Как запазвате спретнатия си вид с течение на деня

• 55 338
  • 504
  •   1
Отговори
# 195
  • Canada
Анра, ето този е:

Скрит текст:

# 196
Минавам да кажа, че видях в брошурата на Лидъл парна четка:

https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=11190

Стори ми се, че някой питаше за нещо подобно по-напред в темата. Не ми се вижда скъпа, но пък и не знам принципно колко струват подобни уреди.

# 197
Нямам никаква представа, защо съм го написала така. Бях уморена, а когато съм правя много грешки. Продължавам да уча усилено немски и по цял ден няма с кой да си кажа нещо на български. Ако някой забеляза написах на едно място шт, вместо щ. Дори се учудих от себе си. Коригирах го, но.. Нямам представа, защо се случва, казват, че като се напънеш да учиш друг език и ако си там на място, има временен шок на мозъка. Изпушвам и аз от време на време.

Ягодка, маската е на CLARINS Hydra-Essential (Moisturizing reviving eye mask). Извини ме, не зная, как да сложа снимка. В синя тубичка.

# 198
  • София
Аз питах за стиймъра, мерси, Кукумицинка.
Отказах се, впрочем. Не е така универсално, както го мислех.

# 199
Анра, ето този е:

Скрит текст:

# 200
Анра, ето този е:

Скрит текст:
С голямо закъснение се включвам днес. Благодаря за информацията! Ще го пробвам със сигурност.

# 201
Всяка силиконова база ще ти свърши работа да поприкрие пори. Или релеф.
https://www.dm.de/balea-serum-teint-perfektion-optischer-sofort- … 010355000903.html

Тази е супер, но не знам дали са заредили серията в България.

Онемявам като ви чета колко неща носите със себе си - в положителен смисъл казано, де. Взимам пример и започвам и аз да си нося.
Несесерче си нямам аз, имам едва няколко неща, които винаги са под ръка - очната линия, ако случайно реши да ми изчезне опашчицата. Наскоро случайно установих, че гримът ми се задържа по 10 часа и на 35 градуса (поне настоящите продукти), та вече притеснения по този въпрос нямам. Розова вода за освежаване на лицето, гребен - полудявам, ако съм с права коса и вятърът я разроши, антибактериален гел за ръце. Зимата и кремче имах.

Твърде мачкащи се неща като цяло нямам, ако съм с рокля, гледам как сядам, за да не й образувам гънки.
Въпросът с постоянното досадно чупене на нокти и белене на лак го разреших - с гел лак съм, стои, докато не го сваля. Няма носене на пили, на шишенцето с лак и т.н. Наистина е много важно ръцете да са в ред, хората все там ни гледат. То аз все там се гледам, едвам изтърпявам нещо да не е в ред.

Превантивно действам по-скоро, а не коригиращо - поначало чиста коса, направени нокти, чисти обувки, свястно изгладени дрехи, ако са за гладене, ексфолирано и хидратирано тяло, да няма грозни бабешки лакти и колене (моите за три дни стават такива, ако не полагам грижи, петите няма да ги споменавам, че са ми болна тема).
Но май съм и от хората, на които просто им се получава, не знам. По-напред в темата се спомена нещо такова.
Има го и фактора, че съм с кола - няма къде да се намачкам, да ме изцапат, настъпят или да ме навали.

Сега... ако се залея с нещо... въпрос на шанс, не си нося резервни дрехи с мен Grinning Но кажи-речи всичко излиза с мокра кърпичка или някакви такива подръчни материали в тоалетната. Ще се огледам за spot cleaner-a обаче.

Иначе всичко зависи от конкретния ден:
- ако съм с чорапогащник, имам прозрачен лак за нокти, евентуално и резервен чорапогащник.
- ако съм с отваряща се блуза/рокля, имам лепило за дрехи.
- ако имам дълъг ден пред компютъра, нося капки за очи, наистина помагат срещу зачервяването. Някой питаше по-напред.
- ризи, слава Богу, не ми се налага да нося. Не че мачкането е проблем, някакси си остават изгладени (с изключение на сгъвката при лакътя), но с тях проблемът ми е изпотяването - същия продукт използвам и пак, сложа ли риза, съм изпотена след 10 минути. Пробвах прословутите подложки и накрая се върнах към първообраза им - ежедневна дамска превръзка, разрязана на две половинки, всяка залепена на ризата в тази зона. Почти идеално работи. И е много по-евтино и по-удобно от дебелите подложки.
Същото прилагам за сиви и бежови дрехи, там страшно си личат петна от изпотяване.

Като казах риза, пълен мит е за мен, че има ризи, които не се гладели. Да, имаме такива вкъщи - от няколко различни марки в няколко различни ценови диапазона, суша на сушилник и пак няма как да се облече неизгладена. Удрям една ютия по правилата и ризата си изкарва спокойно и 14-часов работен ден.

Ако ми се скъса копче или нещо такова, идея си нямам какво бих правила. Май наистина трябва да си спретна едно несесерче.

Последна редакция: ср, 16 май 2018, 20:52 от bambinnah

# 202
  • София
Ох, недей. Това ми е любимата серия на Балеа. За съжаление, тук я спряха! Още жаля оцветения крем. Най-добрия продукт на света! Ставам, мажа и съм като нова! Еххх.

# 203
Оцветеният крем наистина е страхотен, такова сочно излъчване придава на лицето! И въпреки че е леко розов, след половин час някак се беше напаснал и беше станал с неутрален подтон.
Много го ползвах зимата за no makeup makeup.

# 204
  • най-шареното място
А аз се мачкам в колата. Памучните ми рокли след половин час шофиране са лееееко модернистични... Единственият начин да съм в перфектен вид с някоя е ходене пеша или градки траспорт, но той е супер непредвидим, а често и претъпкан, така че отпада. Ходенето отпада пък зарди дистанциите и неподходящите тротоари/липсата им... и остава мачкането...

# 205
  • София
Слагаш си превръзки под мишниците ли? Anguished

# 206
^провери, има такива продукти, точно по същия начин изглеждат, само че са дебели, гадни и запарващи като превръзка за цикъл.
Ежедневните са много популярен заместител.

# 207
  • София
Никога не съм чувала за подплънки/превръзки под мишниците Laughing
Предполагам залепващата страна е откъм кожата. Тогава полезно ли е? Предотвратява евентуално мокри петна по дрехите, но запушва някак.

# 208
Не знам защо не си чувала.
Чак сега осъзнах какво си разбрала Joy Не се лепят на кожата, разбира се, това би било ужас. На ризата се лепи, отрязаното се пада точно под съединяващия предницата и ръкава шев, просто обира потта, тя не стига до тъканта и така няма петна. Които на риза, на сиви, на бежови дрехи си личат убийствено много. Малко гнусно звучи, но уверявам - това ми се случва на прясно изкъпано тяло и с добър продукт против изпотяване и лош мирис. Дължи се на механичното търкане от тъканта в подмишницата - затова и ненавиждам носене на ризи (не ми се налага за момента) и на блузи с дълъг ръкав (имам точно 3, все в тъмни цветове).

# 209
Хитро е това с превръзките, и аз не бих се сетила Simple Smile  Но аз по тялото, подмишници и пр. почти не се потя. Основно по лицето избива при мен.

Общи условия

Активация на акаунт