Отговори
# 870
Ще имаме нов сезон, ейййй Simple Smile нищо чудно, рейтинга се е задържал от 4-ти, вече много зависи кой ще участва в новия сезон и кой не.
Аз пък за разлика от всички вас, нещо това промо с Тони и Войнова хич не ми допадна, не знам още защо, просто не ме изкефиха изобщо Neutral Face
и мен 😁не виждам химия между тях. До него би стояла добре някоя по-хубавка😄

# 871
И аз мисля, че ако някой ще напуска, то това ще са те. И Тасев евентуално.
То на Наталия и Калин им се случи всичко, което можеше да им се случи. Не виждам какво ще разтягат при тях в нов сезон. А както знаем, нашия екип няма как да ги остави да си живеят щастливо и спокойно, все трябва да има драмаз

# 872
Внимавайте какво си пожелавате , че  може да върнат Биби , да успокоява тате , да се запознае със сестрата и да скочи на Тони ...Sweat Smile

# 873
Коя е Бибииии?

Биляна от първи сезон ли? Дето беше сгодена за Калин?

Ще падна от смях - преди сериала дават реклама за таблетки зачерен дроб Joy Joy

Последна редакция: чт, 10 май 2018, 20:08 от Анонимен

# 874
хехе с наше Инче цяло село се гордее 😀😂

# 875
хехе с наше Инче цяло село се гордее 😀😂

Предлагам да запознае кандидат-моделката с Фотев и .....така Simple Smile Останалото е история Wink

Мазоооооооов!!!!!!! Йоско кърти!!!!

Захариев даде добър съвет на Тони, понякога ме изненадва този човек.

Последна редакция: чт, 10 май 2018, 20:23 от Анонимен

# 876
  • София
Мазоооооооов!!!!!!! Йоско кърти!!!!

Laughing

най-свежия момент в епизода Laughing

# 877
Масови са се изместили. Апартамента е друг, не този, в който бяха с Ваня

# 878
Хахах разби ме този Мазов! 😀 милия вече само като чуе “Ваня” и се изприщва

Ама Лора пък толкова копнееше за това дете и сега след един месец бавачки търси!?

# 879
Тия на луди ще станат с това дете! Та и него ще подлудят Joy

“Ей, любопитке!” Joy

# 880
Леле, Мазов как е изпляскал. Joy
Останалото - скука...

# 881
Леле, Мазов как е изпляскал. Joy
Останалото - скука...

Май е по-зле и от мама Гочева.

# 882
Горкото Мазовче 😂 лудото Ванче ще му се стори безобидна леля в сравнение с останалата рода 😀

Ейй, тоз Захариев голям бъзльо, бе! Галя го застреля с нотариалното пълномощно 😀

Тонката и Албена доста се заиграха. Но Марио и Зори доста ядове ще има да берат, докато разбере Тончо накъде духа вятъра.

Не можах да чуя добре разговора в колата на Фотев - целта му е да махне Ина и на нейно място да сложи този дебелия, който реално да върти болницата. А Стаменова да бъде само за параван?
Ни ако е така, Захариев сто пъти по-добре ще се справи с тази задача. Докато Стаменова ще има да се бунтува за разните шашми и далавери.

# 883
Аааааа, МАЗОВ!!!!
Много ме радва, сега и майчинството, вземано от мъже засягат Simple Smile

Бе мани я съдовата хирургия!

Майкооо, пред Гайдева, как го изцепи!!

# 884
  • Ню Йорк
Фотев какви пъклени планове крои с оня от общината.  newsm78

Видяхте ли, че Фотев не си е правил вазектомия. Претърпял е инцидент. А Галя дали няма да отиде да честити на Фотев, без да иска. А, ще я изнудва, защо ли не се учудвам.

Ония двамцата какво го преследват Тони. Ясно, че искат да си успокоят съвеста, ама е по-добре да го оставят малко на спокойствие.

Общи условия

Активация на акаунт