Звездни компромати- 362 част

• 110 168
  • 757
  •   1
Отговори
# 450
  • Blondeville
Според мен в различни епохи и култури, различни форми са били на почит, но никога не са били на почит крайностите, имащи нездрав вид - твърде анорексични, или твърде дебели. Всичко, което е свързано с риск за здравето, за мен не е ок.

Алекс Богданска много ми харесва на тази снимка, сияе. А Николета е препечена, "изкикерчена" някак в опитите си да изглежда като рекламно лице на секс-шоп.

# 451
Ако разгледаме картините, ще видим, че точно богатите жени са били "нормални", а бедните дебелани.

Всъщност, това е нещо, което е валидно през всички векове.
Богати - дебел мъж, слаба жена.
Бедни - слаб мъж, дебела жена.
с малки изключения...

# 452
Много искам да видя Николета и Богданска прави една до друга 😁
Въпреки че Алекс ми е по-симпатична от двете, не мисля, че тази снимка ще е в нейна полза. Не са толкова много хората, които харесват жени над 180 см. Докато николетиният ръст е съвсем приемлив за жена.
Постоянно показваха някакви хора в публиката... Значи предварително се е знаело, ама пак номера.
В публиката показваха разни групи хора, които подкрепят различните изпълнители, не само победителите.

# 453
Корейците не се славят като много висока нация, та 50 кг. за тях са си екстра.

Повечето мъже харесват високи и дългокраки жени и определено не съм съгласна, че Николета печели по точки с ръста си.

# 454
  • До морето
Ми аз съм 180см. и никой мъж не се е оплакал от ръста ми. За всеки влак си има пътници. И ниските, и високите мъже обичат дълги крака😀 Някак си е вродено да е по-естетично ( да съм в тон с темата😆 ). Проблемът на Николета е не, че е  ниска, а че е късокрака и несъразмерна и тя го знае, затова се фотошопва безобразно.

Затова искам да ги видя прави една до друга, ама предполагам такива кадри няма.

# 455
https://www.instagram.com/p/BiWgS22jiLn/ тук е с дългите крака

# 456
Много искам да видя Николета и Богданска прави една до друга 😁
Въпреки че Алекс ми е по-симпатична от двете, не мисля, че тази снимка ще е в нейна полза. Не са толкова много хората, които харесват жени над 180 см. Докато николетиният ръст е съвсем приемлив за жена.
И аз така мисля.Има жени,които дори по 180 са с много фина структура и са..  Heart Eyes Алекс е нормална за мен,не е нито фина структурата и, нито едра. Peace

# 457
  • Once there was a Hushpuppy...
Много я харесвам и аз Александра Богданска Peace А, на снимката с Николета няма място за сравнение между двете Rolling Eyes

# 458
Мъжът на моя колежка беше снимал клип за парфюми, които рекламира Николета. Бяха им иззели телефоните, за да не правят папарашки снимки на стриите й.

# 459
Тая Николета от вас я знам, иначе нямам идея коя е. Зачудих се и кой е тоя чичак до нея. После разбрах, че гаджето ѝ. Иначе Куку и Пипи ги знам от Брадъра. Така я разпознах Сашка и в пощата. Не ги понасям и двата предвид лиготията им, но на тази снимка учудващо ми допаднаха за първи път - лъчезарни млади хора.

# 460
Мъжът на моя колежка беше снимал клип за парфюми, които рекламира Николета. Бяха им иззели телефоните, за да не правят папарашки снимки на стриите й.
Aууууу, не така с лошо, де! Богинята стрии НЯ-МА Joy, но утре жълтурковците ще имат материал...

# 461
  • Sofia
Малката перука как може да е толкова тъп и прост Confounded
По Бтв дават Тамара,Мис Бг,с новото носле Smiley

# 462
Мис Тамара вее екстеншъни по БТВ.Новият и нос все едно аз съм го правила.Ръси клишета колко е силна, как "това"(конкурса) я е направило силна, и как се гордее, че е....силна!

# 463
Ех каква сила...Сила да ти види окото...Същата като онази другата кукувица, дето принца от Дубай я изоставил и тя колко горда със силата си, че го преудоляла. Все има се чудя, ако загубят дете, ако детето им се разболее от рак, загуба на близки, грижа за болни такива, оставане на улицата по една или друга причина и т.н. житейски гадорийки, коя сила биха пуснали в действие.....

# 464
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Ако разгледаме картините, ще видим, че точно богатите жени са били "нормални", а бедните дебелани.

Всъщност, това е нещо, което е валидно през всички векове.
Богати - дебел мъж, слаба жена.
Бедни - слаб мъж, дебела жена.
с малки изключения...

"Слабата жена" никога не е била валидна през всички векове,а от последните 50-60г. заради наложени моделски анорексични критерии(които само жените в техните си глави смятат за естетични).
Пълна жена = здрава = жена,която може да износи деца.На фона на детската смъртност тогава,жената е трябвало да ражда по 8-10 деца,че поне една част от тях да оцелее.
Ако са изисквали някаква част от тялото да бъде слабо,то това е било талията(откъдето и пристягането с корсети) и това валидно само за благородниците.
Слаба жена = болна = безплодна = неможеща да се справя с къщата и семейството.

Общи условия

Активация на акаунт