Отговори
# 420
Не ми го побира главата как хората, които са писали сцената на двете грешни двойки, епичен диалог прочем Joy и страхотна игра от четиримата, да са същите, които са написали дивотията от петък .
М: Тасев!
Т: Ковачев!
М: Искаш да ни стрелят ли?
Т: Е поне не цакам брат си, нали? (Зори го изгледа обидено Grinning) Извинявай, Огнянова
М: От всички жени, точно нея ли избра, бе човече? (Горката Ина, чуди се къде да се завре от срам Joy) Извинявайте, госпожо Фотева.
И: То все някога...
З:.....трябваше да се случи.
И:Страшно уморително е.....
З: ........да се криеш, знам. (как си допълваха изреченията, сладурани Grinning)
Т: И кво правим сега?
М: Едните си тръгват, другите остават. Ние бяхме първи!
Т: Ние рискуваме повече!
З: Марио, като по-големи трябва да отстъпим.
И: Боби, моля ти се, те по-добре знаят какво правят.
М: Ок Тасев, вие сте. На нас поне не ни е за пръв път (Зорница как го шляпна по крака, леко Joy)
Т: Не бе Марио, стойте и на нас не ни е Joy
И:Ние мислим, че вие сте много готини......добре, остането тук, само не ни издавайте, моля. Айде, айде

Последна редакция: ср, 09 май 2018, 00:09 от maichetoo0o

# 421
Майче, благодаря, че го написа тук. Kissing Heart Тъкмо ще се посмея още малко. Joy То просто беше култово, може да се сравни само с разговора на Калин и Банков за фигурното пързаляне, Joy и даже да го бие по точки.

Ели, не знам при Генадиева, но репликата му в операционната, след отказа на Огнянова - "ще можеш, ще те чакам", на мен ми звучеше леко психопатски, някак обсебващо или щеш не щеш, ще дойдеш. Не знам какво му се е случило на това момче. Любов ли бе, да я опишеш, че да го докара чак до там и да граничи с лудост.

Врабчев направо се пръскаше от кеф, че пак има поле за изява благодарение на Тони. И това, че се изказа така - "имал нужда и от малко допълнителна информация" никак не беше случайно. Зорница май не знае, че той ги е видял на покрива, но ако Марио беше на нейното място, след операцията щеше да хвърчи перушина.

# 422
Двете девойки бяха уникални. Реплики, погледни, леко пошляпване и "ние мислим, че сте много готини".  Смяла съм се с глас на тази сцена. Joy

# 423
Значи след репликата на Ина, че са много готини, ако дамите от фейса не я анатемосат, че намеква, дава сигнали и т.н. да си направят една четворка, ще се засегна лично Joy

Зори и Ина умираха от срам, а двете петлета се пазаряха, кой да остане в любовното гнездо Joy

# 424
Страхотен епизод. Умрях от кеф с двете двойки. Захариев пълен жалкар. Димо доказа отново колко добър актьор е, адмирации! В сравнение с Тодор Колев, Войнова не ми харесва като актриса, нищо, че му е внучка.

# 425
Майче, имай търпение. Скоро! Не вярвам да те разочароват. Grinning Биволиците ще се обадят.

# 426
Значи след репликата на Ина, че са много готини, ако дамите от фейса не я анатемосат, че намеква, дава сигнали и т.н. да си направят една четворка, ще се засегна лично Joy

Зори и Ина умираха от срам, а двете петлета се пазаряха, кой да остане в любовното гнездо Joy

Ооо, Зорница обаче, нямаше как и днес да не мине през цедката просто. Една жена писала, че не мъжете са й проблем на Зорница, ами тя е техен проблем. Joy Точно в тоя момент, в линейката, тя беше огромен проблем за Марио...може би как ако може да я изяде с целувки. Joy

Погледи да видиш хахахаах. На Ина особено е един път. Joy

Скрит текст:
В тази ситуация има толкова трагедия, че нещата са на ръба на комедията.

Последна редакция: ср, 09 май 2018, 00:41 от yanitsa.s

# 427
Погледа на Ина ми е "О, оу", на Марио "сега ли намерихте да дойдете", на Тасев "я виж ти", а на Зорница "хванаха ни" Joy

Последна редакция: ср, 09 май 2018, 00:51 от maichetoo0o

# 428
Марио обаче как й налетя в стаята, преди да я заведе в линейката. Влезе, измъкна й папките от ръцете, а тя се чудеше тоя пък кво прави, и буквално й запуши устата с целувка. Тя нямаше време за реакция, само я чух как издаде приглушен звук. Joy

Майче, поне хората си довършиха започнатото. Grinning Ние тука се вайкахме как не го е срам Тасев да ги прекъсва така. Joy И си мислех, че след прекъсването и разказът на Зорница (най-вероятно) за целувката на Тони, няма да му е до това вече.

