Звездни компромати- 362 част

• 110 109
  • 757
  •   1
Отговори
# 540
Преди малко прочетох някъде, че последното решение било, бащата - актьор да не присъства на сватбата.
 Организирал бил всичко заедно с другата си дъщеря, която и без това постоянно ходи да говори по някакви предавания, за което й плащат, разбира се.

Какви лъжи за Диана?

# 541
Днес ли е сватбата на века?

Ако говориш за кралската, тя е в събота Simple Smile Чакам я  нетърпение и съм си освободила деня Grinning
Да, за нея. Мерси, щях да я пропусна, ма то ще ни продънят ушите, та нямаше де. Ама мислех, че е днес.

# 542
  • София
Изобщо не се прехласвам по Джейн Фонда. Набръчкана е като шарпей. Какво толкова й харесвате, идея нямам. Тук вече ако Роузи изкоментира, бе баба й изглежда по-добре от Фонда, сис сигурност ще й повярвам! Да, хубава и величествена осанка има Фонда, но в лице си е стара баба.

Моля ви, кажете ми, че малкото дете на Чарлийз е момиче! Щото ако и то е момче, отивам да си направя харакири.

# 543
Май има две момчета Чарлийз. А едното било момиче. Ще живееш, Тонка Trollface !

# 544
https://www.instagram.com/p/BiyUu8Hl30i/?hl=bg&taken-by=hellobulgariaofficial

тук пише, че Мелания е претърпяла операция на бъбрека.

# 545
  • София
А, не се знае докога ще живея. Може пък момичето й да происка да бъде момче.
Айде при детето на Джоли не смятам, че е някакъв каприз. Но тук имам чувството, че не са много читави нещата.

# 546
Казват, че Меган М е излъгъла, че нищо не знаела за Хари, за майка му и за бъдещата си роля, а всъщност била върла почитателка на принцеса Даяна и отчаяно се надявала да се превърне в Даяна номер 2.

# 547
https://www.codefashion.bg/aleksandra-bogdanska-petkanova-pusna- … a-liniya-chervila
Александра Петканова с лимитирана серия червила.

# 548
  • София
Това какво означава в превод? Внесла си е един тир брандирани с нейно лого червилца от Китай? Или някъде на местна почва ги забърква?

# 549
Сем. Маркъл все повече ми напомнят за сем. Кардашиян, включително булката.
 Евтини номера, златотърсачки, викане на папараци, секс, лъжи и видео тяхната работа.
Аз се радвам! Точно от такива като тях имаха нужда в двореца! SmileySad
 Те не че ги нямаха и преди това, такива, но не бяха толкова евтини циркаджии.

# 550
  • софия
Мис Гаргамела е на гости при Галина.
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 15 май 2018, 09:57 от zvаnchе

# 551
Илияна Раева със странно аутфитче
Скрит текст:

# 552
И сега като се смеси оная синя кръв с тая зелена, защото това семейство са егати рептилите, какъв цвят и подвид ще се получи? Как Мегън е успяла да получи такава блага физиономия, сигурно наистина е много добра актриса, но тепърва ще оценят това.

# 553
Едва ли ще стане Даяна 2, но тепърва ще гледаме. Може да е по-активна от Кейт. Макар че сега първо може би ще иска да роди.

# 554
  • Rock & Roll feeling ...
Казват, че Меган М е излъгъла, че нищо не знаела за Хари, за майка му и за бъдещата си роля, а всъщност била върла почитателка на принцеса Даяна и отчаяно се надявала да се превърне в Даяна номер 2.
Точно.  И тези разкрития ги беше направил известен британски журналист. Но изпуснах подробностите и за това питам,дали някой е запознат с целия случай.

Пополина Вокс отиде на конкурса Мис силикон на десетилетието Misc Alien https://www.youtube.com/watch?v=yjHnYO34Igs

Общи условия

Активация на акаунт