Отговори
# 915
Яница, Марио никъде няма да ходи, мисля че вече стана ясно, че няма да остави Зорница в никакъв случай. Просто сега ще си ближат раните.
Знам, че Тони е прав да е сърдит, Марио е виновен и т.н. Но това е човекът, който 15 години неотлъчно е стоял до теб, докато ти си вършил всякакви простотии. Дължиш му поне пет минути, в които да го изслушаш, нишо повече.
Е, чакай де! Няма да стане от първия път, още е афектиран Grinning Нали помниш там - 5те стадия на страданието и бла бла
Аз очаквах първо да се посърди, да не иска да ги вижда, после ще омекне. Ден- два най-много му давам. Ако се навие на разговор, значи на 80% им е простил, че го понаправиха на глупак
Ще стане

# 916
Яница, Марио никъде няма да ходи, мисля че вече стана ясно, че няма да остави Зорница в никакъв случай. Просто сега ще си ближат раните.
Знам, че Тони е прав да е сърдит, Марио е виновен и т.н. Но това е човекът, който 15 години неотлъчно е стоял до теб, докато ти си вършил всякакви простотии. Дължиш му поне пет минути, в които да го изслушаш, нишо повече.
Така е, трябва поне да го изслуша и съм сигурна, че това ще стане най-накрая и ще се сдобрят. Марио си е виновен да, но му е брат и в името на всичко, което са преживели заедно трябва да му се даде шанс за един откровен разговор. Виж Зорница е друго нещо, не е задължително да я изслушва. Кофти ми е само, че си развалиха приятелството сега, но няма пълно щастие. Ако можеше да не се стига дотук...

# 917
  • Разпиляна във въображението
Сносен епизод.

Тони и Войнова Close Да си призная ми беше неприятно да ги гледам. Най-малкото защото изобщо не ми се връзваха да си гукат тайните. Те нямаха никаква допирателна, обаче Войнова - Липсваше. Сериозно? Държанието й е като човек страдащ от раздвоение на личността.

Държанието на Тони към Марио - злобно до небесата. Хайде, бегай при онази младата, другата злобна, която не можела да гледа някои. Ами не ги гледай бе, какво си се вгледала в женен мъж и бременната му половинка? Правилно Марио се чудеше как да му каже истината. Проблемът не му бил, че го правели на глупак, а съжалението.

В момента не съжалявам Ина. С нея постъпват така както постъпваше тя, както в момента постъва мъжа й със Стаменова. И то срещу Захариев. Защитава си територията. Ина е омъжена и не е взела мерки да се предпази. Да е внимавала повече. Толеранс - когато започне да се бори наистина, нещо което може да направи в следващите епизоди. Та тя до момента не искаше да напусне доброто положение при Фотев.

За болницата. Доколкото разбирам тя е все още и част общинска. Може всички фактури за тези велики неща да й се струпат като задължение, а Фотев да духне Simple Smile

# 918
За Тонката има ново начало в работата, вече може да се каже, че е назначен заради самия себе си и поне по тая линия да се кротне. Иначе нормално е все още да е наранен и обиден, но дано Mарио и Зорница заедно да си ближат раните. Издразни ме, когато иронично се изрепчи на брат си нещо за грижите, вече не помня точните реплики. Kолкото и да се чувства като глупак, поне това, че петнадесет години Mарио го е дърпал от дъното не може да не му признава.  
Mазов е като квачка  Laughing Kърти, с глас съм се смяла. Чак график за снимки на малкия Cтефчо направил човека  Joy Joy

Последна редакция: чт, 10 май 2018, 21:44 от Zlati***

# 919
Абе видяхте ли обявата в jobs.bg?

“Търси се консултант-педагог по отглеждане и обучение на деца с немски и китайски и компютърна грамотност за отглеждане на едномесечно момченце. При кандидатстване се искат документи за чисто съдебно минало, както и подписано и подпечатано уверение от клиника по психични отклонения, че лицето не се води на отчет. Моля, кандидати от славянски държави да не кандидатстват. Работно време - много! А, и ще има камери навсякъде, поставени лично от Вездесъщият.”
Работодател - болница Свети Кирил, град София
Заплащане - колкото отпусне Кръстника

ПС - баба му досажда...малко

# 920
Сносен епизод.

Тони и Войнова Close Да си призная ми беше неприятно да ги гледам. Най-малкото защото изобщо не ми се връзваха да си гукат тайните. Те нямаха никаква допирателна, обаче Войнова - Липсваше. Сериозно? Държанието й е като човек страдащ от раздвоение на личността.

