Звездни компромати- 362 част

• 110 100
  • 757
  •   1
Отговори
# 585
Джон Траволта най-сетне да ми хареса..

# 586
Брад каза,че когато бил с Джен му било тооолкова скучно,че по цял ден пафкал тревица... Питам се какво му е било с Джоли,че по цял ден е бил къркан,като стар руснак рецидивист?!
Еми да се вземе панайрджийска маймуна да го забавлява. Скучно му било, егати мъжа. На тия жени, дето са били с него, дали им е бил интересен през всичкото време? Накрая калпавия ще се окаже той. Фръцльо.

# 587
Много са сладки Гери и мъжът й. Като млада Гери беше потресаваща, сега е много красива.

# 588
  • София
И на мен Траволта ми хареса на тази снимка.
Ето и един Мадс по бръчки... мммм    Stuck Out Tongue

# 589
  • Rock & Roll feeling ...
Брад каза,че когато бил с Джен му било тооолкова скучно,че по цял ден пафкал тревица... Питам се какво му е било с Джоли,че по цял ден е бил къркан,като стар руснак рецидивист?!
Еми да се вземе панайрджийска маймуна да го забавлява. Скучно му било, егати мъжа. На тия жени, дето са били с него, дали им е бил интересен през всичкото време? Накрая калпавия ще се окаже той. Фръцльо.
Явно има нужда от жена,която умее да му поддържа интереса постоянно вдигнат.
За мен по-гадно е,че си позволи да коментира Джен и то по този начин, след като стана ясно за изневярата и целият свят я сочеше с пръст и умираше от възхита по най-сексапилната двойка в света. Можеше да й го спести и да се наслаждава на собствената си съдба.

# 590
Явно има нужда от жена,която умее да му поддържа интереса постоянно вдигнат.
За мен по-гадно е,че си позволи да коментира Джен и то по този начин, след като стана ясно за изневярата и целият свят я сочеше с пръст и умираше от възхита по най-сексапилната двойка в света. Можеше да й го спести и да се наслаждава на собствената си съдба.
Още едно доказателство, че не е свет тоя Брад.

А Мадс Микелсен, не го знам кой е, бузи ли си е правил? На очите сбръчкан, а бузите като ябълчици,че и розавки. На втората снимка най се виждат странните бузи. Видях му други снимки на тяк като че ли не е така,като тук. Ей тука е още по-сбръчкан, пък сега се е огладил
https://www.gettyimages.com/event/70th-anniversary-red-carpet-ar … cture-id687331228
Тоя линк нещо не е както трябва, ето тук имах предвид
http://prikachi.com/images/497/9328497H.jpg

Последна редакция: вт, 15 май 2018, 17:40 от Jelly Bean

# 591
Пит е един нарцис, таман си беше с Джолката. Да, можеше да спести колко скучна е бившата и как не разбирала висшите му интереси. Все едно насила го е женил някой. Е, сега сигурно вече знае и какво е да ти е твърде интересно и прекалено нескучно.

# 592
  • DE
На Брад така да му личи колко е налапал в “Мистър и мисис Смит“. Направо хвърчаха искри по екрана. Брака им вероятно е бил нещо такова  Crazy само дето не завърши добре  Mr. Green

# 593
Брад и Дженифър също имаха моменти, в които обясняваше тя как чифт здраво бельо не и е останал. Според мен се разминаха по въпроса с децата и оттам срив. Анджелина пък беше на вълна деца + това че беше тогава 30 годишна секси мацка в разцвета си

# 594
  • Rock & Roll feeling ...
Според мен Анджелина не е била на вълна деца. Пусна Мадокс във връзката си с Пит, усети го,че той иска деца и от там заклинчи в тая посока. Спомням си интервюта в които Пит разказваше,че докато са били гаджета още с Анджи, Мадокс го наричал татко... то така става тая работа. За мен си е манипулация.

# 595
Дженифър е талантлива и чаровна, но спрямо генетичният материал на Анджелина няма как да се класира. Анджелина изтрещя в последните години, а може би винаги си е била такава, но за сметка на това е много, много красива.

# 596
Анджелина се кротна последните години, преди беше доста по-изтрещяла.

# 597
Тя май винаги си е била кукувица 😃

# 598
Снимка от сватбата на Глория Петкова:
Скрит текст:
Този със синия костюм явно е така дълго пазеният в сянка младоженец ...
Допълвам поста с още 2 снимки:
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 15 май 2018, 18:24 от С.

# 599
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Чаровна булка.

Общи условия

Активация на акаунт