Отговори
# 1 380
Аз....таковата....нямам какво да кажа май, освен - зверски епизод, обичам да има екшън и се надявам да ни издухат (положително, моля) до края на сезона. Иначе минавам само да ви видя как сте, живи ли сте и да кажа добро утро Simple Smile Hug

# 1 381
Аз....таковата....нямам какво да кажа май, освен - зверски епизод, обичам да има екшън и се надявам да ни издухат (положително, моля) до края на сезона. Иначе минавам само да ви видя как сте, живи ли сте и да кажа добро утро Simple Smile Hug

Добро ли е утрото, Дона, не знам ?
Марио ме зарази с оня вирус от миналата седмица и ми е зле, а от снощи ме закопа съвсем. Милост няма тоя човек.

# 1 382

Добро ли е утрото, Дона, не знам ?
Марио ме зарази с оня вирус от миналата седмица и ми е зле, а от снощи ме закопа съвсем. Милост няма тоя човек.

Добро е! Е, освен ако не сте с махмурлук от снощи де Joy Всичко ще се нареди, обещавам! Имаме още 8 епизода до края на сезона, имайте малко вяра. Ако бяха решили да ги разделят, това щяха да го направят в 51ви епизод Simple Smile Има надежда Simple Smile Очакваме включването на Купидон Антонелиус!
Ама к’во прасе беше снощи Марио.....!

Вера, бързо оздравяване, за парацетамола си знаеш Hug Hug

# 1 383
Тони ни започна миналата седмица, а Марио ни довърши тази. В очакване съм на розовото екипче на Зори, че вече се изприщвам като я видя в бордо Grinning.
Направи ми впечатление, че Зори каза при разговора си с Ина, че нейното дете щяло да е прохождащо сега. Или аз нещо в сметките съм зле и не съм разбрала, или сценаристите тук бая са объркали, защото реално детето трябва да е около възрастта на малък Стефан.

# 1 384
Силен епизод, но драмата вече взе да ми омръзва. Много я проточиха.
Имаме една жена, която има явно мазохистични наклонности, за да се остави да я мачкат вече два сезона. И заслужава ли една любов толкова да се бориш за нея? Все пак има и малко лично достойнство, а не да търсиш изживяването на парцал. И тук пишете, че е време Антон да порасне. Ами, как да порасне, като не му позволяват. Всъщност не той има нужда от брат си, а брат му има нужда от него.
Имаше преди години един филм "Бени и Джун". По-голям брат се грижеше за психично неустойчивата си сестра след смъртта на родителите. И той се съпротивляваше на опитите й да бъде самостоятелна. Там най-тежкото обвинение, което тя му отправи беше: "Ти искаш аз да съм болна".

Отделно, хайде този доцент Захариев най-сетне си разчисти кабинета и намери писмото. И там много го проточиха. Да, възможно е сексуално привличане между дъщеря и баща, но тово определено не е за "семеен филм", който излъчват от 20.00 часа.

Фотев и Стаменова - да, има смисъл от негова страна да разедини лекарите като отмъщение за глупавото интервю на Калин. Не че те бяха много сплотени и преди. Но не виждам икономическата логика. Налял си милиони в болницата и сега си играеш на дребно отмъщение, за да съсипеш някакви хора, които просто са наемни работници? Ами ако болницата фалира, те просто ще си намерят работа другаде. А какво остава за теб? Милионна загуба? Не ми се връзва.

