Отговори
# 150
Ейй ще ви оставя за 2 часа и сте изригнали като вулкана в Хаваите. Joy  Не знам за вас, ама мен този абсурден анонс ме разсмя много. Кой по дяволите ги измисля тия идиотщини? Тони пак излиза като пълен глупак, явно съзнанието му е сериозно замъглено. Това не е нормално. Почва чак плашещо да става. И съм сигурна, че ще го познае брат си, няма начин да не го отрази. Довечера ще сме пияни заляни от толкова драми. Joy

Яничка, то само глупак да излезе, вече май ще е добре Joy Проблемът е, че Тонката вече се е запътил да прави компания на Ванчето Joy

# 151
  • София
Москита точно, това беше единствения вариант с Тони - да го отблъсне по най-бруталния начин. Но тя просто не е способна да се държи като кучка, това е.

Само да кажа, добре, че Тони настоя Батко да посвири на китарата. Иначе щяхме да сме лишени от едно прекрасно изживяване Joy Heart

# 152
Москита точно, това беше единствения вариант с Тони - да го отблъсне по най-бруталния начин. Но тя просто не е способна да се държи като кучка, това е.

Само да кажа, добре, че Тони настоя Батко да посвири на китарата. Иначе щяхме да сме лишени от едно прекрасно изживяване Joy Heart

И на другия ден доста мило го поздрави за това Wink

А ти представяш ли си - ако го беше отблъснала като кучка, щеше да е изгорена на клада вече Joy

# 153
  • Разпиляна във въображението
Не е необходимо да се държи като кучка. Не трябваше да нарушава дистанцията, която вече имаха. Тя я прекрачи, а той само това чакаше. И тя го направи въпреки онази нощ при Генадиеви. Там си стана ясно, че той искаше да я целуне в устата, подари й цветя, покани я на танц, а преди седмица я канеше на опера.

# 154
Мога да ви посоча хора, които няма да се съгласят с вас, че Зорница не може да се държи като кучка Smile
Прекалено добра е Зорничка, и затова й се качват на главата наистина.
И съм напълно съгласна, че Тони така е свикнал, винаги да става неговата. А ако някой му откаже, вади кравешкия поглед, и тръгва да се самосъжалява- това хич не ми допада. Именно затова сега урокът ще бъде много суров и брутален. Всеки има по малко вина в тая ситуация според мен, и всеки има нужда да си научи уроците.
А, Анна, Врабчев винаги е имал наченки на лека гад, но след края на връзката със Стаменова, и след операцията, за която беше прескочен, мина и той от отбора на Ванчето  Smiley

# 155
Дожаля ѝ бе, хора, стана ѝ мъчно, че Тони е обречен, нали ви е ясно, че с тоя присаден черен дроб не го чака дълъг щастлив живот и всеки един момент може да си отиде. Дожаля ѝ и си плати за съчувствието. Но не вярвам, че заслужава това, което ѝ се стовари.

# 156
  • Разпиляна във въображението
Нищо не й пречеше да му съчувства след като се разберат с Марио. Беше й казано, че Тони изрично не иска да се знае за болестта му. По този начин тя предава и доверието на Марио, който сподели с нея последната си тайна.

# 157
Дожаля ѝ бе, хора, стана ѝ мъчно, че Тони е обречен, нали ви е ясно, че с тоя присаден черен дроб не го чака дълъг щастлив живот и всеки един момент може да си отиде. Дожаля ѝ и си плати за съчувствието. Но не вярвам, че заслужава това, което ѝ се стовари.

Изобщо не заслужава това Зорница. Сгреши, че тръгна да съжалява Тони, а Марио сгреши, че й каза, преди да говори с брат си - защото самият Тони не искаше да се знае и да го съжаляват. А Тони.... на Тони грешките не ги броим вече Joy

# 158
Аз да попитам нали деня след вечерята Зорница си говори с Генадиева и превъртя и отиде и каза на Марио, че трябва да бъде искрен с нея, иначе няма да го бъде.
Не знам дали съм запомнила правилно обаче след като тя му каза, че ще му вземе лекарствата от чантата, разговора с Тони продължи "Евала, брат, за снощи". Значи двете неща стават в един ден. Абе и нея яко е пере шизофренията. Close

# 159
Не вярвам Тони да не познае брат си. В реална ситуация дори да не може да види с кого е Огнянова, ще надникне пак, ще заобиколи от другата страна, но със сигурност ще разбере. Няма как да си тръгне без да е видял кой е мъжът с нея. Това ще е пълна издънка на сценаристите.

