Отговори
# 330
Ще счупя ТОЗ телевизор!

# 331
Зайко, и аз така мисля от вчера още. Освен това, Марио трябва да стои тук, за да видим неговата критична точка, състояща се в самобичуване.
Тони днес я премина тая точка, смятам. Стигна дъното направо, сега като замина, ше се освести.

Майче, монологът беше разкошен. Докато го слушах, си мислех, че се отнася както за Калин, така и за Марио.

# 332
Е, как да го прикрие?! То не се знае и колко дни след отпуска са минали, как се прикрива човек, който просто липсва? Нито го знае къде е, нито за колко време е решил да изчезне.

# 333
Абе къде е тов монолог....не внимавах,,,, ткаа да се каже

# 334
Спокойно ще се върне Тони нов човек, за да почне да специализира. А това което се случи днес го бях предвидила Тони разбира в деня, в който Марио решава да му каже. Нали пишеше Марио ще преосмисли връзката си-преосмислянето му беше, думите към Зорница-ще му кажа вече няма назад.

# 335
Спокойно ще се върне Тони нов човек, за да почне да специализира. А това което се случи днес го бях предвидила Тони разбира в деня, в който Марио решава да му каже. Нали пишеше Марио ще преосмисли връзката си-преосмислянето му беше, думите към Зорница-ще му кажа вече няма назад.
Ама в този сезон или в другия.... това се чудя?

# 336
Зайко, да, и аз така очаквах.
Дона, според мен в този ще се върне Simple Smile

Аз пак да питам, че не ми стана ясно - в линейката Зорница разказа ли на Марио според вас за Тони?

# 337
  • София
Много ми хареса епизода. Бях се настроила за жестока драма, но ме изненадаха, въпреки някои простотии беше много свеж.
Ами много сме добри значи. Още при сцената с тенис топката и онзи пациент, който беше проходил, за да спаси детето си отгатнахме как а Калин ще се изправи на крака. Беше силна и емоционална сцена.

Пешо е мекотело, пълен глупак. Не заслужава Галя. Мислех си, че тя пак му е вдигнала скандал, но се оказа, че тоя Дон Жуан нагло лъже за сина си. Ей това трудно ще му го простя, 100-кратно трябва да изплати тая простотия. Надявах се Галя да го зареже.

Ина и Боби, гълъбчета сладки. А Тасев план за бягство има. Тасев, да не искаш да ни стрелят?!  Тесен ще им се види света, ако Фотев е разбрал.

Аз видях много надежда в бележката на Тони. Ако искаше да нарани брат си, щеше да пише само Заминавам, не ме търси, или нещо подобно. Иначе познах, че Тони няма да каже нищо на брат си. Но Марио се досети.
Според мен дори и да замине, за да търси малкото братче нещата със Зорница вече са ясни. Ако сценаристите не оплеска тотално нещата, там едва ли ще има повече драми.

Поствам без да съм ви чела, че не мога да насмогна. Дано не повтарям някой.

Последна редакция: вт, 08 май 2018, 21:58 от rosita_ta

# 338
  • Разпиляна във въображението
Успешно криха Наталия, но и работата й беше една.

# 339
В този как в другия нали трябва да имаме ревящ Марио на сдобряване в края на сезона и помъдрял Тони питащ още ли не е станал чичо. Нов човек за края на този и другия сезон. Кака Зори ще му помага да учи, а той няма да и се лепи да я целува.

# 340
Моля, някоя добра душа да ми поясни какво искаше да каже Тони с тази маратонка? Изпуснала съм нещо явно.

# 341
Аз пак да питам, че не ми стана ясно - в линейката Зорница разказа ли на Марио според вас за Тони?
Cпоред мен му е разказала. Иначе няма логика само заради едно прозвъняване Марио да вземе толкова категорично решение. Той буквално се беше хванал за главата.

# 342
Моля, някоя добра душа да ми поясни какво искаше да каже Тони с тази маратонка? Изпуснала съм нещо явно.
[/quote
 И на мен хич не ми е ясна тази символика...

# 343
Най ми хареса Тони като каза „То ние с брат ми делим всичко“ Joy  Генадиева в чудо се видя  Joy

# 344
  • София
Зайко, да, и аз така очаквах.
Дона, според мен в този ще се върне Simple Smile

Със сигурност му каза. Иначе Марио нямаше да говори как това вече не може да продължава така, че ситуацията е абсурдна и т.н.  само за едното звънене по телефона. Ма Зорито как награби д-р Ковачев - балсам за инфантилната му душа

Тони не каза ли Ние с брат ми си споделяме всичко? Генадиева се ококори, горката.

Общи условия

Активация на акаунт