Иначе, браво на актьорите. Почти всичко перфектно изиграно. Въобще, слабите звена във филма, по мое мнение, са братята Алексиеви и Шинова. За другите нямам забележки.
Марио си каза, че не знае вече, кой е по-зависим от другия: сянката или звездата. Виждам го психически рухнал, след като се събуди от заблудите си, ако въобще се събуди. За мен той е по-лабилният от двамата братя. Много се радвам, че сценаристите са написали толкова богат на емоции и пълнокръвен образ за Велислав. Защото само голям актьор може да изиграе подобна роля 😎👌✌👍

Последна редакция: сб, 12 май 2018, 08:59 от HumbleBumble

# 1 385
Тони ни започна миналата седмица, а Марио ни довърши тази. В очакване съм на розовото екипче на Зори, че вече се изприщвам като я водя в Бордо Grinning.
Направи ми впечатление, че Зори каза при разговора си с Ина, че нейното дете щяло да е прохождащо сега. Или аз нещо в сметките съм зле и не съм разбрала, или сценаристите тук бая са объркали, защото реално детето трябва да е около възрастта на малък Стефан.

Да, това беше грешка. Нейното щеше да е още бебенце.
На мен ми направи впечатление нещо друго - Войнова кога дойде в болницата, кога разбра за бившия на Зорница - Банков, директорът, който даже имал мотор? Доста добра ученичка на Врабчев ще се окаже тази

# 1 386
Тони ни започна миналата седмица, а Марио ни довърши тази. В очакване съм на розовото екипче на Зори, че вече се изприщвам като я видя в бордо Grinning.
Да доста са се объркали Зори забременя когато Ванчето беше някъде във 2 ри или 3 ти месец , така че ако го беше запазила щеше тепърва да ражда сега .

# 1 387
Това с мотора и аз не го разбрах. За какво му беше на Тони този мотор? Да впечатлява Зорница или да дразни брат си. Какво отговорно има в това да си купиш мотор.И какво стана с мотора затворника просто го открадна ли?

# 1 388
Марио ще бере яко ядове тепърва. Той си мисли, че реши един проблем, но реално си създаде друг. И го виждам да затъне много лошо. Очаквам не Тони да изиграе ролята на Купидон, а Зорница и Тони да се съюзят, за да го измъкнат тоя глупчо от дупката, в която се заби. Мисля си, че те в  някакъв момент ще се разберат и Зорница ще се обърне към него за помощ.

Мелани, ми нов човек, прави каквото си иска, купува си мотор, някакъв израз на свободата му. Бате никога няма да му даде да си купи мотор. Тони ако има акъл за пет стотинки, ще гледа да използва случая и да се откачи от брат си, че то това някой така да ти е кацнал на главата не знам как се търпи. Grinning

Историята на Ина е много интересна, там е страшен трилър Grinning Зорница със сигурност ще се усети и ще я покрие. После очаквам Ина да спре за малко с бягството и да почнат да мислят някакъв план, а не така с главата надолу.

Последна редакция: сб, 12 май 2018, 09:10 от Mosquita

# 1 389
ММ гледа промото и Ина и Фотев му напомниха за клипа на Хиро на Енрике Иглесиас.  Фотев ще я удари, Боби ще се намеси да я спасява, ще го пребият. Ще видим от къде са черпили вдъхновение в крайна сметка. 😋😁

# 1 390
ММ гледа промото и Ина и Фотев му напомниха за клипа на Хиро на Енрике Иглесиас.  Фотев ще я удари, Боби ще се намеси да я спасява, ще го пребият. Ще видим от къде са черпили вдъхновение в крайна сметка. 😋😁
Миличкия Бобчо закъса го с тая мутреса .

# 1 391
Марио ще бере яко ядове тепърва. Той си мисли, че реши един проблем, но реално си създаде друг. И го виждам да затъне много лошо. Очаквам не Тони да изиграе ролята на Купидон, а Зорница и Тони да се съюзят, за да го измъкнат тоя глупчо от дупката, в която се заби. Мисля си, че те в  някакъв момент ще се разберат и Зорница ще се обърне към него за помощ.

Мелани, ми нов човек, прави каквото си иска, купува си мотор, някакъв израз на свободата му. Бате никога няма да му даде да си купи мотор. Тони ако има акъл за пет стотинки, ще гледа да използва случая и да се откачи от брат си, че то това някой така да ти е кацнал на главата не знам как се търпи. Grinning

Историята на Ина е много интересна, там е страшен трилър :Д Зорница със сигурност ще се усети и ще я покрие. После очаквам Ина да спре за малко с бягството и да почнат да мислят някакъв план, а не така с главата надолу.

