Как запазвате спретнатия си вид с течение на деня

• 55 274
  • 504
  •   1
Отговори
# 450
Ох, момчета говорят за козметика Simple Smile. Много ми допада.

Аз не харесвам мъж, с парфюм през деня. Афтър шейв и ролон и миризма на душ гел са достатъчни.

За окосмението нямам претенции, ако е тримван е по-добре.

# 451
Разликата между парфюм, тоалетна вода, одеколон и Eau Fraiche е в концентрацията на масла в алкохол и вода. Разлика между парфюм и тоалетна вода има, но не много голяма. В англоезичните държави често казват Eau de Cologne на всички аромати за мъже, съвсем неправилно.

# 452
  • София
Разликата между парфюм, тоалетна вода, одеколон и Eau Fraiche е в концентрацията на масла в алкохол и вода.
Е, да де, аз за това казвах на колегата  дето казва, че нямало. Simple Smile
Например, ежедневно ползвам "по-обикновен", а от време на време и/или с повод, малко по хубав и "по-сериозен". Simple Smile

# 453
В англоезичните държави думите за "парфюм" са три - cologne, parfum and fragrance. И трите се използват еднакво често и означават едно и също - парфюм. А точно на мен да ми обяснявате каква е разликата между разновидностите на концентрациите парфюмни масла, е нелепо Wink.

Темата не е за парфюми, но сякаш кореспондира със "спретнат вид" поне малко, като част от "вида".

Даун, чудесно ми е постоянно с парфюм, особено като знаеш как и какво се ползва, и къде се слага, и по колко, също спрямо времето, и къде ще ходиш. Действа ми добре, като терапия за сетивата и ме успокоява. В същото време го правя за себе си, на мен да ми е добре, а това, че и вътрешно знам, че ухая по-добре от 95% от хората в ежедневието, е друг въпрос Wink. Също ми се е случвало да е тема за заговаряне и случайни запознанства. Peace

Онзи, аз също не харесвам изцяло цитрусови, които не са и много трайни, но да кажем премесени с акватични и дървесни нотки, става по-добре Simple Smile.

Последна редакция: пн, 13 авг 2018, 20:51 от FragranceFanatic

# 454
От момичетата ,съм който са кокони ,глася се доста ,обичам изчистения и стилен вид дрехи ,не мога да нося всичко .Мои приятелки ,често ми казват ,че много им харесва как се обличам ,но те не могат да си се представят така .Какво правя ли ,обичам да нося токчета ,рокли ,спортни дрехи почти всичко ,съчетавам си дрехите .Нося грим гримирвам се , но гледам според поводите ,и средата да се обличам подходящо .На работа не слагам грим ,първо защото работя с жени ,и не искам да си имам разправии ,по нормално облекло ,работя в офис .На дискотека съм, фурия ,екстравагантна .Не е много нормално но имам мания за подреждане на гардероба ми по цветове ,бели блузки потници ,след това розови ,зелени и т.н по цветове .Та по темата ,важно е да си чист ,да ухаеш приятно да имаш хигиена и начин на поведение ,това е от мен ..

# 455
Кати95, коригирай малко интервалите и правописа и може да мръдна до Габрово да пием по едно фрапе Wink.

Иначе добре звучи.  

Относно гримовете на работа, от една страна добре правиш, че може лелките да те сметнат за "лека", гаранция завиждайки за младостта ти Wink. От друга страна, можеш да носиш гримове, но ефирни, светли, да си поддържаш кожата, хидратантни дневни кремове, поддържай си сочни устните, отново да кажем само с някакъв балсам. Една жена не е нужно да се преобразява, за да е хубава и секси. Това не могат да разберат или по-скоро не умеят повечето, а се правят на плашила. Да не споменавам "мумифицирането". Peace.

Последна редакция: вт, 14 авг 2018, 10:25 от FragranceFanatic

# 456
  • София
Има си начини за нормален, ежедневен грим. На мен пък ми е тъпо да отида на работа като измит буркан. Поне фдт, лек руж, спирала, леко червило слагам. То даже не си личи на снимки.

