Отговори
# 885
  • Пловдив
Малеее, Галя в промото! Направо шах и мат.

# 886
Мазов, ей умрях от смях с него Joy
Май познахме, че Зори ще разбере, че Ина е бременна

# 887
Оууууу, промото е трепач!
Зорница ще види Ина, Тони защо се дърли на Снахата? А Галя е куууууучкааааа!

Абе не беше лошо епизодчето (аз съм доволна хахаххах), по-спокойно, да се кротнем малко Simple Smile
Мазов беше култов! Кърти!

# 888
А, в промото Тони какви неща говореше на Албена? Крадец била... някой разбра ли нещо?

# 889
А, в промото Тони какви неща говореше на Албена? Крадец била... някой разбра ли нещо?

Никой май. Гледах внимателно, това беше хипер странно
Пак превъртях промото, не се разбира защо го казва. Но според мен говореше по принцип, не на нея. Говореше на себе си сякаш

# 890
Е са стана напечено!
Дупе да й е яко на Ина!

От промото си мисля, че Албенка е налетяла на Тони, но той все още е твърде вглъбен в Зорница и затова така реагира.

# 891
  • София
Галя как шантажира Ина.  То се очакваше.

# 892

Абе не беше лошо епизодчето (аз съм доволна хахаххах), по-спокойно, да се кротнем малко Simple Smile
Май пропуснах нещо. Кога Зорница е видяла Ина в промото? Grinning
На мен нещо ми беше леееко скучен. Какво става с Марио и Зорница? Нито един път не ги дадоха заедно. Що ли ми се струва, че ще се отдалечат малко заради проблема с Тони?

# 893

Май пропуснах нещо. Кога Зорница е видяла Ина в промото?
На мен нещо ми беше леееко скучен. Какво става с Марио и Зорница? Нито един път не ги дадоха заедно. Що ли ми се струва, че ще се отдалечат малко заради проблема с Тони?
Ина плачеше в тоалетната, чу се гласа на Зорница, пита я добре ли е

Не мисля, просто се опитват всеки поотделно да говори с него.

# 894
Тоя директорски пост е златен ли, та Галя изнудва Ина? Грозна работа...

Фотев не иска да слага Антонов. Използва го, за да почувства Стаменова, че болницата е заплашена и да приеме поста.

# 895

Май пропуснах нещо. Кога Зорница е видяла Ина в промото?
Ина плачеше в тоалетната, чу се гласа на Зорница, пита я добре ли е
Чух го това, но ми се стори, че е гласът на Галя. Явно съм се объркала.

# 896
На Зорница беше. Няма кой друг да я разубеди за аборта. На Галя малко й пука за Ина.

# 897
  • Бургас
Тони явно е разбрал по кого Албенчето точи лиги.....и за това така и се кара.

Галя ми падна малко в очите, от как забременя, нещо се поозлоби лекичко сякаш

# 898
На Фотев какъв пък да му е зора да прави точно Стаменова директор? И не казвайте, че е защото я харесва Simple Smile
Изглежда несериозно за човек като него да се води от емоции.

# 899
Епизодът мина докато работех  . Днес не  беше  нещо интересно и се справих , само  не успях да хвана  в    промото на кого Тони така се блещеше , казвате ,че била Албенка , но  няма логика .
Тони се държа   студено и злъчно с Марио , явно така ще го наказва . Марио направо  се подгъна , нищо чудно и да хукне нанякъде . Пък не ги дадоха и заедно със Зори ,за да ни успокоят малко .
От всичко  най-впечатляващ  беше  монологът на гласището ... Галя беше супер кака-мръсница ! Как си брани татенцето !

Общи условия

Активация на акаунт