# 429
Не знам какво му се е случило на това момче. Любов ли бе, да я опишеш, че да го докара чак до там и да граничи с лудост.
Hе е от любов неговото. Cлед смъртта на родителите им и след като се е разболял се е превърнал в центъра на вселената за брат си и всичкото това обгрижване го е изградило като съвършен, непорастнал, егоист. Mен ме влуди, когато накара Mарио да свири. "Hе, как така няма да свириш, ще свириш...Hе ме гледай така, ще ни посвириш....Kакво ще ти стане, какво толкова". Aaaaaa  Crazy И това при условие, че прекрасно знае причината за нежеланието му и в присъствието на чужди хора.
Обаче така да му пасва ролята на Д.Захариев, перфектен е  Grinning

# 430
  • София
Ей не вярвах, че толкова ще ме зарадват. Толкова да ми хареса това с линейката.
Боби и Марио си се кълвяха, Зорница и Ина се чудеха къде да се дянат от срам, но си казаха болката.
За първи път толкова да харесвам Ина и Борис. В кабинета и бяха страхони. На Инчето и личи повече, че е влюбена, милата от къде го измисли това за хлъзгащите се документи.

А Врабчев, тази гадина, сваляше рецепциониската. Явно я канеше на излизат заедно. Ми това момиче е много хубаво, не го давам на тая лошотия.

# 431
О,да Димитър Захариев се справи чудесно, идваше ми да му загрея хубавото вратле и лице да се освести Joy
Петър не искам да го коментирам изобщо.............плазмодий
Ами Зори е голям проблем , да, то такава жена ако не е проблем....., за Марио определено е проблем, само мисълта за нея го подлудява, не може да работи човека, само как да я нацелува мисли Kissing HeartJoy
Ние се бъзикаме с тези от фейса, ама някои имат добри попадения : "Тая линейка май ще даде още няколко живота",вярно си е Joy

Последна редакция: ср, 09 май 2018, 01:08 от maichetoo0o

# 432
И аз в нова плей бях. Хареса ми епизодът!  Така ме развълнуваха Калин и малката Ана, настръхнах! Беше много силен и красив момент!

Петре за пореден път ме разочарова с поведението си на мекотело. И смятам него по- отговорен за случващото се - той е зрелият (уж), ангажиран мъж, с хубава жена и дете, плюс второ на път, за които трябва да бъде опора, подкрепа и сигурност, а се държи като разгонен тийнейджър, урежда си срещи, защото човекът решил, че има недовършени неща. Нямам търпение да му видя физиономията, когато Фотев обяви  Стаменова за новия директор на болницата.

Тони, въпреки, че го харесвам, тази вечер ми се доближи максимално до Ванчето. Че и откъм поглед го докарваше.  Не е глупак, не е и като да няма никакъв опит с жените, пък от една насила взета целувка тръгна да купува самолетни билети... Чак и излъга Евгения! В началото това ми се стори страшно нелепо, но си намерих обяснение - той лъжеше себе си и просто се надяваше, че като постави Зорница пред свършен факт, то тя все някак ще се съгласи. Това действа при Марио, защо пък да не подейства и при нея!

Мисля, че ще се върне още този сезон, ще е преосмислил нещата, ще прости на брат си и ще го разбере, просто му трябва малко време. Врабчев за едно нещо беше прав - че има нужда от допълнителна информация, и без да иска, направи голяма услуга и на тримата.

Пред линейката беше много весело. Жекова да вземе да им спретне един график за там, че да не се наложи да се избиват кой кога да я ползва. Тя, каквато е стриктна, ще ги следи да не се пререждат!  Joy Любимият ми момент - как Зорница хлопна Марио по крака като изтърси, че не им било за първи път. Joy  А когато Ина подбра Боби да си ходят, имах усещането, че за малко не го ошамари, понеже заради него попадна в толкова конфузна ситуация. Горката, чудеше се къде да потъне!

Краткото промо ми разтопи сърчицето на инфантилна лелка.

# 433

те не са толкова изобретателни.  Демек, задръстенички са си(лелките от фейса), 😁

# 434
Мисля си, че гуруто изпадна в кома за да събере и изпрати енергия на Калин и да го вдигне на крака.

Общи условия

Активация на акаунт