Отговори
# 900
Галя да изнудва Ина така, ми е много неприятно, не е ли чувала за лекарската тайна.

Марио и Зори, в момента сърбат попарата дето надробиха и се мъчат да добрят Тони.

Мазов беше гвоздея и звездата на епизода, такава параноя го е обхванала, особено като чу, че името на кандидат бавачката е Ваня Joy оставила му е трайни травми Лудото Ванче. Представям си го в операционната с кенгуру и малкият Стефчо да му гука сладко, сладко, докато оперира Grinning

# 901
  • Бургас
Фотев ще накара всички да страдат, като ги противопостави един срещу друг.....това му е отмъщението, за това иска Ина да е на Ти с всеки, за да знае кой къде му е слабото място, егото и как може да удари индиректно. Накрая болницата ще рухне изоснови т.е ще разгони фамилията на лекарите, а няма ли лекари, няма болница.

# 902
  • Ню Йорк
Фотев ще накара всички да страдат, като ги противопостави един срещу друг.....това му е отмъщението, за това иска да е на Ти с всеки, за да знае кой къде му е слабото място, егото и как може да удари индиректно. Накрая болницата ще рухне изоснови т.е ще разгони фамилията на лекарите, а няма ли лекари, няма болница.

То тогава и сериала трябва да свърши. Не ми се вярва, а и ще има следващ сезон.

# 903
  • Бургас
Ми да, преди Фотев да разгони фамилията на болницата, Ина ще разгони фамилията на Фотев, хаха

# 904
Фотев иска Стаменова, защото е твърда, решителна,не се плаши от него и има идеи. Захариев е плазмодий, за какво му е такъв директор?

# 905
Фотев иска Стаменова, защото е твърда, решителна,не се плаши от него и има идеи. Захариев е плазмодий, за какво му е такъв директор?

фотев още в началото хареса Стаменова, защото му казва нещата в очите и не се страхува от него.

Абе, къде е Романова!!?!?!??

# 906
Тия дни не съм на кеф и чета само. Днес, като се наработя, може и да изгледам тия последните три серии😏

# 907
Романова не се ли репчеше в залата в промото?

# 908
Марио направо  се подгъна , нищо чудно и да хукне нанякъде . Пък не ги дадоха и заедно със Зори ,за да ни успокоят малко .
Аз си мисля, че докато Марио и Тони не се сдобрят, Марио няма да може да си изживява любовта със Зорница щастливо и няма да ги виждаме в предишното им настроение. Като го гледам него колко му е кофти за Тони, май не му е много до луда любов. Дано поне да не хукне нанякъде и да ги гледаме как се подкрепят двамата със Зорница, да знаем поне, че са си заедно. Щото ако пак ги отчуждят, заради проблемите, както миналия сезон с Банков ще е много тъпо. Не искам дежа вю пак. Grinning

Днес Мазов много ме разсмя с това интервю по "горещата линия". Как ги отрязваше всичките хахаха. "Довиждане!" Joy И като чу, че едната жена се казва Ваня лошо му стана. Човекът направо се е наплашил стабилно. И каква случайност, другата пък беше украинка. Joy

Дона, ти остави Романова, ама къде са клюкарките Пенев и Владов? Grinning  Че и Врабчев нещо изостана. Те се драчиха с Огнянова и Марио като не се знаеше, свършиха си работата дето се вика и сега изчезнаха. Май клюките им дойдоха в повече и си взеха почивка. Joy

Трябва да изгледам май епизода пак, че днес не бях особено съсредоточена там и не мога да коментирам много много. Grinning

# 909
Бинев каза в интервюто, че нещо се случва в последна серия с героя му, което поставя под въпрос дали Фотев  подължава в следващия сезон.
И си мисля, че Марио и Зорница ще помогнат на Ина и Боро да се спасят от Фотев.

# 910
Мазов просто кърти мивки! Липсваше ми, не мога да му се нарадвам на щуротиите!  Joy Joy

Галя изнудва Ина? Май забрави, че именно тя се застъпи за нея, когато представяше концепцията си за гинекологичното отделение, независимо от подбудите й.

# 911
Яница, така е, няма да пърхат като птички, но не вярвам Марио да остави Зорница сега. Не дава вид като да се е отказал от нея. И защо да го прави? Какъв е смисъла?
Ще се погърчат малко сега, ама ще се оправят

Ммммм, Humble, това е добра идея!

# 912

Ами не разбирам. Лансират се теории, че иска да провали болницата. За какво му е тогава този директор, дето е твърд, решителен, с идеи и т.н.

# 913
Пенев и Владов са в залужена почивка, не почниш ли кооооолко бяха уморени, завалийките? Освен това ги е срам да се появят в болницата, защото Врабчев първи надуши клюката за Марио и Зорница.
Егото им е наранено Joy Обидени са!

# 914
Яница, Марио никъде няма да ходи, мисля че вече стана ясно, че няма да остави Зорница в никакъв случай. Просто сега ще си ближат раните.
Знам, че Тони е прав да е сърдит, Марио е виновен и т.н. Но това е човекът, който 15 години неотлъчно е стоял до теб, докато ти си вършил всякакви простотии. Дължиш му поне пет минути, в които да го изслушаш, нишо повече.

Общи условия

Активация на акаунт