Как запазвате спретнатия си вид с течение на деня

• 55 375
  • 504
  •   1
Отговори
# 300
Купувай си свестни чорапогащници, които топлят и не са като найлон.

Дам. Възможно е да си купуваш и грешен размер и затова да не са ти удобни. Има и чорапи със силиконово захващане високо на бедрото, ако ти се смъква на чатала.

Първо, противоречи на бизнес (а и на официалния) етикет да си с голи крака. Ако имате дрескод, де.
Второ, личи си, каквото и да си говорим.
И зимата изглежда нелепо, разбира се.

# 301
Omsa и Pompea са ми най-меки и удобни. Свличането е заради неправилен размер или просто моделът е лош. Имаше едни български, хем никога в опаковката не е написаният размер, хем са адски неудобни.

На мен от силиковите ленти ми стават обриви, а и усещането е все едно съм се захванала с найлонови ленти.

# 302
Не е от качеството,просто не понасям тази материя.
Същото е и с късите чорапки,така че не е до удобно и неудобно.
Не мога да си намеря място в тялото ,когато нося нещо такова....
Така че хич не ме интересува етикет или хорското мнение.И не,до сега не се е случвало някой да забележи в редките случаи,когато зимата съм ходила така.
Повечето хора не предполагат,че може да си без чорапогащник и не се вглеждат толкова.
Сигурна съм,че след този разговор всички вече ще гледат по-внимателно зимата,когато видят мацка с пола Grinning

# 303
Да, хората си нямат друга работа, освен тази да следят кой ходи с чорапогащник и кой не.

# 304
Да, хората си нямат друга работа, освен тази да следят кой ходи с чорапогащник и кой не.

Че то се изисква специално следене Grinning
Някои хора им правят впечатления нещата,без да се напъват да следят каквото и да е...
п.с. за сарказъм чувала ли си?

# 305
Аз съм чувала, но ти явно не си...

# 306

Твоят "сарказъм" е познат на целия форум Grinning

# 307
  • София
Да, има си природно наблюдателни хора, за което не са виновни. Аз не съм от тях, не помня лица, за разлика от числа

# 308

Твоят "сарказъм" е познат на целия форум Grinning

Не вярвам, че съм позната на целия форум, душо мамина. Виж ти си добре позната, ама с други работи...

# 309
Да, има си природно наблюдателни хора, за което не са виновни. Аз не съм от тях, не помня лица, за разлика от числа

И аз съм така,голямо неудобство ми създава това с лицата.
Може 1 час да съм говорила с един човек ,ако го видя след 3 дена е малко вероятно да го позная Grinning

# 310
Omsa и Pompea са ми най-меки и удобни. Свличането е заради неправилен размер или просто моделът е лош. Имаше едни български, хем никога в опаковката не е написаният размер, хем са адски неудобни.

На мен от силиковите ленти ми стават обриви, а и усещането е все едно съм се захванала с найлонови ленти.

Какъв е правилният размер, ако се свличат - по-голям или по-малък трябва да се вземе? Аз преди години съм носила чорапогащи (сега си слагам клин под панталона, ако ми е студено, удобно ми е с клин) и винаги са ми се свличали, а вероятно са били различни марки. Взимала съм си размер според ръста, а все имах чувството, че крачолите на чорапогащника са твърде къси и затова ми се свлича.

# 311
Ако се свлича - по-голям номер ти трябва.
Точно същото усещане имах и аз, от години нося номер 3 (по Бг номерация май е това), въпреки че според килограми и височина съм за номер 2. Бая крак имам и един номер нагоре решава проблема със смъкването, преди направо полудявах.

# 312
Възможно е. Не съм си помосляла, че ми трябва по-голям размер, защото за ръст над 170 са давали 70-80 килограма, а аз съм била 50+, а и отгоре - около корема и задните части, винаги са ми били хлабави. Може да пробвам зимата с по-голям размер, сега сигурно има и по-хубави чорапогащи отпреди 10-15 години.

# 313
  • София
Свличането може да е и от по- голям, и от по- малъл размер. По мои впечатления, случвало ми се е и в двата случая.
Предпочитам чорапи, има и 80ден с широка лента и се качват много високо. почти до свивката. Което за зимата е супер.
Излизала съм без, когато ми се е скъсал в ръцете чорап/чорапогащник и съм бързала. Иначе стои леко гламаво дори да оставим настрана дрескода и температурите. Mr. Green

# 314
  • София
В последно време си купувам от немските магазини чорапогащници, защото са сравнително евтини и прилично качество - винаги са прекалено стегнати в кръста, дори да взема размер ХЛ. Едно, че там ми е проблемна област, второ - явно ластикът не е съобразен с нарастването на размера.

Общи условия

Активация на акаунт