Отговори
# 600
  • София
Е значи съвсем са си изгубили ума. Явно Зорница гостува, както каза Марио.

Леле Фотев отново смразяващ, притесних се за Ина.

Захариев - аут. Вече има друг директор.

# 601
  • Ню Йорк
Боби да не го тровят тайно хората на Фотев?

# 602
Явно Зорница не е казала на Марио, а Марио не подозира защо Тони е изчезнал. Иначе не беше логично Марио да е толкова спокоен.

# 603
  • Разпиляна във въображението
Тази е с токове и стърчи още повече над Фотев.

Този Фотев да не иска да ги завлече с пари и да си тръгне? Прекалено е разпален, а нещата на Стаменова са абсолютно ненужно харчене на пари за България. Има много, ама наистина много болници, някои от които доста скъпи. Цялата тази история ми е адски смешна.

# 604
Мириел, това е много добра идея. Но защо? Заради интервюто на Калин?

А може просто дс го прави, защото харесва Стаменова и ѝ угажда?

# 605
Да Марио не предполага,защо Тони го няма,не знае за целувката,тя ще му каже и хайде да търсим Тончо.Зори изпитва вина и затова мълчи.

# 606
  • София
Мириел, Фотев е този, който ще даде парите. Но иначе и аз мисля, че крои нещо..

# 607
  • Mediterraneo

Този Фотев да не иска да ги завлече с пари и да си тръгне?

Кого да завлече? Нали парите са в него, негови.

# 608
  • Бургас
Добър е този гинеколог !

Има ли шанс да направи болницата на мечтите им и да ги изгони половината.....

# 609
Мъчно мине за Мишето, ама какво си въпбразява? Сама си причинява страдания

# 610
  • Русе
Добре, че се отдръпна Мишева. Дано не размисли. Тя ще е идеална за Владов. Heartpulse

# 611
Нищо й няма, ще й мине Simple Smile)

Да кажа една добра дума за Тони, че не е изчезнал безследно, а е драснал един мейл, все пак.
И че очаквам да разбера какво имаше предвид Евгения, но не ми хареса съдническия й поглед. Ако искаш да помогнеш, седни и поговори, не раздавай присъди веднага.

# 612
Вече настръхвам като гледам Пешко и Албена заедно, дори и в присъствието на други колеги. Какво й е на Галя и как издържда да живее с него, не знам.

Дона, не мисля, че Мишева сама си причинява страдания. Дори напротив, затова и отказа вечерята ✌

# 613
Мишето нещо се вкисна , дойде и в повече  любовта , която демонстрират Калин и Натали .

# 614
Нещо съвсем се обърках, кой на кого е казал, кой какво знае и защо се крият още... Тъмна Индия..Като ще правят прескачания с по месеци, поне да показват кой какво знае и какво не.  Sweat

И защо от време на време вмъкват разни такива сцени с Войнова и Марио, не ми се нрави нещо, накъде бият? Каква беше тая сцена с Калин, който си помисли, че има нещо между тях в операционата?  Rolling Eyes

Мишева ми хареса, отдръпна се и така е редно, няма да я анатемосваме още Grinning

Общи условия

Активация на акаунт