Отговори
# 510
Дона, моля те не се губи така Simple Smile
Тонката ще се върне в точното време. Ще отиде при Стаменова, която вече е директор на Св, Кирил и ще иска тя да му помогне със специализацията. Междувременно, отварянето на модерно и иновативно отделение по неврохирургия е една от основните концепции на новата шефка за развитие на болницата - скъпи, редки, трудни операции.  Повикани са светилата на българската неврохиригия - Мишева е сред тях. Тони започва специализация.
Ей така ги виждам аз нещата.
С Бате и Кака обаче как ще се оправи още ми е мъгла.

Следващия сезон да се влюбва. Сега не е готов.

Нещо не ми се пише(ше) след снощи. А и нямах какво. Ама да речем, че ме предизвикахте тука да пропиша Hug

Също смятам, че скоро не трябва да се влюбва - да побачка първо малко Joy  Това за Мишева и неврохирургията го разправям откакто се появи тя - много св надявам да се случи така. Малко се бях обезкуражила, тъй кто не я показваха няколко епизода. Мисля, че ще в супер, ако развият болницата в тази насока.
Иначе оправянето с Марио и Зорница го виждам с един дълъг честен разговор между тримата. И тримата имат за какво да се извинят и какво да си простят взаимно. Надушвам много хубава сцена - пригответе кърпички и вино.

Последна редакция: ср, 09 май 2018, 15:57 от Анонимен

# 511
Тонката ще се върне в точното време. Ще отиде при Стаменова, която вече е директор на Св, Кирил и ще иска тя да му помогне със специализацията. Междувременно, отварянето на модерно и иновативно отделение по неврохирургия е една от основните концепции на новата шефка за развитие на болницата - скъпи, редки, трудни операции.  Повикани са светилата на българската неврохиригия - Мишева е сред тях. Тони започва специализация.

Иначе оправянето с Марио и Зорница го виждам с един дълъг честен разговор между тримата. И тримата имат за какво да се извинят и какво да си простят взаимно. Надушвам много хубава сцена - пригответе кърпички и вино.
Като ги види колко много се обичат, ще им прости.
Толкова са готини като двойка, че даже Банков ще си даде благословията Stuck Out Tongue

# 512
Аз не мисля, че трябва да е между тримата. Трябва да си поговори с всеки от тях поотделно. Защото имат различни неща да си кажат, а иначе ще стане Марио и Зорница срещу Тони.

# 513
Коментарче от фейса за Огнянова :

" И как може да казват,че има любов межу Марио и Огнянова ?...чиста доза страст ,и неиздържаха и решиха да задоволят нагона си в линейката.Съсипаха образа на Огнянова...жалко. Читав човек не остана в тази болница,то вярно всчки сме хора ,но.."

# 514
Аз не мисля, че трябва да е между тримата. Трябва да си поговори с всеки от тях поотделно. Защото имат различни неща да си кажат, а иначе ще стане Марио и Зорница срещу Тони.

И как точно го виждаш да стане, като Марио не може да се отдели от Зорница? Joy Joy

" И как може да казват,че има любов межу Марио и Огнянова ?...чиста доза страст ,и неиздържаха и решиха да задоволят нагона си в линейката.Съсипаха образа на Огнянова...жалко. Читав човек не остана в тази болница,то вярно всчки сме хора ,но.."

Да ми падне и на мен един такъв "нагон".....глей кво стААААА
Да ходят да кажат някоя молитва три пъти и после да се изповядат. И да чакат Банков на летището, ако щат.

# 515
  • София
Хм, дано, но да ви призная не очаквам да е лесно. Ще има драма и сътресения и за тримата. ще ги измъчат и един разговор няма да е достатъчен.
Може и сценаристите да ме опровергаят, както снощи. Започнах да гледам епизода със свито сърце, пък накрая имаше доста забавни моменти.

Дали гуруто вече ще се изнесъл? Искам да се маха и Ина да говори със Зорница, когато разбере, че е бременна.