Ми той Тони това прави - купи си мотор и бяга с 200 Grinning  

Честно, тръпки ме побиха от Фотев - как беше застанал с мутрите си пред колата....ауууууу....вярно много прилича на оня клип - Мики Рурк как преби Енрикето там....
Много ми е любопитно как са гонизмислили. Абе, нали някой каза, че Васил Бинев нещо споемнал в интервюто при Гала - как се случва нещо, което поставя под въпрос по-нататъшното участие на героя му? Може в оня момент с куфарите някоя конкурентна мутра да го гръмне със снайпер отстрани....случайно

# 1 392
  • София
Може в оня момент с куфарите някоя конкурентна мутра да го гръмне със снайпер отстрани....случайно

Нали? Laughing Колко удобно за всички влюбени. Laughing

Между другото, историята Фотев - Стаменова придоби класическо обрисуване на действия от опитен сваляч.
Кажи на една жена, че е хубава. Ще се поласкае, но може и да не те отрази. Но, кажи й, че освен хубава е и умна, е няма устояване. Laughing

# 1 393
Май за да дразни и двамата Grinning
Марио.... беше толкова жесток със цел - хем да убеди себе си каква отрова е Зори, хем да убеди нея  как се е намесила между тях с Тони.

Зорница очаквам да реагира достатъчно убедително за да спаси Ина от ситуацията в момента. Дадоха промото Ина тръгва с колата Зори е пред болницата, останалото вече видяхме от промото след епизода.

# 1 394
Мъка! Много ми е мъчно за станалото. Толкова любими образи -  Зорница и Марио.Толкова ги обичах тези двамата. Те бяха причината да гледам много редовно този сезон и да очаквам с вълнение всяка серия. Те са причината да пропиша тук, за да споделям емоциите си. След снощи не е същото и няма да бъде същото.
 Тук някои говорят за прословутата „борба“ за любовта, което аз за себе си не мога да приема. За какво да се бори Зорница. Той й казва, че е отрова и секса ги свързва и други гадории и тя да се „бори“. За какво точно да се „бори“, че не ми е ясно! Глупости и клишета са това за мен и се говорят хей така, без говорещият да вникне в същността.
Каквото и да става от сега нататък, ще се събират ли, ще се обичат ли, някои ще лазят в краката на други, за мен е без значение. Грозните, цинични думи бяха казани и лично аз не зная, как се прощават. Ако се стигне до“положителна“ развръзка между Зори и Марио, ще ме е яд на нея, че е простила и е прекалено мекушава и нерешителна. За достойнство не може да се говори. Човек прощава до някакви разумни граници и не всичко. Как се заличава такова нещо от съзнанието? Забравя ли се с течение на времето или от време на време спомена изниква и започва да дълбае, дълбае. За такова нещо, както и за шамара няма истинска прошка, а самозалъгване в името на нещо си. Който може да живее така – добре, други не можем.

Не мога да оневинявам Марио и няма причина в случая, но онова глезено момченце с бръмбарите в главата не мога да го гледам. Този глезльо се мъчи всички да убеждава, че е мъченик, че крадат любовта му, която е само в неговата глава.Това момче нищо градивно и свестно не направи. Колко хора въвлече в откачените си приумици и колко хора жертваха себе си, авторитета, работата даже свободата си. Как за миг не се замисли за тях, за брат си, който като майка бди над него, да премине мисъл в тъпата му егоистична глава. Този човек не знае къде се намира. Мотор си купил нарочно, да стресира човекът който най-много го обича и го е грижа за него.

Нека малко се пооталожат чувствата в мен и ще обърна внимание и на другите герои, че и там има много за коментиране.

Общи условия

Активация на акаунт