Отговори
# 540
Ох, с глас се смея Joy
За Зорница не знам, но като една лека жена, искам да отбележа, че Диана случи на партньори и в двата сезона Joy

# 541
  • Ню Йорк
Осъществих кратък психологически анализ на наличния болничен материал от женски пол. Резултатите са следните:
д-р Кръстева - известно пиянде и грешница, крила страшна тайна повече от 20 години. Защо е приела безропотно да пази тайната на д-р Генадиев историята мълчи, но е твърде вероятно тайно да е искала да развали хубавото му семейство, разбирайте, била е влюбена в него. Грешница отвсякъде.
г-жа Генадиева - обсебваща майка и съпруга, която поради възрастови ограничения не е в състояние да извършва сексуални престъпления, но за сметка на това посегна на мъжа си, многоуважаемия проф. Генадиев. Грешница.
Галя Стилянова - разруши семейство Захариеви, възползва се от младостта и красотата си, измести Виолета, намърда се при Петър, за да получи издигане в кариерата, като за по-сигурно забременя. Грешница.
Наталия Павлова - първо беше с д-р Василев, после като същинска пчеличка прелетя да опраши Калин. Изчезна за неопределено време непосредствено след сватбата на неопределено място с неопределени хора. Историята отново мълчи какво е правила, но ние тайничко си знаем, че е мърсувала, няма как иначе. Грешница.
Лора Хинова. Тя като цяло е малко по-малко грешна, но аз помня как се "чифтосваше като животно" (по Врабчев) из болницата с Мазов в периода на активно ухажване. Грешница.
София Стаменова - зарязала детето си в невръстна възраст, върна се само, за да може да вкара в грях Врабчев и да го натиска по диванчето под покрива. Естествено, той като истински мъж и стожер на целомъдрието не искаше да се поддава на такава похот и лъст, но беше принуден. Грешна е по всички точки.
Ина Фотева - за нея всичко е ясно. Кога дойде, кога съгреши.
Магда Жекова- толкова беше загоряла, че се хвана с първия срещнат измамник и комарджия, поставяйки под стрес и заплаха детето си. И тя на кладата.
И, разбира се, черешката на тортата - Зорница Огнянова. Тя си е грешница по дифолт, нея даже няма да я описвам.
Извод - единственият морален стожер в болница "Св. Кирил" е сестра Ненева.

Гениален анализ  bouquet

Така съм се смяла  Joy Joy Joy

# 542
Донааа, не мога, разревах се, а още съм в офиса.

Ми нормално - вместо да гледаш романтичните моменти от сериала, ти се налага да работиш. Кой не би ревнал? Joy

Ох, с глас се смея Joy
За Зорница не знам, но като една лека жена, искам да отбележа, че Диана случи на партньори и в двата сезона Joy

По-скоро те случиха на лека жена - лесно ще я вдигнат, не им трябват мускули Joy Той Наум затова помпа - ако в сценария му се падне да “се моли” заедно с Ненева или Жекова, кво прайм? Hands Muscle

# 543
Пак сте разписали Joy

Фотев вместо болница, един женски манастир да направи, то с толкова грешни жени в тая болница, начело с жена му и сестра й по грях Зорница, игуменка ще бъде Кръстева - ще дава съвети особено на девойките, да не се поддават на изкушението за мъжка плът Joy

За тези във фейса, да не би секса да е мираж, че така анатемосват Зорница и от части Ина Grinning

Последна редакция: ср, 09 май 2018, 18:39 от maichetoo0o

# 544
  • София
Ехаааааааа, Калин проходииииии  bowuu Party Sunglasses
Знаех си аз, че ще е след някаква драма със сладката Ана. И това не е фантастика, има си такива случаи и в реала. Simple Smile Мнооооооого, ама много съм щастлив. А и сцената бе много силна и стискаща гърлото.
Сега обаче само да смеят да го забият с Мишева и глави ще хвърчат!  #Cussing out

Тони голям наивник излезе. И лепка. Бързо, бързо обаче се приземи и то болезнено. Не трябваше така да става, но тук вина има Марио, че толкова време не му каза. Сега и там ще са едни драми, уф. Сцената между двете девойки в линейката бе наистина забавна, макар да знаете моето мнение по въпроса...
Генадиева бе много точна. Абе когато не пърха около Калично цена няма. Wink

