Звездни компромати- 362 част

• 110 115
  • 757
  •   1
Отговори
# 570
Вместо телата да си фотошоп-нат
лицата...., че са малко като коне....
А има толкова красиви момичета, що се обезобрязват така?!

# 571
Е то тук повече се набива в очи, че краката са такива където акцентират тия дни, ама междукрачието е странно. Какво е скрила там или хич да не се снима така и с такива шарки
https://www.instagram.com/p/BhazS_6hzaM/

# 572
Всички бг известни дами рекламират банските Парамидона . На кого е тази марка всъщност ?

# 573
  • Once there was a Hushpuppy...
Ужасен бански, пък ако ще да е на незнам си кой дизайнер. Там, й седи гадно заради зебра шарката..

# 574
Не знам на кого е марката,но колкото пъти ми покажете пост в Инста или блога на “УЖаси”-то намирам поне една правописна грешка.Та моят съвет към нея е докато си скулптУрира тЕлото,да вземе да включи един редактор на правописа.

# 575
  • София
oх, дЖаси и уЖаси ме кефят много Simple Smile
язък и за PhD-то значи!
Не разбирам манията по Даяна, винаги съм се чудила с какво в онова време спечели така хората. Не само малки момиченца изрязваха нейни снимки, имах учителка, която също режеше и лепеше в тетрадка!

# 576
Днес гледах Никол Станкулова по Нова и ми се стори бременна. Чудя се обаче дали не е дефект на телевизора? Понякога изглеждат доста закръглени някои хора на екран...

# 577
  • София
Аз пък четох някъде, че са открили връзка на Мегън даже и с Шекспир 😂
Чак в 14 век са ровили и семейството и  и там цъфнало.
https://www.google.fr/amp/www.newsweek.com/prince-harrys-fiancee … on-726068%3famp=1
Сега очаквам и българска следа, така като я гледам може да мине за пра-пра-пра-пра внучка на хан Тервел например. Докато на острова кипят, нашите жълтури спят.
по-вероятно е да се окаже потомка и на Александър Македонски. те там не спят   Joy
баба Бети верно ще се гътне с този цирк.

след репортажа на Пополина Вокс, се уверих, че аз на свой ред съм потомка на Айнщайн и Леонардо да Винчи   Joy

# 578
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Всички бг известни дами рекламират банските Парамидона . На кого е тази марка всъщност ?

# 579
Това какво означава в превод? Внесла си е един тир брандирани с нейно лого червилца от Китай? Или някъде на местна почва ги забърква?
Не, колаборация е с парфюмерии Дъглас. Те правят червила и моливи в два сета и тя си дава името, лицето и т.н. За първи път се прави в България с известна марка/верига и личност в козметката и грима, а в чужбина е ежедневие.

# 580
  • Once there was a Hushpuppy...
Джон Траволта в Кан..... по бръчки Thinking
Мислех, че много се е опъвал, изглеждаше мумифициран преди по снимки, а сега съвсем не е така.
Само да не каже после и той, като нашата мис Тоца2, че фотографа е виновен Mr. Green

# 581
Дали е поредната фалшива новина? Най-вероятно, но е интересно.
Скрит текст:

# 582
  • София
Офф, що не ги оставят намира тея хора. Преди колко години се разделиха, как може все още постоянно да ги събират, това да не са Николета и Ники Михайлов 😂

# 583
  • София
Снимка от сватбата на Гери от Спайс гърл и Кристиан Хорнер преди 3 години - много красива рокля.
https://www.hellomagazine.com/imagenes/brides/2018051548607/geri … dding-photo-z.jpg

# 584
  • Rock & Roll feeling ...
Брад каза,че когато бил с Джен му било тооолкова скучно,че по цял ден пафкал тревица... Питам се какво му е било с Джоли,че по цял ден е бил къркан,като стар руснак рецидивист?!

Евала на Джен,че след всичко което й причиниха съумя да си изправи главата и да продължи напред.

Общи условия

Активация на акаунт