Как запазвате спретнатия си вид с течение на деня

• 55 305
  • 504
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Аз пък се абстрахирам от приветливия израз. Не те прави спретната, а просто по- смилаема.
Имах една позната- все усмихната, ококорена и общителна. Е, вярно, действаше при другите хора, но изнищеният й чорапогащник си беше там, кривата очна линия също, мазната коса понякога- и тя, наред с кончета от полите на волани, които все носеше.

Крайно неподатлива съм на общи внушения и детайлите ми правят впечатление, затова за мен си беше в графа "недоизпипана мърла".

# 136
В един от офисите секретарката е вечно нахилена, но ходи без грим и се мисли за красива така (на 25) (не е, изглежда все едно е станала току що). Косата и има остатъци от балеаж и нацъфтели краища поне 10 см. Няма и кой да и каже, че етикетите от обувките се махат и ако не го направиш се виждат, нищо че са отдолу. Shocked

# 137
  • София
Е, да бе. Не съм виждала нечии подметки никога. Еснафско ми е да се заглеждам.
А ако не се- не бих ги видяла.

# 138
  • Canada
На мен също детайлите ми правят впечатление, но съм склонна да си затворя очите за недоизпипана приветлива мърла. Виж за намръщена 'перфектна' кифла, коментираща недостатъците на другите - твърдо не!

Стардъст,
Скрит текст:
не помня в България ДжиПи- та да са изчислявали БМИ. При мен тренировки и подходящо хранене работят. На 176см височина 65кг ми се струват малко. Wink
Аз съм изненадана, че все още хората се хвалят, че прекаляват с алкохол...

# 139
Скрит текст:
Не съм в България.
Много по-ниска съм от теб - печелиш!
Нормално е да имаме различни гледни точки и критерии за спретнат външен вид.

Последна редакция: сб, 12 май 2018, 18:32 от Stardust@

# 140
Ако някой приема моите критерии лично си е негов проблем.  Peace Форум - споделям!

Polar Bear, събота е и не съм особено сериозна днес - ти си купи лепенки против пушене или посети доктор.

Нездравословните навици се отразяват рано лили късно на външния вид. Аз прекалявам с други субстанции.  Joy Коктейли, шампанско, шоколад ...
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Не е лесно да си корпоративен гигант в Лондон.  Naughty

# 141
Абаджиева,
Скрит текст:
радвам се, че ме следиш изкъсо! и говориш вместо мен.
Голяма мъка ми е!

# 142
Абаджиева,
Скрит текст:
радвам се, че ме следиш изкъсо! и говориш вместо мен.

Ами, следя те, въобразяаваш си, че си много важна.  Случайно попаднах на тази тема, прочетох ти мнението и ми стана забавно. Ипъкваш, факт! С фантасмагории и лъжи. И абсурдни претенции.
Тва лук и чесън е за плебсите, а пък ние пием коктейли и шампанско.  Joy bowuu bowuu

# 143
  • София
Ех, нали темата е за спретнатостта.
Спомене някой нечия мазна или нацъфтяла коса, скапани обувки или изнищени дрехи, разпознае се някой и се почне със заяжданията.

И корпиративен лилипут да си, въпрос на себеуважение да не си мачканяк.

# 144
Ех, нали темата е за спретнатостта.
Спомене някой нечия мазна или нацъфтяла коса, скапани обувки или изнищени дрехи, разпознае се някой и се почне със заяжданията.

И корпиративен лилипут да си, въпрос на себеуважение да не си мачканяк.
Маце, да. пак се разпознах.
Скрит текст:
Ето, моят прекрасен образ: дебела селска лелка с мазна, нацъфтяла коса, с побеляли корени, дрехите ми раздърпани, обувките скапани, токовете (ако изобщо ги има) очукани, пуша нервно, воня на чесън и лук едновременно, не се къпя, предреждам се, говоря мъеко и съм от село. Кел файда от парфюми и бб кремове? Тамън съм си баш! Много мъже ми имат мерак.

# 145
  • Canada
Скрит текст:
Не съм в България.
Много по-ниска съм от теб - печелиш!
Нормално е да имаме различни гледани точки и критерии за спретнат външен вид.

И аз не съм в България, спи спокойно Simple Smile. Като гледам и на години имаш да наваксваш.
Моите критерии са високи, но не говоря пренебрежително за някого, ако не им е на висотата. Разбирай - не се 'шокирам' как в България, или където и да е, хората правели едикакво си.

# 146
Това последното ми напълни душата, честно! Развесели ме! Има нещо такова при мъжете май - не обичат чак толкова перфектните...
Редактирам се - става въпрос за скрития текст на Абаджиева. Но и последния подкрепям с всички пръсти на ръцете си.

# 147
  • София
Маце, да. пак се разпознах.
Ето, моят прекрасен образ:
До тук стигнах. Gonna pass

# 148
Нямам претенции да съм на повече години от някой друг (моите са ми напълно достатъчни),  това няма общо с това дали си спретнат или не.

Възраст, килограми, ръст, професия или липса на такава не са фактор в това дали човек изглежда чист и свеж. До човека е.
Шокирам се колко народ се разпозна в горните постове и как лесно се поддава на провокации.

"Маце"  Sick

# 149
  • Canada
Нямам претенции да съм на повече години от някой друг (моите са ми напълно достатъчни),  това няма общо с това дали си спретнат или не.

Възраст, килограми, ръст, професия или липса на такава не са фактор в това дали човек изглежда чист и свеж. До човека е.
Шокирам се колко народ се разпозна в горните постове и как лесно се поддава на провокации.

"Маце"  Sick

Хаха, много лесно се шокираш.  Joy Joy Joy Като нямаш претенции, не си мери гагата с непознати!
Подозирам, че този израз ще ми стане любим отсега нататък.  Joy Joy Joy

Та, шокирам се как не разбра, за какво става въпрос в последните постове. Ох, падам от смях, честно!

Абаджиева, много добро!!!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт