Отговори
# 855
Mosquita, кой и какво иска да ни внуши?
Някой по-назад с тази сцена между тримата питаше дали са се опитали да ни внушат, че ще има заигравка между Войнова и Ковачев. Та, като я изгледах отново, споделих, че според мен просто показваха трима души, които се разбират и се шегуват, а няма скрит подтекст Simple Smile

Благодаря.
Абсолютно. Каква заигравка бе?

# 856
  • София
Ей добре, че има задръствания по софийските кръстовища.
Няма заигравка, но имаше неправилно тълкуване от страна на Калин, на думите на Марио за Албена.

# 857
Е имаше, но това беше с цел да стане смешно, а не щото ни намекват нещо. На мен ми направи впечатление, че Албена не се смути, а пък Марио се изхили в стил "боже, как ти хрумна тая глупост".  Grinning

# 858
Сега Зори да вземе да обясни на Тони, чее интимна с брат му още преди да знае за съществуването му.

# 859
Сега Зори да вземе да обясни на Тони, чее интимна с брат му още преди да знае за съществуването му.

Хахахах, да! Това си мислех - как Тони я пита откога и тя - "ами...такова...хм, аз още първия ден му изтърках гърба след тежката операция" Joy
Е тогава вече може и бой да ядат Grinning

# 860

Хахахах, да! Това си мислех - как Тони я пита откога и тя - "ами...такова...хм, аз още първия ден му изтърках гърба след тежката операция" Joy
Е тогава вече може и бой да ядат Grinning

Първо ще му докарат инфаркт Joy

# 861
Всъщност, в името на неговото душевно здраве се надявам никога да не разбира за случката под душа, защото няма сила, която да му обясни как, какво и защо се е случило и после, че не го правят на глупак от ден първи. Айде, от ден втори повече се ядва Joy

# 862
Всъщност, в името на неговото душевно здраве се надявам никога да не разбира за случката под душа, защото няма сила, която да му обясни как, какво и защо се е случило и после, че не го правят на глупак от ден първи. Айде, от ден втори повече се ядва Joy
Огромна разлика аххахахах

# 863
откакто забуксуваха с Ванчето и тук там гледам, макар че най-после я разкараха. Моля кажете - Пешо защо сваля анестезиоложката? Нали му е дъщеря?

# 864
Честно, когато гледам Фотев(Васил Бинев) неминуемо пред погледа ми изникват тези двамката 😁

Питър Грийн винаги си е бил поддържан мъж. Но какво да кажа за Били Драго😮 разбирам да е беден български актьор от дублажа,  и да няма пари за една сносна металокерамика, но един холивудски актьор,  който снима по 20 филма на година, макар и треторазрядни, да не може да отдели някоя хилядарка, да си оправи зъбите. Ей тва не мога да разбера, и цял живот, откакто го знам Билиту,  се чудя и мая 😁😮

# 865
откакто забуксуваха с Ванчето и тук там гледам, макар че най-после я разкараха. Моля кажете - Пешо защо сваля анестезиоложката? Нали му е дъщеря?
Защото не знае, че му е дъщеря още. Писмото от майката си стои неотворено и забутано и той тъне в блажено неведение.

# 866
Ще имаме нов сезон, ейййй Simple Smile нищо чудно, рейтинга се е задържал от 4-ти, вече много зависи кой ще участва в новия сезон и кой не.
Аз пък за разлика от всички вас, нещо това промо с Тони и Войнова хич не ми допадна, не знам още защо, просто не ме изкефиха изобщо Neutral Face

# 867
Ще имаме нов сезон, ейййй Simple Smile нищо чудно, рейтинга се е задържал, вече много зависи кой ще участва в новия сезон и кой не.
Аз пък за разлика от всички вас, нещо това промо с Тони Войнова хич не ми допадна, не знам още защо, просто не ме изкефи изобщо Neutral Face

И аз ревнувам Тони от Войнова, ама какво да се прави Joy

Ама Тонката е много готин усмихнат! Само да намали малко брадата Wink

# 868
По отношение на участващите имам известни колебания за Калин и Наталия. Щом си бяха затръгвали след четвърти сезон, дали ще се съгласят да останат и шести?
Другите си мисля, че ще останат. Новите попълнения - със сигурност, старите евентуално може да им разредят участието и готово.

# 869
И аз се замислих, че Калин и Наталия е нямало да участват в настоящия сезон. Може да са се съгласили да се върнат за последно и в следващия вече да ги няма. Калин проходи, може пак да се засилят към Канада.

Общи условия

Активация на акаунт