Звездни компромати- 362 част

• 110 244
  • 757
  •   1
Отговори
# 255
ПипитУ е на абонамент към кралското семейство, беше лепната и пред болницата, когато раждаше дукесата.

Ирина Шейк и мен много ме радва и са ми свежарска двойка с Брадли Купър. 

# 256
Сега видях, по по битивито ще излъчват сватбата на Хари и Мегън, а Пипи ще бъде на място да отразява събитието.

Аз наистина не се сещам за по-подходящ репортер от нея за това събитие. Противно на повечето мнения тук, аз я харесвам. Да, понякога малко в повече ми идва превъзбуденото ѝ държание, но няма мънкане, няма "аммммм', "ъъъъъ' и всякакви такива като при повечето журналисти.

Отделно говори свободно английски и е повече от запозната с кралските работи. Все пак е учила в Англия. Освен това е приятна за окото.

# 257
  • Once there was a Hushpuppy...
Мишето, аз не съм изказала негативно мнение всъщност. И аз, като теб предпочитам някой, който се справя свободно с езика, нищо, че е малко повечко превъзбудена Пипиту Wink

# 258
А защо ни е пряко предаване на сватбата се чудя аз?

# 259
  • София
А от коя жена е детето на Милошев? С малко дете се е снимал.

Скрит текст:

# 260
Hushpuppy, за негативното мнение нямах теб предвид Simple Smile Даже не мога да кажа и точно чии са били тези мнения, не съм обръщала внимание.

# 261

Скрит текст:
От бившата на Рачков не е ли? Христина Апостолова.

# 262
  • София

Скрит текст:
От бившата на Рачков не е ли? Христина Апостолова.
Друго е детето на Рачков, десетинагодишно и е одрало кожата на майка си.

# 263
  • На ръба..
Мда, от нея е.

# 264
Това е синът му Петър.

# 265
Аз детето на Рачков от нея го знам, но това русичкото с Милошев мисля, че също е от Христина, нали сега са заедно.

# 266
  • София
БТВ е частна телевизия, може да си излъчва каквото реши - който иска може да гледа Simple Smile
Предполагам са решили, че това ще е добре за рейтинга им.

# 267
БТВ е частна телевизия, може да си излъчва каквото реши - който иска може да гледа Simple Smile
Предполагам са решили, че това ще е добре за рейтинга им.
Сигурно достойно ще замести някой от турските сериали. Те в общи линии май само това дават.

# 268
  • Viena
Направо друг човек е Милошев,добре се е барнал с косата.

# 269
Миранда Кер е родила момче - Харт. Бащата е създателят на Снапчат, 27-годишен милиардер. Ех това агнешко...Grinning

Клюкарки, защо не сте казали, че е била бременна? Open Mouth
Ева Лонгория, Лили от ББ... бременеят по година, година и половина, а други за 2-3 месеца и дори не разбираме. Joy

Евтим Милошев е много свеж така. Добре се е получило.

Общи условия

Активация на акаунт