Петър удари дъното. Не малко пъти съм го защитавал, но няма такъв плазмодий. Как може баща да лъже, че детето му е болно. Нямам думи. И къде е тръгнал с Албена. А и тя много нагла бе. Ей как мразя такива жени. Абе женен мъж с дете, чака второ, а тя безочно му се натиска. И Галя как може да търпи, а да не му разбие главата не знам. Но спокс де, няма да има инцест. Таква кардинална грешка екипа на шоуто няма да допусне. Нарочно си играят с нас, за да ни нервят, хаха. И успяват...  Wink

# 545
И от какво ще печели с тоя манастир? В манастира няма бизнес.....освен да отглеждат трева за мадицински цели в градината на Банков за 50 хиляди Joy

Майче, за тия от фейса и аз го мисмех това, но съм твърде фина, чиста и целомъдрена девойка, за да го напиша Joy

# 546
Хаахахахха хораа, какво направихте вие? Ще ме довършите просто. Не е нормално това - да ходя по улицата и да се смея сама, докато чета. Joy
Само да кажа, че в сериала си имаме нова грешница - Албена. Joy Как можахте да го пропуснете това грешно чадо? Айде бързо и нея на кладата. Joy

# 547
Нея Галя ще я оправи. Сега си пуснах епизода да го видя на свежа глава (пфуууу, и пак се депресирах!)  и си казах - дупе да ѝ е яко на Албенчето!
Галя ще я направи луда, ще ѝ се иска да я изгорят на кладата

Хора, ако бях на мястото на Галя, така шях да сритам Петър...това е баси и унижението. Как ще го погледне, как ще му позволи да я докосне?

# 548
Нея Галя ще я оправи. Сега си пуснах епизода да го видя на свежа глава (пфуууу, и пак се депресирах!)  и си казах - дупе да ѝ е яко на Албенчето!
Галя ще я направи луда, ще ѝ се иска да я изгорят на кладата
О, то вчера това за мен си беше чутовна издънка от страна на Албена и то точно пред Галя. Ще й се стъжни живота, усещам го. Абеее... грешна беше тази жена, но беше хубава. Joy Неслучайно са я кръстили така, да знаете, много грях има в нея. Joy

# 549
Ми тя в грях зачената, забрави ли?
Мария-Магдалена трябваше да се казва.

# 550
Дона, аз понеже съм грешница като Зори и Ина, не се въздържах да го напиша, лъха си на неудовлетвореност - то пък никъде  не може да се прави секс, само вкъщи, в една поза, на тъмно, те ако не са правили секс в кола.....еми много са загубили, мога да им кажа Joy
А  ти понеже си много фина и с двамата братя,ааааа, не те е срам, я върви се самобичувай Joy

# 551
Ми тя в грях зачената, забрави ли?
Мария-Магдалена трябваше да се казва.
Както и да се казва, грешница е! Анатемосваме я и нея. Joy

# 552
Дона, аз понеже съм грешница като Зори и Ина, не се въздържах да го напиша, лъха си на неудовлетвореност - то пък никъде  не може да се прави секс, само вкъщи, в една поза, на тъмно, те ако не са правили секс в кола.....еми много са загубили, мога да им кажа Joy
А  ти понеже си много фина и с двамата братя,ааааа, не те е срам, я върви се самобичувай Joy

Пфу, хвана ме!
Не видях Мишето сред грешниците? И тя е на път да съгреши? Даже тя съгрешава вече - има нечисти помисли към друг мъж!

Майче

Скрит текст:
тъй като съм мазохист, едно гифче на тъжния Тони, докато гори листа може ли? Да ми се чудиш защо...

# 553
Де що жена има в болницата, все грешница, гледай я и Ася, тя пък съблазни невинната Вяра Joy

Дона, може, всичко може, и аз съм дашна като дамите в болницата  Smirk Joy ей, сега Simple Smile

# 554
Ахаха, моля ви, имайте милост! Взела съм си работа за вкъщи и жива, умряла, ще трябва да я свърша тази вечер. Ама как да се работи, като тук пак сте го ударили на разврат! Сега само монахини в линейки ще са ми пред очите! Ако се издъня, всичките ще ви анатемосам, да си знаете!   Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт