Отговори
# 1 140
Чери, запълваме си времето, като разиграваме сценарии за финала, включващи преследване, прострелване и поне един многообичан лекар с права линия на монитора, за да се чудим цяло лято жив ли е. Joy
Засега фаворити за тая работа са Тасев, като бръкнал в кацата с мед на Фотев и Марио, като просветен в тайната Joy

Евентуално планираме и зрелищен селски бой между Батко и който там се престраши, защото стигнахме до извода, че разполагаме с твърде качествен материал, та да го хабим само с приказки Grinning

# 1 141
Незнам само защо не вкарахме един добър секс в цялата работа. Само тупаник братче....

# 1 142
Аз така като гледам на Батко не бих заложила само, ако срещу него е Чък Норис Joy

айдеееееее, голяма фенка бе!!! Това беше четката на годината! Joy
Феята е доказано голяма фенка макар и леко замаскирана напоследък Wink

# 1 143
  • София
Я пак, я!
Това беше изстрел от упор.

# 1 144
Дона, щото те от секс не ни лишават чак толкова. Вярно, пошъл и грозен, на места, обидни за всяка една дама, но наличен Grinning

Аз така като гледам на Батко не бих заложила само, ако срещу него е Чък Норис Joy

айдеееееее, голяма фенка бе!!! Това беше четката на годината! Joy
Ъъъ, тук нещо не разбрах за ква фея говорите измежду Чък Норис и Батко Flushed

# 1 145
  • София
Москита, оназ феята, нежно кръстена от нас Малвина. Дето Батко ще трябва да спасява, заедно с нейния Арлекино ( да се чете Боратино) от лошия Чък Норис 😗😗😜😜😜

Последна редакция: пт, 11 май 2018, 19:32 от rosita_ta

# 1 146
....
Някой  чул ли се е скоро с нашата  Феичка -fairy , отдавна  изчезна  и ме притеснява  вече  Thinking

Последна редакция: пт, 11 май 2018, 19:29 от Ели-фен

# 1 147
Ааа, Росита, ясно. Ама той ще спасява Тасев, бре, не Ина Grinning

# 1 148
Москита, оназ феята, нежно кръстена от нас Малвина. Дето Батко ще трябва да спасява, заедно с нейния Арлекино, от лошия Чък Норис 😗😗😜😜😜
Боратино😛

# 1 149
Москита, оназ феята, нежно кръстена от нас Малвина. Дето Батко ще трябва да спасява, заедно с нейния Арлекино, от лошия Чък Норис 😗😗😜😜😜
Боратино😛

Бре, голяма работа тази Фея бреее

# 1 150
  • София
Москита, Ами те вървят в комплект. Не разбираш сега, първо Чък Норис ще налети на Ефирната Ина, защото тя е ходила в Забранената гора/Забранения мол-апартамент. Батко като един истински Супер Марио ще прескачаха препятствия, ще троши стени и ще спаси нежната фея. Зори ще му пази гърба, че нали занеш приказката До всеки силен (успял) мъж .... бла-бла.
После Тасев и така....

Хъмбъл, благодаря за поправката, редактирам. Ще иде зян някой неподозиран приказен герой с моите грешки.

Последна редакция: пт, 11 май 2018, 19:45 от rosita_ta

# 1 151
Хахаха, Росита, доообре, сега разбрах защо Марта ни пусна клипче от гората - тая сцена ще да са снимали Grinning

# 1 152
Станахте като развален телефон Grinning
Яху говори за Феята тук от темата(потребителка-fairy)вие къде отидохте-Ина Simple Smile
Ели,писа някой ,че е ок,няма време за форума и поздравява всички.

# 1 153
[/quote]
Ъъъ, тук нещо не разбрах за ква фея говорите измежду Чък Норис и Батко Flushed
[/quote]

Москита, според мен, Yahoо мисли, че ти и липсващата fairy, сте един и същи човек. И да си призная - на мен също ми е минавало през ума това,  Embarassed имате сходен начин на изразяване  Simple Smile

Амбър, писали сме заедно Simple Smile

# 1 154
Наляхте ли виното????

Общи условия

Активация на акаунт