Отговори
# 1 125
Батко и Банков, ако изобщо се срещнат, биха се трепали с думи ако ме питате мене, тип кой е по- по- най Grinning както Батко и Калин се ръфаха в началото Smiley

# 1 126
Батко и Банков, ако изобщо се срещнат, биха се трепали с думи ако ме питате мене, тип кой е по- по- най Grinning както Батко и Калин се ръфаха в началото Smiley
да не разваляме боя с кавга, викам аз 😁

# 1 127
да не разваляме боя с кавга, викам аз 😁

Аз викам да ни спретнат един fight club, Батко ще ги нареди всичките наред, та даже и мафиозо Фотев може да тръшне Joy

# 1 128
На мен много ми се гледа кой е по по най между Марио и Банков заба ще да е с елементи на трагедия.

# 1 129
Чета ви, представям си юмручния бой между Батко и Банков и се спуквам от смях Joy Доста....цветно си го представих Joy Чак ми сениска да го видя наяве Joy

# 1 130
Нещо ви е ударило на насилие Joy
Като за петък вечер усещам, че пак ще ни пуснат някоя бомба, само да не е толкова шизофренична като миналата Joy

Амбър, от замунда ги тегля чинно всека петък(вторник в началото на сезон) сутрин Simple Smile

Последна редакция: пт, 11 май 2018, 18:20 от maichetoo0o

# 1 131
Нещо ви е ударило на насилие Joy
Като за петък вечер усещам, че пак ще ни пуснат някоя бомба, само да не е толкова шизофренична като миналата Joy

Амбър, от замунда ги тегля чинно всека петък(вторник в началото на сезон) сутрин Simple Smile

Ей сега ще прасна едно бойно стихптвпрение Joy

Мдааа, това най-много дразни - пускат нещо и до вторник се побъркваме

# 1 132
  • София
Майче, надушвам, че с щерката сте от една Big Bang порода Simple Smile

Подпалих фитила с тоя бой, но да кажа, че като миролюбива личност искам Кака и Батко да се обичат, другите да се бият - по един шамар и втори за баланс.

Ми то може ли само любов, екшън трябва. То другите сценарии ги разиграхме, за това сега сме на вълна Кървав спорт.

# 1 133
Моля споделете откъде да гледам 4 сезон,че съм го гледала не повече от 50%, та ми е интересно по какво са полудели толкова едни кудкудякащи персони.Вергов ми харесваше страшно в "Той и тя",после в "Стъклен дом" ролята на гадняр му отиваше,ама чак да нямам търпение да го видя даже и за 30 сек в епизод не помня.

# 1 134
Виж тук дали ще стане. Има досадни реклами, затваряй ги търпеливо и така Simple Smile

http://filmiseriali.com/filmi/drami/26272-otkradnat-zhivot-seaso … sezon-4-2017.html

# 1 135
Пропуснала си идеални мъж "Банков". Грешница!
Аз съм сигурна, че тази вечер ще избушат някоя върховна простотия за шипките и пчеличките, че да не ни е скучно до вторник и да измисляме сценарии. Grinning
Батко ще спечели в боя, Банков е дърво, няма шанс Sunglasses

# 1 136
Аз така като гледам на Батко не бих заложила само, ако срещу него е Чък Норис Joy

# 1 137
Аз така като гледам на Батко не бих заложила само, ако срещу него е Чък Норис Joy

айдеееееее, голяма фенка бе!!! Това беше четката на годината! Joy

# 1 138
Подпалих фитила с тоя бой, но да кажа, че като миролюбива личност искам Кака и Батко да се обичат, другите да се бият - по един шамар и втори за баланс.

Ми то може ли само любов, екшън трябва. То другите сценарии ги разиграхме, за това сега сме на вълна Кървав спорт.
Батко вече  е играл  Кралят на отрепките-убийци  в затвора в американската простотия "Смъртоносна надпревара" / Дори в тази роля имаше  доза благородство / , така че айде да не му  влиза някой ,който се прави на лошо момче  в близък бой  #2gunfire #2gunfire Joy hahaha

# 1 139
  • Бургас
лелее, цял следобед имах мн работа и сега изобщо не разбирам за какво си говорите, смелете накратко моля, убийства ли ще има?

Има ли фенове на ченгетата също, тема има ли?

Общи условия

Активация на акаунт