Отговори
# 840
  • Ню Йорк
Мисля си и все повече се убеждавам, че ще има страшни изненади от Фотев. Тази му привидна щедрост и приповдигнато настроение ще завършат много зле за доста хора. Дано не съм права.  Praynig

# 841

Братче, само аз ли не съм във възторг от филма..... май трябва пак да го гледам.

На мен ми хареса самата история, остави настрана Велислав.
Това, което се случи с жена му беше неочаквано, мислех, че е просто отегчена.
Имаше доста лафчета, особено от дядовците, абе филмите на Джевелеков са страхотни.
LOve.Net ми е интересен и до днес.
Отвреме навреме си го пускам за разтуха и за да се порадвам на Христо Шопов.

# 842
  • София
Верче, Това ще ми е втори път да гледам Вездесъщият Simple Smile. Първия път ме остави в ступор, без да имам и грам представа от В. Павлов. Сега мисля, че ще го гледам с други очи. Но аз съм си чешит, обичам да гледам филми и постановки по няколко пъти. Ако филм ме е впечатлил го изживявам много емоционално и обикновено ми трябва втори прочит, за да погледна по-трезво Simple Smile

# 843
Братче, само аз ли не съм във възторг от филма..... май трябва пак да го гледам.
Ъъъ, нещо си го проспала, може би Grinning Филмът е жесток!

Абе хубав е филмът, не се изразих добре, на мен тематиката ми е много любопитна и съм гледала доста подобни неща. Точно защото ми харесват ракива истории.Но имаше няколко неща, които не ми допаднаха. Първо, в един момент по средата вътрешните терзания на лирическия герой ми дойдоха ту мъч и второ, накрая(който е гледал, знае за какво говоря) исках повече и по-дълъг екшън след като излязоха наяве едни работи.
Това с жена му и мен ме шокира.

Свга бих го гледала, за да се насладя на играта на Велислав. Щях да дойда, но няма да съм в София Sad
Love.Net го обожавам, гледам го и аз периодично ( ооо, да, и заради Христо Шопов!)

Последна редакция: чт, 10 май 2018, 15:40 от Анонимен

# 844
Росита, "ступор" е точната дума и за моето усещане. Бях изключително разтърсена. Жесток сценарий, жестоко изпълнение и абсолютно безапелационна игра от страна на актьорите. По принцип съм малко скептична към много наградените филми, ама на тоя наградите са му малко Grinning

# 845
Верче, Това ще ми е втори път да гледам Вездесъщият Simple Smile. Първия път ме остави в ступор, без да имам и грам представа от В. Павлов. Сега мисля, че ще го гледам с други очи. Но аз съм си чешит, обичам да гледам филми и постановки по няколко пъти. Ако филм ме е впечатлил го изживявам много емоционално и обикновено ми трябва втори прочит, за да погледна по-трезво Simple Smile

Ако имаше на кого да си оставя децата, щях да дойда с тебе, наистина.
Този филм определено ще го гледам още няколко пъти, ще го чакам на DVD да излезе.

# 846
  • Ню Йорк

Love.Net го обожавам, гледам го и аз периодично ( ооо, да, и заради Христо Шопов!)

Това пък даже не издържах да го доизгледам, въпреки че бях много агитирана от едно бившо гадже - участник във филма Wink

# 847

Това пък даже не издържах да го доизгледам, въпреки че бях много агитирана от едно бившо гадже - участник във филма Wink

Еми въпрос на вкус, нали знаеш. Тоест лични предпочитания

# 848
Наистина е грубовата Стаменова и на токчета е кошмарно висока, а Фотев милия се губи до нея.

А как виждате двама откачени да се оправят събирайки се заедно  newsm78 По-логичното е да откачат още повече, което е плашещо  Shocked
виждам как е научила Тони на Шипки в шапка събрах, шипки с шипчета по тях и двамата тъй, вървейки, хванати за ръка по коридорите на св Кирил, си го мрънкат  като мантра. И след малко кадър в бъдещето, наще същите, обикалят облечени в бяло, в бяла стая с бели ъгли😂

# 849
След  свежарското промо /а-у-у , Антонио/ , сега започвом да се стягам ,че ще ни зашлевят с нещо гадно   Thinking
Да правят сценаристите каквото могат , аз за себе си съм решила как да си оправя  финала /ако е малоумно гаден/ . Просто  за капак  ще  си изгледам отново  онези сцени с разходката  Peace
Все се каня да  припомня  сцената , в която Врабчев клечи на покрива и гледа към сексмобила  как Батко и Кака влизат . Той така се беше свил и с тази плешива кратуна  приличаше на лешояд . Очаквах всеки момент за изкрещи и да литне   Shocked

# 850
Ели, ако прецакат финала и е малоумно гаден, лично ще ти намеря поне десет момента, които са вълшебни и лекуват ранени романтични души Grinning Поне хубави моменти колкото искаш има Grinning

Врабчев беше точно като някаква граблива птица, как не се изтресе оттам. Любопитно ми е да го видя в операционната с "лошите". А сцената с Войнова, Калин и Ковачев я изгледах пак, щото нали някой пита какво искаха да ни внушат - ми нищо, трима души, които имат приятелско отношение един към друг. Нито някой от тях се смути, нито се притесни от недоразумението, посмяха се малко и така. Ама ние вече сме увредени, егати.

# 851
Припомням онези сцени с разходката /благодарение на нашия оператор  Peace /

# 852
Много ми е мило, като се замисля как тръгнахме от "Познавам тези жени. Ще те употреби и като ѝ писнеш ще те изхвърли" и стигнахме до "Обичам, обожавам, оглупявам". Grinning Heart Eyes

# 853
Mosquita, кой и какво иска да ни внуши?

# 854
Mosquita, кой и какво иска да ни внуши?
Някой по-назад с тази сцена между тримата питаше дали са се опитали да ни внушат, че ще има заигравка между Войнова и Ковачев. Та, като я изгледах отново, споделих, че според мен просто показваха трима души, които се разбират и се шегуват, а няма скрит подтекст Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт