Отговори
# 1 095
Айде, сега да видим какви ще ги сътворим с финала Simple Smile

Злати, май "шубе" казва. На мен не ми прилича на Тони.
А може Тони да иска да убие брат си. Да не може да му прости и да иска завинаги да си разчисти сметките с него Simple Smile

Ееееееее, мислех, че сериалът е медицинска драма, не психотрилър Grinning

Tonny - the Brotherkiller!!!!

# 1 096
  • София
Шегувам се, моля вии,  не го приемайте сериозно.

На мен не ми прилича на гласа на Тони.  И на Калин на гласа не ми прилича.

Дона, ми тя Зорница ще дотърчи и ще му спаси бъбрека. Така де, това е финалната сцена. Врабчев анестезиолог, Зорница над операционната маса и си говори сама - "Ще живееш, трябва да живееш" и край.

# 1 097
И аз видях Коко, май ще е сцена с него и други деца/юноши, които ще искат да го ступат в храсталака  Grin Гласът прилича на този на Тони, но не мисля, че е неговия, сигурно е на някой, който не сме виждали досега.

# 1 098

Дона, ми тя Зорница ще дотърчи и ще му спаси бъбрека. Така де, това е финалната сцена. Врабчев анестезиолог, Зорница над операционната маса и си говори сама - "Ще живееш, трябва да живееш" и край.

И после ще го събуди от анестезията с целувка и Спящият красавец ще скокне!

Трябваха ми около 3 минути да се усетя защо Зорница ще му спасява точно бъбрека. Мислех си - бе нали с черния дроб му беше проблема Joy Joy

# 1 099
  • София
Дона, е нека поне веднъж Тони да победи Simple Smile

# 1 100
Дона, е нека поне веднъж Тони да победи Simple Smile

Малииии, това си го слагам с удебелен шрифт на стената над леглото  - точно до плакатите на персонажи от сериала и вуду куклите Grinning

# 1 101

Ти остави майтапа, ама аз вече си представям сцени, в които преследват Тасев, Марио търчи да го спасява, естествено отстрелват него, вместо малкия, вкарват го в операционната, суетене, зор, права линия и....довиждане до следващия сезон Joy

# 1 102
Алкохолът няма да ни стигне.
Черните ни дробове дали ще издържат?
Кой до есента духа ни ще повдигне,
Ако Бати във сърцето със куршуми прободат?

Плаче, плаче огнена Зорница,
С алкохол налива се Антон,
Раздира се от мъка бг мамската душица,
Носете вино или уиски с камион!

Joy Joy Joy

# 1 103
  • Разпиляна във въображението
Не е чак толкова лудо. И аз съм си мислила, че Марио може да се "поднесе" на брат си като боксова круша, че да му мине на момчето.

# 1 104
  • София
Дона, отново блестящо изпълнение.

Разревах се и трябваше да тичам да се скрия от колегите.

# 1 105
Не е чак толкова лудо. И аз съм си мислила, че Марио може да се "поднесе" на брат си като боксова круша, че да му мине на момчето.
Кое не е чак толкова лудо, че нещо изпуснах? В какъв смисъл боксова круша? Да отиде при него и да го остави да му се навика и да му набие няколко ли?

# 1 106
  • Ню Йорк
Аз пък изобщо не мога да определя кои са тич хора в гората. Много е лошо качеството.

# 1 107
  • София
Абе, какво и трябва на една форумка - един неясен видеоклип и гледай какво става. Шок и ужас.

# 1 108
То, в моята глава само психотрилъри и хорър, та и на мен ми мина през ума, че Тони може да посегне на Батко😬😬😬😬😬

# 1 109
  • Ню Йорк
То, в моята глава само психотрилъри и хорър, та и на мен ми мина през ума, че Тони може да посегне на Батко😬😬😬😬😬

Няма, сега с Албена ще се успокояват и уравновесяват Wink  Или съвсем ще откачат и двамата  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт