Отговори
# 945
  • Ню Йорк
Да не заключат темата  newsm78

# 946
Няма, тя е седмична. Wink

# 947
Във фейсбук вече разделиха Марио и Зорница. Нишката се късала там където била най-тънка бла бла. Joy Шшт, да не чувам такива работи! Joy
Понякога се чудя различни филми ли гледаме.
И остави, че било края на връзката им, ами заради това развитие, естествено, по вина на ужасната Огнянова, Велислав можело да напусне сериала покрай това  Joy Оставам безмълвна как може човек да влезе толкова във филма и да преплете по този начин герои, актьори, сценарий, реалност.

# 948
Седмичната тема ще ви струва няколко  нови черни дроба. Аз отивам да гледам сериите😀😎

# 949
Нееееееееееее!!!!!!! Е те това ме разби!!!!
Злати, дръж ме да не падна Joy

Къде намесиха участието на Велислав???

Их, тая Огнянова, ейййй! И договорите на актьорите обърка! А нещо за глобалното затопляне да е виновнанили за глада в Сомалия? Казаха ли?

# 950

Их, тая Огнянова, ейййй! И договорите на актьорите обърка! А нещо за глобалното затопляне да е виновнанили за глада в Сомалия? Казаха ли?
"Защото пътят към сърцето на Марио минава и през отношенията с Тони. Защото Тони винаги ще бъде по-важен за Марио от Огнянова. Само, че Огнянова се обърка и разби сърцето на Тони и сега се чуди как да си осигури спокойна връзка с Марио. Ясно, че няма да я има. Жалко само, че Велислав Павлов може да напусне сериала покрай това."

# 951
  • Варна
За мен това беше идеалния епизод. Нито прекалено лигав, с натискания по коридори, линейки и хотелски стаи, нито безумно нелогично развиващ се, едновременно с това забавен и съдържателен от към действие.
Засегнаха и темата за работещия татко, дето видиш ли друг избор нямал, ама пък е с хиляди претенции относно отглеждането на наследника, че пък и снизходително предоставя на майката невероятната възможност да си зареже професията и да се отдаде изцяло на майчинството...

# 952
Във фейсбук вече разделиха Марио и Зорница. Нишката се късала там където била най-тънка бла бла. Joy Шшт, да не чувам такива работи! Joy
Понякога се чудя различни филми ли гледаме.
И остави, че било края на връзката им, ами заради това развитие, естествено, по вина на ужасната Огнянова, Велислав можело да не участва в следващия сезон  Joy Оставам безмълвна как може човек да влезе толкова във филма и да преплете по този начин герои, актьори, сценарий, реалност.
Те и за нас могат да кажат, че сме яко влезли във филма, обаче ние поне разсъждаваме малко по-реално, вникваме в същността на героите, на ситуациите и разглеждаме всяка една страна на нещата. А те по мое мнение разсъждават доста повърхностно и всичко, което пишат е първосигнално, не се замислят. Те там нямат и чак такова поле за изява, както ние тук. И аз им се чудя понякога на акъла. Ако влязат тук, да пишат с нас анархия ще стане. Joy
Аз напоследък оставам безмълвна и пред фенките на Банков. Това тяхното е тотално обсебване, мания, луда работа. И ужасно много си вярват, а това е най-смешното. Чакам Банков да не се върне, за да им се смея после и да им гледам сеира. Joy

# 953
"Защото пътят към сърцето на Марио минава и през отношенията с Тони. Защото Тони винаги ще бъде по-важен за Марио от Огнянова. Само, че Огнянова се обърка и разби сърцето на Тони и сега се чуди как да си осигури спокойна връзка с Марио. Ясно, че няма да я има. Жалко само, че Велислав Павлов може да напусне сериала покрай това."

Отивам да си тресна главата някъде, щото аз явно не разбирам.

Тая Огнянова беееее, разбила сърцето на горкото дИте!!! И сега се умилква на Бати и сигурно му целува краката да ѝ прости, защото е била толкова лоша да омотае в мрежите си братчето Joy Каква ужасна жена!!!

П.С. треснах си главата. Пак не разбирам. Само ме боли глава Joy

yanitsa, те са необясним случай. Споко, като не се появи Банков сега, ще разправят как ще се върне в шести сезон да го спасява Wink

# 954

Абе тия от кой психодиспансер са излезли?!? Питам само. Joy Това е тооолкова сърцераздирателно и направо звучи трагично. Горките мъже, попаднаха в плен на Огнянова. Ах, тая вещица, омагьосала ги е, направо черна магия им е направила. Трябва публично пред цялата болница да я изгорят на клада. Joy

# 955

Значи тая Огнянова.. голяма гад ..Заради нея страдат и Вергов, и Павлов Disappointed Relieved
А до вчера ми пишеха колко искали Павлов да не бил идвал на мястото на Вергов, сега им е мъчно..Шизофрения от висока степен Sweat Smile

# 956
Ей сега изпляскаха ново промо - маквам го до минути!

# 957
Ще се спи или не от него?

# 958
Да, Ина явно беше в кабинета на Зорница и тъкмо когато излизаше последната я пита "Да не си бременна?" и Ина спря на едно място.

# 959
Реших и аз да погледна във ФБ групата, тъй като отдавна съм ги разкарала от фийда. И още на втория пост се шокирах!
Само на мен ли това ми се струва фанатично?

А, и забравих изцепката на Галя, уж големия специалист! Аз долкото знам медицински термин цветна бременност не съществува 🙄
Пък и Ина била в 5-6г.с. значи би трябвало да има около седмица закъснение, каква цветна бременност?!?

Общи условия

Активация на акаунт