Напълно съм съгласна с това, все едно ги е обхванала шизофренията или лоботомия са им направили през този месец - невинните агънца, които лошите наранили, айде да пораснат и двамата.

# 921

“Търси се консултант-педагог по отглеждане и обучение на деца с немски и китайски и компютърна грамотност за отглеждане на едномесечно момченце. При кандидатстване се искат документи за чисто съдебно минало, както и подписано и подпечатано уверение от клиника по психични отклонения, че лицето не се води на отчет. Моля, кандидати от славянски държави да не кандидатстват. Работно време - много! А, и ще има камери навсякъде, поставени лично от Вездесъщият.”

Кандидатури с името Ваня, няма да се разглеждат!  Joy

# 922

Забрави и друго, много важно нещо - всички жени на име Ваня ще бъдат отрязвани. Joy
Хахаха mayova, еднакво мислим май. Joy

# 923
Сносен епизод.

Напълно съм съгласна с това, все едно ги е обхванала шизофренията и двамата или лоботомия са им направили през този месец - невинните агънца, които лошите наранила, айде да пораснат и двамата.

аАбе малко странни бяха наистина. Освен, както винаги, да са се сближили, а да не са ки го показвали....не е като да не са се случвали такива неща.
Поредната непоследователност в персонажите май

# 924
Тони толкова простотии е сътворил в живота си, които са накарали Марио да страда, че това със Зорница и на малкия пръст не може да им стъпи. Когато са починали родителите им Марио също е бил просто едно наранено дете,но  за него е нямало кой да се грижи, докато на Тони попарата цял живот я е сърбал брат му. Марио много точно си го каза вчера не може ли и аз веднъж да сгреша. Дано Тони осъзнае колко дължи на брат си и скоро да му мине. Марио е виновен но Тони е длъжен да му прости и то скоро.

# 925
АУУУУУУ, ужас!!!! Да се уволни човекът, който е пуснал тази грешна обява!!!

# 926
Тони може да се сърди на Зорница колкото си пожелае. Може да й тегли една, да не говори с нея, да я презира, да й се сърди - свобода на действията.
Но няма никакво право да се отнесе с брат си по начина, по който се отнесе. Независимо колко е сърдит, наранен, обиден, направен на глупак и т.н. Защото сигурно десетки пъти в мигове като този Марио е бил неотлъчно до него. И не е абдикирал, независимо колко е бил наранен, обиден и квото се сетите още. Самият Тони си го е казвал.
И като искаш да пораснеш, първата стъпка е да се изправиш срещу този, който така лошо те е предал. А не да бягаш от него. После може пак да си спиш където си искаш,не е нужно да се връщаш. Но му дължиш тоя разговор.

# 927
Зяащо смяташ, че няма да го проведат тоя разговор?

# 928
О, ще го проведат. След като Марио се погърчи доволно и Тони го накаже доволно. Вярвам, че не е редно да постъпва така с брат си, въпреки вината му.

Зайко, дай пет! Hug Писали сме едно и също по едно и също време Grinning

# 929
  • Разпиляна във въображението
Марио трябва да остави Тони. Идеално ще се получи. Ето, човекът си е намерил местенце да спи, успя да се върне на време, за да си запази работата, загражда ново парче, пораснал по собствените му думи. Така че Марио да си гледа живота с жената, с която се обичат. Това ще е най-добрата услуга, която може да направи за Тончо.

Общи условия

Активация на акаунт