няма сили да и се съпротивлява. Само се чудя какво трябва да направи за да му прости Зори(тя милата нали е най-добрия човек ,когото познавам и с крадливия и пациент си пролича). Омазаха положението здраво,до вторник ще откачим,но си мисля че нещата ще свършат добре все пак(или пък много ми се иска да е така)... пак няма да спя добре:(

# 1 314
Как точно тя е виновна, че малкото л. е влюбен в нея... Дали пък не трябва да изприпка при него  и щом той е влюбен тя да се яви на тепсия.  Да е доволен и батко и братко.  И мен ми се догади от думите на Марио

# 1 315
Аз няма да призовавам Банков да се върне, него и на торта не искам да го виждам  Crossing Arms  Crossing Arms

# 1 316
  • Разпиляна във въображението
Да се връща Банков колкото иска. Ако Зорница иска да ходи при него  дала съм обещание и ще го спазя - отивам да й опаковам куфарите.
В онзи винаги имаше една насмешка, подхилване, което адски, адски ме дразнеше. И смятам, че почти нищо по-различно не изразяваше с лицето си - все отегчен.
Марио изразява всичко - от любов, хумор, мрак, неприязън, изненада, нежност.
Като цяло разчитам на Евгения и Кръстева, но най-вече на Зорница, да оправят нещата.

# 1 317
Направо ме беше страх да вляза и да чета. НАПРАВООО не знам какво гледах. Колкото и да виках срещу телевизора и по този пацул, той го направи. Направо не мога да повярвам. Кому беше това гениално решение???
Язък ни за всички сценарии. Разтурям сватбата още сега. Аз днес казах, че изкара ли си всичко на нея влизам във фаза на луда жена.
Що за глупости наговори, защо толкова грубо се държа?
ПУХЛЬООО (това е общото на п**ка и мухльо).
Нали Тони беше голям, не беше толкова нежен, този пък Марио нали беше готов на всичко за Зорница. Шизофренията се прояви и при него.
Да се държи така с цел да я отблъсне, но защо и двамата да са нещастни, Тони така щастлив ли ще е . Не мисля, че ще зарадва брат си с това. Сега какво ще отиде при него и ще каже "твоя е, брат вземи я".
Бясна съм. Даже не мога да коментирам всички други неща от епизода.
Смехът ми по Мазов беше помръчен.
ПС: Зорница късмет с мъжете има нулев. Не грешница, правя я светица!!! Никаква прошка за Ковачев! Rage

# 1 318
  • София
Зорница е "виновна", защото Марио се влюби в нея.
Този глупчо иска да унищожава себе си под предтекста, че спасява брат си. Защото е решил, че няма право да бъде щастлив, трябва да изкупва вина, защото е бил щастлив, а брат му - нещастен.
 Но  този път беше брутален в думите си към Зорница. Отнесе се ужасно към нея и каза неща, които не знам как се прощават.

Ох, малко се губи смисъла, че докато напиша и поста е заминал назад.

Последна редакция: пт, 11 май 2018, 22:43 от rosita_ta

# 1 319
 smile3505 smile3514 О-н-е-м-я-х  от  промяната в Марио !
Ако това е ход да отдалечи Зорница , защото той сам не може да го направи , е много тъпо , защото  много силно я засегна - ти си отрова .... Докато говореше тези простотии даже профилът му беше зловещ  Shocked
Тя какво е виновна ,че малкият льохман  я пожела и не можа да схване ,че не , значи не  !
Промото беше още по-гадно , стори ми се ,че Албена ще утешава  татенцето  Rolling Eyes
Честито , дано  Антон да е доволен ,че брат му  за пореден път се жертва  заради него .За да му олекне на детенцето , сега ще страдат групово и тримата .
Не мога да сравнявам  уродливото вече отношението на Марио към брат му , като към  собствено дете . Та той е над 30 годишен ! Крайно време е вече да проходи сам и сам да си сменя памперса ....
Малката шипка се оказа голяма тъпня , взела и тя  да върти пръст .
Не ми се мисли какво ще стане с Ина , всичко , което ми идва на ум е гадно !
Следващите няколко дни  само ще ви чета , не се пропивайте /никой не заслужава Simple Smile / !

Общи условия

Активация на акаунт