Как запазвате спретнатия си вид с течение на деня

• 55 336
  • 504
  •   1
Отговори
# 375
На мен ми харесва миризмата на марсилския сапун, много повече от химическите миризми на някои прахове за пране. Свързвам я с чистота. Като студентка перях основно с марсилски сапун - много добре изпираше. Един голям калъп изкарваше сума време, защото не се разкашкваше като обикновените сапуни. И сега бих прала с такъв, ако перях на ръка. За тяло не знам дали би ми допаднал такъв аромат, но за дрехи съм ок.

# 376
  • Canada
Не може ли да си го настържеш и да переш с него?

# 377
Аз два дни опитвах да установя странната миризма в банята си. Оказа се манастирския ми сапун. Марсилските и кастилските така ми миришат, но като се къпя някак не го усещам. Сирийският ми беше любим, той е с лаврово масло, но след войната го няма.

# 378
Не може ли да си го настържеш и да переш с него?

Може вероятно, но ме мързи и даже не се бях сещала от години за този сапун. Сега като погледнах цените, явно е еко-био и на мода. Тогава го купувах от Женския пазар и нямам спомен да е бил толкова скъп. Съвсем икономично си излизаше да пера с него.

# 379
Честотата на миене на косата зависи от омазняването на скалпа. При някои е на 2 дни, при други е на 6. Колко страници изписани за глупости.
При всички случаи е ок 2-3 дни между измиванията. Колкото по-често миете косата си, толкова повече стимулирате отделянето на себум, който да компенсира омазняването в корените. Това е естествен процес и при кого с каква скорост се случва е различно.
как ще се отрази на всяка коса и глава е различно. Имаме фактор тип коса, използвани продукти, тип вода (твърда, мека, басейн, море), температура на водата при миене.
Та какъв е спорът?

# 380
Честотата на миене на косата зависи от омазняването на скалпа. При някои е на 2 дни, при други е на 6. Колко страници изписани за глупости.
При всички случаи е ок 2-3 дни между измиванията. Колкото по-често миете косата си, толкова повече стимулирате отделянето на себум, който да компенсира омазняването в корените. Това е естествен процес и при кого с каква скорост се случва е различно.
как ще се отрази на всяка коса и глава е различно. Имаме фактор тип коса, използвани продукти, тип вода (твърда, мека, басейн, море), температура на водата при миене.
Та какъв е спорът?

Спор ли? Всъщност всеки прави каквото си иска. Simple Smile

# 381
Няма начин да се изкъпя само с вода след като съм била на плаж или в басейн.  Лятото си мия косата ежедневно, зимата, когато не плувам на два-три дни. Не намирам разлика в състоянието и.  Ако не искам да я стилизирам и 5 дена изкарва без да изглежда мръсна, но пуша и се осмърдява, та няма как да си го причиня, а и на околните.

# 382
  • при него
Аз не мисля, че има спор, то си е до коса и до усещане. Имала съм периоди, преди няколко години, да я мия всеки ден. За мен не беше ОК. Като гледам например снимки, тогава ми е стояла едно леко-оредяващо... Сега е доста по-добре. Може и да съм ползвала по-агресивни шампоани, не помня, може и това да е бил проблема.
Аз друго се сетих, което е може би повече по темата.
Случвало ви се е сигурно, особено когато е топло да видите дали на себе си или на други хора, сложен например фон до тен и отгоре избият капчици пот... Аз например, за да го избегна този момент, винаги слагам отгоре една лека пудра, която е с лек блясък ефект.

# 383
Ползвам дълготрайно червило( наистина издържа над 12 часа) и дълготраен молив за очи. Слънцезащитен крем е задължителен.

Здравейте, бихте ли споделили имена на марките, които ползвате? Благодаря Simple Smile

# 384
Ползвам дълготрайно червило( наистина издържа над 12 часа) и дълготраен молив за очи. Слънцезащитен крем е задължителен.

Здравейте, бихте ли споделили имена на марките, които ползвате? Благодаря Simple Smile
Аз също проявявам любопитство. Особено за марката на молива.

# 385
Страшно харесвам продуктите на устни на Колърпоп.
Издръжливи са, да, но водещият критерий за мен е да избледняват красиво и равномерно. Кел файда, че ще имам цвят 12 часа на устните, ако след петия е събран по бръчиците и изглежда отвратително.

# 386

От изказването аз разбирам, че 12 часа издържа първоначалният свеж вид на грима, а не че просто има остатъци, изглеждащи неестетично; че 12 часа момичето няма нужда да освежава грима си, да го подновява Simple Smile

# 387
Страшно харесвам продуктите на устни на Колърпоп.

Не ми е позната марката, в БГ предлагат ли се или само с поръчка от международен сайт?

# 388
  • София
Не се предлагат, поръчват се.
А това как избледнява, зависи много от състоянието на самите устни.
Голдън роуз новата серия матови червила също е много трайна, но на мен лично ми идват сухички. Само че не съм критерий, тъй като на мен ми "тежат" почти всякакви продукти за устни, различни от гланц. На Мейбълин също се бетонират за десетина часа, но те пък да ултра сухи.

# 389
  • София
Обожавам новата серия на ГР Smart lips.
Вече имам 3 и си ги нося с мен. Е, разбира се, подновявам след пиене или ядене.

Общи условия

Активация на акаунт