Звездни компромати- 362 част

• 110 066
  • 757
  •   1
Отговори
# 75
Фелисити Хъфман
Скрит текст:

Защо го наричате Николче?

# 76
  • София
Николета имаше един горе-долу нормален период, когато живееха в Италия тримата с Валери и Николче,  беше дала интервю . Изглеждаше уравновесена и спокойна. Какво не и е достигнало, не разбирам ??

По слухове, не е могла да се откаже от професията (разбирай от оферта за секс с много богат мъж) и Валерко, нали е умен, милия, я хванал.
Слаби са й ангелите на жената и й е висок “професионализма” - не отказва “ангажименти”.

Последна редакция: вт, 08 май 2018, 20:57 от DonaFlor

# 77
  • На топло
Никулетка плаче за внимание, даже има такива, които и се вързват. Гледам постоянно някой и показва снимките в темата. Голяма скука....освен да покаже силикон, плът, мръсен загар, екстеншъни и празен поглед, нищо друго не може да предложи.

# 78
Липсва ми генералшата.

# 79
Кирстен Дънст е родила момченце.

# 80
  • На ръба..
Еее на обяд влязох да кажа и аз за Кирстен и като се зачетох 🤫 та чак забравих.
Да и е здраво и щастливо мъничето!

# 81
Николета имаше един горе-долу нормален период, когато живееха в Италия тримата с Валери и Николче,  беше дала интервю . Изглеждаше уравновесена и спокойна. Какво не и е достигнало, не разбирам ??
Уравновесен мъж, предполагам!

# 82
Честито на Кирстен Дънст.

# 83
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Току-що гледах на живо първата премиера в Кан и не мога да не отбележа, че Пенелопе Крус изглежда изумително. Като беше млада никак не я харесвах, беше ми облещена и твърде евтино провокативна, но сега просто не мога да отлепя очи от нея. Бардем до нея е просто дебелак в костюм.

# 84
  • Sofia
Показахте ли вече Джулиан Мур в Кан?

# 85
Аз пък ви каня в Кан.
Джулиан Мур  Heart Eyes
Скрит текст:
Изабел Аджани
Скрит текст:
Фан Бингбинг
Скрит текст:
Кристен Стюърт
Скрит текст:
Кейт Бланшет
Скрит текст:
Пенелопе Круз и Хавиер. Общият им филм открива фестивала тази година.
Скрит текст:

# 86
  • Rock & Roll feeling ...
Николета имаше един горе-долу нормален период, когато живееха в Италия тримата с Валери и Николче,  беше дала интервю . Изглеждаше уравновесена и спокойна. Какво не и е достигнало, не разбирам ??
Тоя курвенски манталитет и гледище за живота,че да си вещ надупена ти дава някаква голяма личностна стойност, как се лекува ?

# 87
Кристен Стюърт не ми харесва. Изглежда изтощена.

# 88
Джулиан Мур изглежда на 35, възхитителна е тук!

# 89
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Изпреварихте ме, но пък успях да сменя заглавната снимка на темата с нея. Богиня!

Общи условия

Активация на акаунт