Отговори
# 960
Абе, жена, предупреждавай! Задавих се с виното Joy

Ама я само си представи колко подигравки е отнесла в сладкарския цех Joy

П.С. фанатично е

# 961
  • София
Не съм гледала още, но погледнах последните страници и това, което видях е умопомрачително. Тове е не само фанатично, но е и психарско. Още по шокиращ е броя лайквания, и коментари.
Аз си мислех, че само малките деца искат торти с приказни герои. Явно съм се лъгала.
Потресох се, наистина.

# 962
Айде, енджой. Не е кой знае какво промото, ама който иска,д а го види Simple Smile

https://www.youtube.com/watch?v=DN8WoXN4QEU&feature=youtu.be

Роси, нормално е да се потресеш.....

# 963
Ванилия, уплаших се... Страшничко си е..
Ами ако Банков не се върне, какво правим...сигурно ще има скачане от балкона. Thinking

# 964
  • София
Реших и аз да погледна във ФБ групата, тъй като отдавна съм ги разкарала от фийда. И още на втория пост се шокирах!
Само на мен ли това ми се струва фанатично?

Въх, шъ умръ. 😂😂😂
А коя беше майката на кандидат - манекенката? Много позната ми се видя.
А Албена яко дразни, чак и актрисата ми е неприятна. Имам чувството, че ще засмуче всички около нея, толкова ужасяващо прилепчива и досадна е.

# 965
Аахахахаххахха припадам. Това се казва "да изядеш Банков". Joy 
Мале хора, това хич не е нормално да знаете. Граничи с лудост. Grinning Да ходят да се прегледат тези хора, не са добре.

# 966
Аз съм на сватбена вълна Grinning любимата ми двойка се жени и от спойлерите ще е страхотен епизод, та тук драмите хич не са ми важни в момента Bowtie

# 967
Пък аз си мислех, че ние сме луди....
То какво било... Има 690 по-луди.
Може пък това да е фалшиф профил на Ванчето, която сега се е вманиачила по Банков.

# 968
Аз съм на сватбена вълна Grinning любимата ми двойка се жени и от спойлерите ще е страхотен епизод, та тук драмите хич не са ми важни в момента Bowtie

Роклето е трепач!!!!!! Да живее инстаграм!

ddimitrova, хахаххахха, това е добро!!!

# 969
  • Разпиляна във въображението
Майка та кандидат.манекенката е Ани Михайлова - Шоуто на Канала

# 970
Аахахахаххахха припадам. Това се казва "да изядеш Банков". Joy 
Мале хора, това хич не е нормално да знаете. Граничи с лудост. Grinning Да ходят да се прегледат тези хора, не са добре.

Ела Кумчо-Вълчо, изяж ме!

БАУУ!

Абе това за възрастен човек ли е? Да не е някоя тийнка?

# 971
  • София
Майка та кандидат.манекенката е Ани Михайлова - Шоуто на Канала

Оф, да 😀 Дано да не точно такова изнудването на Галя. Отвратително грозно и неетично поведение на лекар.

# 972
Скрит текст:
Роклето е трепач!!!!!! Да живее инстаграм!

ddimitrova, хахаххахха, това е добро!!!
Толкова е грозна, та чак я харeсваш Grinning

Aбе, какво се подигравате вие на хората, аааа? Знам ви, че имате налепени в стаите си плакати на пустите Грешници, а се правите на ощипани госпожици, Анатема Joy

# 973
 Joy hahaha Убихте ме с т.нар. тортичка  party023 !
Сега какво правим - първо  коляме  Зорничка , после вадим очите на Банков , теглим му ножа и го хапваме  Thinking
На тези явно вече  звездите им го говорят  #Crazy
Тони ако се сърди и злобее повече от два епизода , ще ми изпадне пак от класацията . Гадно е да знае ,че брат му  се тревожи за него и така да му играе по тънката струна .
Сега Врабецът кого ще изнудва ? Интересно как ще се държи със Стаменова , като стане шеф  newsm78
Ако дават много често Ернестина , ще ми дойде в повече , леко не я понасям .

# 974
Aбе, какво се подигравате вие на хората, аааа? Знам ви, че имате налепени в стаите си плакати на пустите Грешници, а се правите на ощипани госпожици, Анатема Joy

Ооо, признавам си веднага, че възглавницата ми е с вградена снимка (в голям размер, разбира се) на Огнянова и Банков.  Joy Всяка нощ заспивам с тях. Joy

Общи условия

Активация на акаунт