Отговори
# 435
Мисля си, че гуруто изпадна в кома за да събере и изпрати енергия на Калин и да го вдигне на крака.

По-скоро за да е до брат си.

# 436

Искам да видя Зорио в цивилния свят и колко различно ще е при тях от предишната й връзка.
То вече е толкова различно, че даже не може да се направи сравнение Grinning Зорница се държи с Марио по коренно различен начин - иска да е с него, направи необходимите стъпки, но без да тича по него като изгубено пале. Заяви му какво иска да направи, беше твърда в това, даде му необходимото време и същрвременно не се примири със ситуацията.
Марио от своя страна е ужасно влюбен и й го показва постоянно. Довери й се, обича я, уважава я, дава й любовта си постоянно...изобщо не си го представям да мине покрай нея и да я отмине без да я докосне. Двамата ще имат много пълнокръвна връзка, в това нямам съмнение.
Вчера беше много трогателно как тя се опита да го успокои, да го утеши. Виждаше колко му е тежко от цялата ситуация.
Чесно казано, иска ми се и да се разберат с Евгения, щото горката женица направо изпадна в ступор от разговора с Тони Joy

# 437
Стаменова предлага скъпи и сложни операции, но не разбрах кой ще ги плаща-пациентите ли ?
Нямало да чакат подаяния от ЗК....

# 438

Искам да видя Зорио в цивилния свят и колко различно ще е при тях от предишната й връзка.
То вече е толкова различно, че даже не може да се направи сравнение Grinning Зорница се държи с Марио по коренно различен начин - иска да е с него, направи необходимите стъпки, но без да тича по него като изгубено пале. Заяви му какво иска да направи, беше твърда в това, даде му необходимото време и същрвременно не се примири със ситуацията.
Марио от своя страна е ужасно влюбен и й го показва постоянно. Довери й се, обича я, уважава я, дава й любовта си постоянно...изобщо не си го представям да мине покрай нея и да я отмине без да я докосне. Двамата ще имат много пълнокръвна връзка, в това нямам съмнение.
Вчера беше много трогателно как тя се опита да го успокои, да го утеши. Виждаше колко му е тежко от цялата ситуация.
Чесно казано, иска ми се и да се разберат с Евгения, щото горката женица направо изпадна в ступор от разговора с Тони Joy
Не мога да повярвам какво направиха тоя сезон сценаристите.Grinning През почти цялото време Зорница е усмихната и успява да си изживее любовта в повечето моменти, различна е. А Марио я обича в истинския смисъл на думата и й го показва всеки ден. Не пропуска да я целуне или погали навсякъде и по всяко време, даже рискуваше много. И сега, след разкриването на истината явно не се е променило нищо при него. И той като нея в верен на чувствата си. Сега вече може да се разходи с нея под ръка в болницата. Айде дано!:grinning:

# 439
Яница, по принцип типажите са различни. Банков беше сринат заради трагедията, която е преживял и толкова скоро след нея не беше в състояние да даде нещо кой знае какво, емоционално беше жестоко осакатен. Той можеше само да взима, Зорница му беше като животоспасяващо лекарство.
А Марио е един мечок, пълен с любов, ама спал зимен сън. На него само му трябваше някой да го събуди и да се отприщи емоцията. Той в момента изглежда като човек, който се опиянява от самото чувство на любов и то да я дава тая любов. Кеф му е да обича. А пък Зорница е големият печеливш от цялата работа, защото нейното ранено сърце се лекува.

# 440
  • София
Рано сутрин сте се размечтали Simple Smile

На мен този епизод ми подейства много разведряващо и позитивно, въпреки нелепостите с гугуто и тоталната деградация в образа на Захариев.
Имаше толкова много усещане за надежда и бъдеще при всички двойки. Сцената с Калин и Ани беще наистина въздействаща, на мен ми спря сърцето, като гледах малката как се обърна и започна да се опитва да лази към купата с ябълки. Представям си как за Калин изведнъж как всичко изчезва и единственото, което остава е импулса да спаси детето си. Браво, знаехме, че нещо подобно ще се случи, но въпреки това сцената беше прекрасна, а Димо Алексиев отново се справи блестящо.
Двете двойки какво да ги обсъждаме, сцената с тази линейка е топ за целия сериал, не само за сезона. Може да е инфантилно, но аз от дъното на душата си съм благодарна на сценаристите, че намериха толкова забавен и красив начин да разкрият влюбените, а не ни забиха в някакви драми и трагедии . Двамата доктори се мериха кой е по-мъжкар, жените си казаха болката Simple Smile.
Аз мисля, че в бележката на Тони също имаше надежда. Нямаше злоба или жлъч в това, което беше написал, напротив. Не се притеснявай, за мен значи, че не е изгубил разсъдъка си и много добре съзнава как ще се почувства брат му, когато разбере, че е Тони заминал. Братската любов за мен не е изгубена и съм сигурна, че Тони ще прости, ще отнеме време, но ще прости.

