Отговори
# 1 680
Може ли да припомните какви бяха желанията, че на мен ми се губи този момент. Или пък в кой епизод бяха, за да го изгледам отново.
Бяха в 12-ти епизод, към края.

# 1 681
Много точно казано Тони е отровата в живота на Марио, не Зорница. Тони имаше право да е сърдит, че го лъжат. Изпаднал е в шок, защото видя с очите си нещо, което изобщо не допускаше, ядоса се и замина, за да го осмисли до тук всичко приемам. Но само до тук. Като се върна трябваше да седне и да говори с брат си, да си кажат всичко. А той какво прибира се без да се обади е много ясно, че е силно вероятно да ги хване заедно както и стана, това трябваше  да му е ясно. И никой не го кара да прощава . Да беше казал, като голям човек трябва ми време и пространство,за да ти простя, ще се изнеса и ще живея сам, не се тревожи мога да се справя, но съм твърде сърдит и наранен. Вместо това той се държи като сърдито бебе, за да съсипе брат си от угризения, който няма да може да понесе, че Тони е направил някоя глупост, защото му е бил ядосан. За желанията с фенерите за жалост и аз съм убедена, че изобщо не са ги забравили, просто са ги оставили за финал.

# 1 682
Аз нещо не съм разбрала клипа на Марта Вачкова е гората. Как разбрахте, че става въпрос за Коко? На мен ми се вижда Марио с двуцветния суитчер? Или греша?
и Тони, мисля, че чувам неговият глас.

# 1 683
Абе в някакъв момент Тони трябва да направи нещо за Марио. Не може само да взима.
Много ме дразни Марио като почне да повтаря мантрата „Тони има само мен”. А ти кого имаш, бе, Марио? Той има теб, ти - на практика никого. Най-сетне намери човек, който да е до него, да го подкрепя и помага, човек, който е готов да му даде цялата си любов и...се отказа от него.

# 1 684
  • Другата България
Както вървят нещата, аз поне не виждам мрънльото да направи нещо за брат си. Ще е изненада за мен ако стане, и то приятна.

# 1 685
Ще направи, но дотогва ще ми иде да го ошамаря всеки път като си задрънка неговите глупости. И ми е интересно какво са измислили, че да се усети какви ги дроби и колко болка причини на Марио. За Марио всички сме казали колко му е длъжен Тони, ами Зорница колко неща направи тя за него още в началото когато се запознаха без да иска и очаква нищо в замяна. Но паметта Тончова е къса и всичко добро се забравя, нави си на пръста, че трябва да я има и за момент не се вслуша в, това което сто пъти му се повтори. Пълен неблагодарник. И друго според мен освен, че не са забравили фенерите, не са забравили и Банков. Толкова говорене беше за него в болницата, звъня по телефона на Зорница и това че тя не успя да реагира остави в мен впечатление, че е направено нарочно въпроса не е приключен. Дори да не се върне за някакво епизодично участие накрая, си мисля че поне ще вкарат някакво послание от него с което да стане ясно какво се случватам.

Последна редакция: нд, 13 май 2018, 13:21 от malak zaiko

# 1 686
Понеже споменавахме промото на сезона, се сетих да го видя пак. Всичко, което се е случило досега, е показано доста ясно - Калин и Наталия, инвалидната количка, Мазов и Хинова и това, че той ще застане срещу нея за момент, Тасев и Фотева с парите и розовите листенца, Захариеви с техните постоянни караници.
Единствено Огнянова не мисля, че досега сме я видели както я представят в промото- да тръгва да скача, по собствено желание, и братята да я спасят. Поне според мен тя нито пряко, нито преносно е тръгвала да скача досега. Беше малко смачкана, но се окопити бързо.
Затова смятам, че нейното „скачане” предстои. И може би тогава братята ще се усетят, Тони ще спре да се пунди и сърди, ще прости на брат си и двамата заедно ще я издърпат от ръба. Иначе не бих могла да си обясня символиката на тези кадри.