И аз се зачудих на това от анонса “връзката им е заплашена от разкриване”, при положение, че в прното ги разкриват и Тасев, и Тони... пак не знаем какво е искал да каже автора🙄

Много взеха да съсипват образа на Тони, развалиха хубавото момче. Накрая вместо да му съчувстваме, че е отхвърлен, лъган и предаден, всички дружно ще го пратим някъде по живо, по здраво, както Ванчето.
Много се надявам бързо да приеме нещата, че иначе в следващия епизод сигурно ще ходи да купува халки, както е тръгнало.

# 160
  • София
Мириел, знам само, че не го направи нарочно и ако имаше и най-малката идея как ще бъде изтълкувана постъпката и, нямаше да припари до кабинета на Тони.
Проблема е, че на нея и стана мъчно за него, дожаля и, зъжали го. Според мен изпита и лека доза вина. Тя много добре знае какво изпитва Тони към нея и, че ще бъде наранен когато разбере за чувствата и връзката и с Марио. За това отиде при него - да му каже, че в нейно лице ще има приятел, на който може да разчита.
Не и се получиха добре нещата, не успя да реагира на настоятелното поведение на Тони.

Да ви кажа ще му простя на Тонката, ако вземе и даде билетите за пътешествието на Кака и Батко. Да ги прати малко да се нагушкат в по-интимна обстановка, че само коли, линейки и покриви не става.

# 161
Съчувствието, емоциите, мъката, че някой, на когото държиш, може да има още много малко дни, не подлежат на рационално обмисляне кога е моментът да изразиш подкрепата си. Не изчисляваш и не правиш схеми. Не му е разкрила нищо. отиде при него като при скъп човек, каза му две приказки, не ги премери правилно. Както казах - плати си за съчувствието и загрижеността.

Димитрова, ако помниш, тя като влезе в лекарския кабинет, си беше доста мрачна и сърдита, като да го е нахокала по-рано през деня. Обаче той е болен, а тя не може да стои безучастна, реши да му помогне. Затова му каза дай ми ключовете доста сърдито, а пък той я погледна изненадано и се усмихна на това, че въпреки, че е сърдита, е загрижена за него. Може да е сърдита, не е спряла да изпитва чувства към него.

# 162
Не вярвам Тони да не познае брат си. В реална ситуация дори да не може да види с кого е Огнянова, ще надникне пак, ще заобиколи от другата страна, но със сигурност ще разбере. Няма как да си тръгне без да е видял кой е мъжът с нея. Това ще е пълна издънка на сценаристите.

И аз се зачудих на това от анонса “връзката им е заплашена от разкриване”, при положение, че в прното ги разкриват и Тасев, и Тони... пак не знаем какво е искал да каже автора🙄

Много взеха да съсипват образа на Тони, развалиха хубавото момче. Накрая вместо да му съчувстваме, че е отхвърлен, лъган и предаден, всички дружно ще го пратим някъде по живо, по здраво, както Ванчето.
Много се надявам бързо да приеме нещата, че иначе в следващия епизод сигурно ще ходи да купува халки, както е тръгнало.

Току виж се появила пак и го сватосали с нея да откачат взаимно  !

# 163
Тони има отчайваща нужда да остане чисто сам. Изобщо да не го сватосват с никой, той има нужда не да забрави Зорница, а да си преосмисли цялостните разбирания за отношенията между мъжа и жената попринцип. И моля не с обяснението, че се държи така, защото е много влюбен в Зорница. Това не е плод на любов, а на лудост. Брат му е влюбен в нея, но ако усети, че тя не го иска и го отблъсква веднага би си тръгнал, така се прави. Има нужда от лечение за мен.

# 164
Eто и интервюто с В.Бинев (Гала е ужасна. Mоже ли така да прекъсва гостите си. Изобщо не доизслушва, човекът говори, тя през него го надвиква, eдва я изтърпях докрай.)

Общи условия

Активация на акаунт