Сега, дайте да гласуваме, колко време ще трае това щастие и кога ще ни залее цунамито на сътресенията и трагедиите.

# 441
Росита, с бяла престилка е, така че е с униформа  Laughing
Струва ми се, че е с бялото кожено яке, не с престилка и нямам търпение да дойде моментът, за да разберем.
И не само това де ...
Искам Марио да я побърка Зорница от любов и прегръдки, а си чакам и обещаната разходка из болницата.
Врабчев ще се пръсне. Въпреки, че стана гадняр, пак ми харесва и си се хиля на неговите реплики.

# 442
Сцената на Калин, беше много емоционална, силна, с една дума - прекрасна Heart. Докато се опитваше да стане и стигне до малката Ана, бях "Хайде Калине, давай" чувствах се като на 100 метра спринт Joy, често казват, че майки придобиват огромна сила, когато детето им е в опасност, е при бащите това важи също. Когато Наталия, Евгения и Калин плачеха от щастие за това, че все пак има надежда за прохождане, беше страхотно. Надявам се това от промото с Мишева да е подвеждащо и да не се стига до нещо.

# 443
Аз пък искам Банков директор и да обикаля да дебне Марио и Зорница да им право забележки да спрат да се натискат пред всички в болницата. Даже може и да си оперират заедно всички и Врабчев за разкош. Но до там той двамата влюбени не може да ги бутне вече, сори да се вихри като директор.

# 444
И мен Врабо ме кефи много. Добре го измислиха и му ходи на цялата външност. Мъча се да му намеря холивудски еквивалент, но сещам единствено за Ед Ковалчик, който пък от своя страна е поляк. 😏

Последна редакция: ср, 09 май 2018, 08:51 от HumbleBumble

# 445
Ако сега забъркат Калин с Мишева, ще е върховна тъпотия. И без това не я харесвам с тази прическа на  таен агент от 80те. Че сега и ще ми се натиска с Калин.
Ако ще гласуваме колко време ще трае щастието- залагам на половин-един епизод. Joy

# 446
  • София
Майче, и аз мисля, че нищо няма да се случи с Калин и с Мишева. Но Наталия ще ги види в двамата на земята.
Даже сега ми идва на ума, че пътеката от рози от видеото на Марта Вачкова е направена от Калин, за да се извини. Той обича да прави такива жестове. В началото на сезона пак имаше една сцена с няколко букета и послания  към Наталия. Беше много романтично.

Врабчев направо ще умре от яд като разбере, че е помогнал за разкриването на връзката между Зорница и Марио. Сега Ковачев нищо не му дължи и очаквам да прати анестезиолога в спешното, ако последният е толкова глупав да захапе пак Огнянова или каже нещо за Тони.

# 447
Врабчо сега нежно ще ги хапе няма да е грубянин. А Зори ще успокоява бесовете на Марио

# 448
  • София
Извинете ме, ама нещо съм изпуснала. Захариев не видя ли писмото от майката на Войнова? Аз доколкото разбрах тя му е дъщеря, а пък нещо много се заиграват?

# 449
Романтички сте вие, моя порода! Hug

Точно това седях и си мислих вчера - усетих се как гледам хубавото промо все едно съм на тръни. Не мога да се отпусна и да се зарадвам, че тези двамата вече няма нужда да се крият и ще могат спокойно да си се обичат... Очаквам от всеки храст да изскочи баба Меца, да стане някоя гадория, понеже нали така обичат сценаристите- да ни дават на час по лъжичка щастие и през другото време мизерия.. Disappointed Relieved

Убедена съм, че за Марио и Зорница трудното не е свършило, ще ни изненадат с още нещо сценаристите, но с какво не знам. Все си мисля, че няма още 11 епизода да гледаме Кака и Батко да са еуфорично щастливи, въпреки че много ми се иска Weary Нали помните, че и самата Диана написа, че най - трудното тепърва предстои за Огнянова. Все си мисля, че това ще е свързано с Банков, но да видим.
Каквото ще да е, само всичко да завърши щастливо и да не ми разделят Кака и Батко сценаристите накрая, заради един немски сухар, че тогава ще си гледат сами 6 сезон. За мен не би имало никаква логика..
Увредих си нервната система покрай тоя филм Grinning

Общи условия

Активация на акаунт