# 1 687
Тони за втори път попречи Зорница и Марио да отидат на кино. Третият път за щастие. JoyFlowers Four Leaf CloverHands Pray

# 1 688
Да Москита и аз мисля като теб за промото. Но Зорница не е Вяра, тя няма да се нагълта с хапчета, да си реже вените или да се хвърли от покрива, тя не е такава. Според мен нейното скачане ще е свързано с Ина и Фотев. Тя ще иска да спаси Ина от ръцете на Фотев. Изобщо не е случайно, че тя разбра за бебето, нито че Фотев ще и звъни в следващия епизод. Ще тръгне много жестоко по ръба лъжейки го и помагайки на жена му. А той много ясно каза Господ прощава Фотев не. Видяхме в последния епизод Зорница помогна на крадеца на мотора без да го познава, а представете си какво би направила за Ина и за едно неродено бебе, което и е болна тема. Фотев е умен и няма дълго да се връзва и за Зорница ще стане страшно. Тогава вече според мен ще се включат Марио и Тони, като втория ще го осени прозрение. За жалост това го виждам в последния епизод.

# 1 689
Промото не винаги е 100% това, което ще видим защото се правят промени в движение на сценария, както например миналата година - картонените фигури и Виолета на директорския пост.
Мазови, често казано при тях промото ми е малко странно, защото той буташе подноса с бебешките неща, а сега се бори за титлата Майка на годината Grinning
Tриото, там пък освен, че братята са се хванали здраво за нея, "скачането" й и спасяването от братята не сме го видели все още.

# 1 690
Символиката на Мазови беше, че за известно време, докато Лора мислеше, че  Мазов е избрал да отгледа бебето с Ваня, се чувстваше предадена от него, а бебето й беше отнето. Така че за мен и това си беше едно към едно.
Виолета се домогваше до директорския пост, затова седеше на него.
Каквито и промени да правят, това е генерална идея, която е замислена от самото начало и не вярвам да е променена.
Зайко, аз също не мисля, че ще тръгне буквално да скача, тя не е самоубийствен тип. Има два варианта - да изпадне в тежка депресия, но за това трябва време, а ние нямаме или да се впусне в нещо безразсъдно, което ще я застраши, което ми се струва по-вероятно. Така че съм съгласна с теб - и аз мисля, че покрай Ина ще бере ядове и ще „скача”.

# 1 691
Тони за втори път попречи Зорница и Марио да отидат на кино. Третият път за щастие. JoyFlowers Four Leaf CloverHands Pray
На Зори подобни културни мероприятия като опери, кина и театри не и вървят още от доцента Joy

Последна редакция: нд, 13 май 2018, 14:48 от maichetoo0o

# 1 692
Не мога да ви изчета! Следенето на сериала е в пъти по-забавно, комбинирано с четенето тук, така че много се радвам, че ще има и 6ти сезон. Да питам на коя дата ще е последният епизод? 

# 1 693
  • Там,където се събуждам щастлива.
Именно, затова и се учудвам на реакцията на Марио - изтрещя изведнъж и реши, че не иска повече "отрова", а да се върне при глезльото, който много повече му трови живота с капризи и егоизъм.

Аз не съм изненадана от подобна реакция. Хората с огромно чувство за дълг и имащи братя или сестри са склонни на подобен избор! Да, партньор може да те подкрепя, но често не може да замени кръвната връзка, която може да е много силна и решаваща за това как приемаме нещата и какво правим. Любовта не може лесно да победи там, където има наченки на самоунищожение и реална загуба от единственото, което те свързва със семейната кръв. Ще оставиш ли брат си/ сестра си да се унищожи, плувайки безметежно в любовното море? Едва ли. Трагичен образ е Марио, което го прави очарователен. Грам егоизъм няма в него! Зорница може само да е благодарна, че Животът я срещна с такъв човек, защото когато нещата се наместят, ще има до себе си човек, който е готов да умре за нея! Дано е разумна и умна!

# 1 694
Калинка, съгласна съм. И моите мнения по темата бяха в този дух.

Общи условия

Активация на акаунт