Ееее, стига бе, наистина ли това пишат? Не мога да повярвам, че има хора дето сипят такива обиди само защото героинята не е с техния любимец.
Защо бе хора. Зорница сега е много по-зряла, по-въздържана, по-свободна и не знам още колко по, отколкото е била в предишната си връзка. Не го разбирам, а може и да възприемам филма и образите по съвсем различен начин.

Дона Simple Smile

Последна редакция: ср, 09 май 2018, 16:02 от rosita_ta

# 516
  • Ню Йорк

Като ги види колко много се обичат, ще им прости.
Толкова са готини като двойка, че даже Банков ще си даде благословията Stuck Out Tongue

Точно обратното. Като ги види колко се обичат още повече ще се ядоса/депресира, може пак да реши да се самоубива и т.н. Лабилен човек не става стабилен само с един разговор. Ще е цяло чудо, ако дори и след месеци Тони успее да преодолее ситуацията и да продължи напред. Дори и психически устойчив и силен характер /какъвто той никак не е/ би преодолял много тежко случилото се и най-вече предателството на брат си.

# 517
На мен ми е интересно сега, като махнат Пешко от директорският пост дали ще го върнат, като шеф на гинекологията или Галя ще му е шефка Simple Smile. Ще стане много готино, ако е второто. Всичко ще му се върне тъпкано.
По - скоро второто нали на промото за сезона тя го бута от ръба .

# 518
  • София
Много ми е чудно тия операции дето ги сънува Стаменова, с какво ще се финансират? Защото сега за тия по каса няма пари, а за ония откъде ще дойдат. Като те по каса хич не се финансират.

# 519
Анна, може да има концепция болницата наистина да стане частна и да привлича платежоспособните пациенти, които да си плащат за скъпите операции. Ще видим какво са измислили.

Според мен поведението на Тони ще зависи от това доколко наистина обичаше дълбоко и безутешно Огнянова и доколко беше някакво обсебване. Накрая беше в някакво умопомрачение направо. Ако успее да се оттърси и да приеме фактите, ще преодолее случилото се.

# 520

[/quote)

От такива бисери подивявам ей... Не й простиха на Зорница това, че се влюби, ами не седи на летището вече 6ти месец с табела с надпис Банков, ревяща и депресирана (която всъщност беше по време на връзката си с него Grinning )
Чудни са ми тия хора.. Както вика Ели, нещо се газирах 😃

# 521
И аз си мисля, че Тони няма толкова бързо да дойде на себе си след шока, който преживя. И какво да прощава? С каво са виновни Зори и Марио, че се обичат и колко да са крили за да се чувстват толкова виновни - 1-2 седмици. В края на краищата голям човек е, видя ги, замина и все някога ще се примири. За какво ще си говорят тримата, какво ще се обясняват? Този разговор трябваше да се състои до снощи, а не след това.Смятам, че никой на никого не дължи извинение. Случило се е и това е положението. Трудно ще му бъде на Тони, но той е този който трябва сам да се справи. Разговор не би помогнал.

Москита, болницата нали и сега е частна?

# 522
  • София
Надявам се от екипа четат и тук, а не само при моралиските от ФБ.
Тази вечер ще загрея за новия епизод, като изгледам вчерашния Simple Smile. Кой каквото иска да си мисли за мен, все ми е тая. За мен епизода беше чудесен, толкова рязко излезе от клишето, в което бяха зациклили Wink

# 523
Дгуг коментар от целомъдрения Фейс - Stuck Out Tongue  Ина и Зорница си допълват изреченията, понеже леките жени се допълват  Nerd  Майче, ти взе, че позна, и Ина мина под ножа Grinning

# 524
Дгуг коментар от целомъдрения Фейс - Stuck Out Tongue  Ина и Зорница си допълват изреченията, понеже леките жени се допълват  Nerd  Майче, ти взе, че позна, и Ина мина под ножа Grinning

Вярно е, че са леки жени - не виждам да имат много излишно тегло Joy Хвала на такива Божии рабини Joy

БАУУУУУУ!

Общи условия

Активация на акаунт