Отговори
# 555
Като изключим Ненева (защо я изключваме, да ме пита човек, като съм сигурна, че докопа ли се до Йосиф, веднага ще го вкара в грях), то е ясно, че всички останали са под ножа. Албенчето с бодра стъпка се е запътила към деветия кръг на Ада и ако добре си изиграе картите, може и да вземе първенството от Кака ви Зори...въпреки че...мне, кака Зори е анатемосана завинаги. Останалите може и да се пречистят, но тя - не. Все пак посегна на най-святото - Свети Верголеймон.

# 556
Аааааааааааа, Свети Верголеймон!!!!! Падаааааааам!!!!!!!
А Св. Св. Марионий и Антонелиус къде ги забравяш?

mayova, цялата милост е събрана у нас!!!

# 557
Хаххаха грешниците със светци се занимават. Joy замайват им главите. Плача Joy
Лейдис, довечера няма да мога да гледам на първия турс вас, но на втория ще се включа. Cry Пуст социален живот. Joy

# 558
Че то всичко е започнало с Ева дето е изкушила Адам, тя е подала крак, тя е виновната дамите да са такива палавници  JoyJoyJoy
Дона, заповядай Kissing Heart:

# 559
Хахахахаха,  Свети Верголеймон, Mosquita, евала Joy  Joy

# 560
Дона, да не бъркаме нещата! Светията е един!
Марионий и Антонелиус са великомъченици, попаднали в грешните ръце на Зорница. Антонелиус вече откри нейната порочна натура и в момента се пречиства в някой католически манастир. Марионий обаче е на път да изгуби душата си, защото не само, че е оплетен в мрежите й, а дори си мисли, че му е хубаво!
Свети Верголеймон обаче, скоро ще го освободи от тая съдба, като дойде и отведе грешницата надалеч.
Другата грешница - Ина - ще бъде вкарана в правия път от Папа Ивон Павел  Фотев.

# 561
АААААААААА, умирам!!!!!! Викайте линейка от Свети Кирил, да се свети името Му!!!!

А великомъченик Борисий какво прави? Как е бил провъзгласен за мъченик, този раб Божий?

# 562
Дона, да не бъркаме нещата! Светията е един!
Марионий и Антонелиус са великомъченици, попаднали в грешните ръце на Зорница. Антонелиус вече откри нейната порочна натура и в момента се пречиства в някой католически манастир. Марионий обаче е на път да изгуби душата си, защото не само, че е оплетен в мрежите й, а дори си мисли, че му е хубаво!
Свети Верголеймон обаче, скоро ще го освободи от тая съдба, като дойде и отведе грешницата надалеч.
Другата грешница - Ина - ще бъде вкарана в правия път от Папа Ивон Павел  Фотев.
Вече и хората на спирката ме мислят за луда. Хахахахаххах хаххахаххаххаг хаххаах

# 563
Че то всичко е започнало с Ева дето е изкушила Адам, тя е подала крак, тя е виновната дамите да са такива палавници  JoyJoyJoy
Дона, заповядай Kissing Heart:

Оххххх.....ела бе, момче, ела, на края на света ще ида с теб!!!! Cry Cry Cry

БАУУУУУУУ

# 564
Великомъченик Борисий се бори с Папата и всъщност си мисли, че е мускетар - Б'Орисян. Той в момента подготвя бягството на грешницата, като кове сабя. Него ще го вкара в правия път Сивият кардинал Врабчнелий, но поради ангажимент с други богоугодни дела за момента му убягва опасността надвиснала над младия уонаби мускетар.

# 565
Ох....Mosquita, достоен партньор в сценариите!!!!
Ох....едвам успвам да отворя пиенето от смях
Грешници, готови ли сте?????

Амин!

# 566
Какво красиво начало! Heart

# 567
  • Разпиляна във въображението
Ох, мамини гълъбчета - за влюбените и Ох, колко сладки за семействата с бебоци.

Албена да не вземе да посегне на Галя?

# 568
Ейй....жесток монолог, Марио и Зорница пълнят душата. Албенчето в who’s your daddy ли се влюби?

# 569
Ееееее, страхотни монолози, браво, с една от най-хубавите думи - Обичам Heart
"Обичах,.. обичам,... ще обичам... Мога
да спрягам тази дума до безкрай...
...
Обичам всяко потрепване на
сетивата,... обичам ходилата си,
глезените, коленете си и всеки
пръст...
...
Обичам, това е най-красивото, опияняващо и изпълващо сърцето ми чувство.
....
Обичам живота! Обичам го, както никога
преди.
...
“Обичам” - прехвърлял съм мислено тази
дума хиляди пъти, винаги ми е било
трудно да я изричам, но вече я
произнасям високо на глас... защото
има по-голямо значение и носи повече
смисъл...
...
Обичам те, сине. Един месец, десет