Отговори
# 450
Извинете ме, ама нещо съм изпуснала. Захариев не видя ли писмото от майката на Войнова? Аз доколкото разбрах тя му е дъщеря, а пък нещо много се заиграват?
Ами не го е прочел, забута го в един щкаф и кой знае кога ще го намери.

Аничка, и аз така мисля, ще има гадорийки, Огнянова още не е стигнала тая тъпа критична точка.

# 451
Ако може критична точка Банков директор, но с пръст в устата след двуминутно увъртане около нея.

# 452
Ако може критична точка Банков директор, но с пръст в устата след двуминутно увъртане около нея.
А дано! Smiley
Директор едва ли, това ще е роля на Стаменова най - вероятно. Но като какъв ще се върне, ще работи ли изобщо в болницата, къде ще е жена му? Имам много въпроси Grinning

# 453
  • София
Думите на Генадиева към Тони бяха много хубави, обаче това мляскане е побъркващо.
А и Петър много ме дразни с тази Албена. И накрая тя като му каза: "не го прави", той какво отговори: "трябва". И гледа към Галя. Все едно насила и ако не е бил хванат, нямаше да се отдръпне. Много непостоянен и на моменти противен образ му градят напоследък.
Както развалиха и образа ба Врабчев, който доскоро беше любимец на по-голямата част от зрителите.

# 454
Физиономията на Евгения беше безценна при разговора си с Тони, май за първи път я чувам да каже: "пък и не знам какво да кажа" Joy

# 455
  • София
Потвърдено ли е връщането на Ю. Вергов в сетиала, или това са само предположения? Аз си мисля, че все щеше да излезе информация, ако се връща, а такава не съм срещала.
Ами ако се върне Банков ще стане екшън, нека да видим дали Зорница е толкова влюбена в Марио или ще го зареже, за да е с доцента. До сега винаги съм смятала, че Марио е нестабилния и готов да я остави в името на някакво криворазбрано разбиране за саможертва. Ковачев се предаде пред чувствата си и премина критичната си точка. Сега е време за Зорница. Само дето лично аз смятам, че Банков вече не е критична точка за нея - съдя за това и по реакцията и когато Генадиева спомена връзката им и в снощния епизод при заяждането с Врабчев.
За това си мисля, че нещо друго ще измислят сценаристите. Нещо много гадно, от което ще го боли и Марио, така виждам нещата аз.

Охоо Генадиева беше меко казано шокирана. Накрая май изгуби и ума и дума. Много добре се получи, толкова добре, че чак не му се ядосах на Танката.

# 456
Реално нищо не е потвърдено, не. Но нали имаше някои жокери, негова снимка и клип на дъщеря му там, където снимат.

# 457
Честно казано, на мен разговорът на Евгения и Тони ми беше откровено неприятен, толкова беше неадекватно всичко.
Въпреки че нищо не може да се сравни с Петър, просто не мога да се сетя за друг герой, дето така да е ударил дъното, като него.

Росита, въобще не е потвърдено никакво връщане, а и аз наистина не знам какво би правил обратно. Да се изтърси и да каже „айде, взимам те” е абсурдно. Не мисля, че въобще Зорница ще се замисли да се връща при него. Ще видим какво са й приготвили да страда. Марио беше нестабилен, вече е непоклатим. Щом очевидно и заминаването на Тони не го е разтърсило толкова, не мисля, че ще се разколебае тепърва.

Врабчев си мисля, че като си отмъсти, може и да кротне и може да си оправят отношенията с Ковачев и Огнянова. Всъщност, досега той винаги се държеше добре с нея, иска ми се да вярвам,че е временно умопомрачение неговото.

Четворката при линейката беше много комична как жените си изплакаха мъката, а мъжете се похвалиха и отнесоха по един тупаник Joy
Тук е моментът смирено да благодаря на сценаристите, че не се изкушиха да удължат агонията, да разменят двойките и Тони пак да не разбере какво става.

# 458
Ето малко гифчета от вчера:

Joy Joy Joy

# 459
Последното е  забавно - Батко  си е събрал  чинно краката , а Зори  /като току-що  слязла от пързалката/ го е обкрачила и  бой .
За съжаление има време за  гадни изненади  , но вчера  беше мното приятно  това около линейката .

# 460
Ох, Майче последното гифче много ме забавлява Joy Как го перна и го изгледа стръвнишки Joy
Можеш ли да направиш едно с накрая, когато той страдаше и тя го успокои, беше много мило, въпреки надничащия Тони.
Много се радвам и че Тасев се извини на Огнянова. Като гледах промото, си мислех как Тасев е поредния катил, който е груб с нея, но ме опроверга Simple Smile

# 461
Ето и втората част на влюбените гълъбчета  Heart Eyes, исках да са съединени, но качеството се намалява заради ограничението на големината на файла с тези 5mb ме убиват Grinning.

# 462
Хаха, моментът със сръчкването е много смешен Joy
Цялата сцена беше изключително свежа, пък нека да е инфантилна.
Aз се забавлявах и с разговора между Eвгения и Тони. Абсурдна ситуация. Kак планираше вместо Зорница, че и Mарио включи в плана, ако си нагласели отпуските  Crazy A Жени беше като в небрано лозе Laughing Kато на филм го възприех предимно от веселата страна. Hо впоследствие го съжалих Mалчо.
Струва ми се, че е с бялото кожено яке, не с престилка и нямам търпение да дойде моментът, за да разберем.
Cигурно виното снощи ми е дошло в повече  Laughing Hе мога да разбера как са облечени, на рамото й сякаш виси нещо, презрамка на чанта ли е, не знам.

Mного хубава усмивка има Велислав  Grinning

# 463
Майче, благодаря ти Kissing Heart

Злати, да, много хубава усмивка има и изобщо, развитието на героя му е много хубаво и има голяма разлика между Ковачев от първия ден, когато беше груб, кисел и сърдит до Ковачев сега, който въпреки всички трудности и проблеми, се усмихва и е щастлив.

Ето промото за довечера - Калин и Мишева са в центъра му.
https://play.nova.bg/programi/ochakvaite/945878?autostart=true

# 464
От промото ми се струва, че Мишева има чувства към Калин. За него немога да преценя. Явно е минало някакво време през, което са били често заедно. Интересно колко месеца ще е скока този сезон. Не вярвам да е повече от 1-2 месеца, все пак колко да е тази отпуска на Тони.

Общи условия

Активация на акаунт