Последна редакция: вт, 14 авг 2018, 10:26 от Free Agent

# 457
Има си начини за нормален, ежедневен грим. На мен пък ми е тъпо да отида на работа като измит буркан. Поне фдт, лек руж, спирала, леко червило слагам. То даже не си личи на снимки.
На мен това без фдт и ружа ми е максимумът 😅

# 458
В англоезичните държави думите за "парфюм" са три - cologne, parfum and fragrance. И трите се използват еднакво често и означават едно и също - парфюм. А точно на мен да ми обяснявате каква е разликата между разновидностите на концентрациите парфюмни масла, е нелепо Wink.

Темата не е за парфюми, но сякаш кореспондира със "спретнат вид" поне малко, като част от "вида".

Даун, чудесно ми е постоянно с парфюм, особено като знаеш как и какво се ползва, и къде се слага, и по колко, също спрямо времето, и къде ще ходиш. Действа ми добре, като терапия за сетивата и ме успокоява. В същото време го правя за себе си, на мен да ми е добре, а това, че и вътрешно знам, че ухая по-добре от 95% от хората в ежедневието, е друг въпрос Wink. Също ми се е случвало да е тема за заговаряне и случайни запознанства. Peace

Онзи, аз също не харесвам изцяло цитрусови, които не са и много трайни, но да кажем премесени с акватични и дървесни нотки, става по-добре Simple Smile.

На теб ти е чудесно, но на мен не. Харесвам силни мъжки парфюми, които през деня не са ми ОК. Имам редовно срещи с по 10-20 човека и ако всички са с парфюм ще трябв ада си нося маска.

# 459
  • Велико Търново
Каквото си слагам преди да изляза за работа в къщи си го вземам с мен, за поправка при необходимост - спирала, фдт/пудра, руж и червило. Парфюм си имам в офиса и в колата. Ако се наложи да се пръскам пак... Малко тъпо защото смесвам ароматите, но ако е толкова наложително пръскам каквото имам в мен.
Работя на бюро и не ми се цапат дрехитe , но се мачкат... Като сложа сако над ризата, не се вижда толкова.
Имам гъбичка за обувки в дамската чанта - лъсвам ги леко и светват.
Косата... Там е деликатно, ако се развали, но винаги имам ластик, в краен случай канцеларски, и я връзвам на опашка.
Ако ми се счупи нокът или нещо разваля по ръцете си - звъня на маникюристка за час.

# 460
Каквото си слагам преди да изляза за работа в къщи си го вземам с мен, за поправка при необходимост - спирала, фдт/пудра, руж и червило. Парфюм си имам в офиса и в колата. Ако се наложи да се пръскам пак... Малко тъпо защото смесвам ароматите, но ако е толкова наложително пръскам каквото имам в мен.
Работя на бюро и не ми се цапат дрехитe , но се мачкат... Като сложа сако над ризата, не се вижда толкова.
Имам гъбичка за обувки в дамската чанта - лъсвам ги леко и светват.
Косата... Там е деликатно, ако се развали, но винаги имам ластик, в краен случай канцеларски, и я връзвам на опашка.
Ако ми се счупи нокът или нещо разваля по ръцете си - звъня на маникюристка за час.

Нямало средна класа в България!

# 461
Има един начин за запазване на вида(и обонянието) в това време - климатик и пак климатик!

# 462
  • Велико Търново
Има един начин за запазване на вида(и обонянието) в това време - климатик и пак климатик!
Точно!!! Simple Smile Чак се разхладих като го прочетох Simple Smile

# 463
Е ако няма климатик замирисвате ли? Аз почти не се потя, а когато се случи не замирисвам. Дразни ме миризмата на парфюмирани ролони, но с тези без аромат си изкарвам спокойно през деня. Зависи и от материята. Изкуствените са гадни.
Пръскам се с парфюм по два пъти на ден, но е лек. Гримът не ми се разваля. Не ми се и мачкат дрехите особено.

# 464
Откакто научих номера със сода за хляб смесена с кокосово масло под мишниците, дори да се изпотя, не мирише. Не помня коя съфорумка ме научи, но да е жива и здрава!

Общи условия

Активация на акаунт