Отговори
# 360
Галя, въпреки наглото си и надменно държание на моменти, винаги ми е харесвала. Тя е жена със страшно силен характер, мъжко момиче, винаги е директна и открита с Петър и го слага в малкия си джоб. Той как все попада на такива жени със силни характери , които го превъзхождат във всяко едно отношение, не знам. Виолета го командваше, Галя му сипва отделно. Той пред тях е една мижитурка, жалък ми е. И това днес пред театъра и с Фотев беше направо върха. Никакво мъжко поведение няма в този човек, проблясъци има, но много рядко и са слаба работа. Учудва ме как никога не си признава пред Галя, че е права и той има проблем. Все тя правела сцени, все тя драматизирала и като цяло заговори ли му Галя за връзката им, която никак не е стабилна той почва да се оправдава и да прехвърля вината върху нея. Мъжете щом го правят това, значи наистина са виновни и ужасно искат да скрият това, не могат да си го признаят и избухват. Надявам се Галя да срещне най-накрая мъжа за нея, който да е такъв в истинския смисъл на думата, защото в тяхната връзка винаги тя е била мъжката фигура.

Момичета, видях краткото промо! Марио и Зорница се целуваха, бяха много усмихнати и той й казваше, че тя е най-хубавата грешка, която иска да повтаря всеки път. Heart

Последна редакция: вт, 08 май 2018, 21:56 от yanitsa.s

# 361
Марио и Зори са си все така щастливи, дадоха краткото промо, целуваха се и той и каза, че тя е единствената му грешка, kоято ни повторил всеки път, но в хубав смисъл бяха думите му, не запомних Joy може да се успокоите, че за момента Марио дори да се самобичува, не отблъсква Зори

Аааа, ето Яница е чула Joy ще добавя, благодарение на теб Simple Smile Kissing Heart

# 362
Марио и Зори са си все така щастливи, дадоха краткото промо, целуваха се и той и каза, че тя е единствената му грешка, която....нещо си, но в хубав смисъл бяха думите му, не запомних Joy може да се успокоите, че за момента Марио дори да се самобичува, не отблъсква Зори

Ooo, няма никакво съмнение, че няма да я остави. Аз като го видях това, на лицето ми грейна една усмивка, точно като на инфантилна непоправима романтичка хахахах. Joy

# 363
Марио и Зори са си все така щастливи, дадоха краткото промо, целуваха се и той и каза, че тя е единствената му грешка, която....нещо си, но в хубав смисъл бяха думите му, не запомних Joy може да се успокоите, че за момента Марио дори да се самобичува, не отблъсква Зори

Аааа, ето Яница е чула Joy
ч
Ти си моята единствена грешка, която искам да повтарям всеки ден

# 364
Оооо, колко сладко!  Heart  Тука тетките няма да спим сега Grinning

Някоя добра душа може ли да го запише това промо и да го качи?

# 365
"Ти си моята единствена грешка, която искам да повтарям всеки ден!"

Ееее срам съм за "Групичката на бързите пръсти"  Joy

# 366

ч

Май ти си чула най-добре. Joy Няма значение, стопли ми се сърцето на мен. Blush Joy

# 367

ч

Май ти си чула най-добре. Joy Няма значение, стопли ми се сърцето на мен. Blush Joy
Ми....ща не ща....искате ли да кача промото?

# 368

Е...Дона.. бива ли такъв въпрос сега? Не, не искаме разбира се. Joy

# 369

Е...Дона.. бива ли такъв въпрос сега? Не, не искаме разбира се. Joy

Ок, ей сега. Ми...щото аз съм в особено настроение и ми е леко все тая в момента. След няколко минути го имате.

# 370
Хванах и аз промото! Не чух какво си казаха, но изглеждаха много сладки и това ми стига 😍

Ще каже ли някой какво пишеше на бешежката от Тони, че не успях да прочета?

# 371
Марио е почнал да се поошлайфа Joy Зорница направо се разтопи като и го каза, и го възнагради заслужено с целувка Heart Eyes

# 372
  • Варна
Ми какво да ми хареса тази серия? Осраха единственото хубаво нещо от миналата - привидната твърдост на Петре... Всичко друго предвидимо, предвидимо, предвидимо...
А тоя гуро един вид Исус ли се явяваше? Умря, за да спаси брат си и Калин и после възкръсна? Ти да видиш...

# 373
  • София
Мъжа ми гледа Гришо, след като заяви , че щял да си татуира Айпад на гърдите, та да съм му обръщала внимание, ма аз му рекох, сорри ама след 25-ти Май ми се спря достъпа до телевизора.
Язък, изпуснах го краткото промо

Ванилия, назад писах, ма може ли да се изчете . Пишеше
Заминавам
Не се притеснявай.

# 374
Какво му става на този Захариев? Цял живот ли ще ходи по чуждо и с какво толкова са пленени всички жени, че и Виолета го търпеше сега и Галя, въпреки че го знаят що за боклук е? Тая па Албена с дядо си (баща си) ли реши? Няма млади лекари в тази болница? Болни мозъци. Как ли па не ще го чакам на другия тротоар той да се разбере с новото си завоевание. Директно го блъскам пред първата кола и му чупя главата! Пухльо!

Цял ден си мисля за песен за Марио и Зорница. Споделям я с вас, че ми е хубаво след краткото промо Hug
Скрит текст:
За теб не знам, но аз бях сам
почти през всички тези дни.
Дали и Ти за мен не си
живял някога преди?
 И никой като Теб... няма като Теб!
 И аз и ти не сме тук случайно.
 Няма никой като теб,
и аз не съм със Теб случайно...

Общи условия

Активация на акаунт