Как запазвате спретнатия си вид с течение на деня

• 55 375
  • 504
  •   1
Отговори
# 315
Свличането може да е и от по- голям, и от по- малъл размер. По мои впечатления, случвало ми се е и в двата случая.
Предпочитам чорапи, има и 80ден с широка лента и се качват много високо. почти до свивката. Което за зимата е супер.
Излизала съм без, когато ми се е скъсал в ръцете чорап/чорапогащник и съм бързала. Иначе стои леко гламаво дори да оставим настрана дрескода и температурите. Mr. Green

Ох божеее,аз чета,че стига до сливката и отворих ей такива очи! People Eyes
Гламаво си е,ама като не мога иначе. Grinning

# 316
Ами тя свивката е в сливката, де.

# 317
  • София
Абе, имам предвид, че не стигат до средата на бедрото, а по- нагоре почти по целия крак Laughing
Пък сега свивка ли е, друго ли е.

Сега прочетох за номерата. Винаги съм взимала #4, защото и аз съм над 1.70. Имала съм и много слаби периоди- пак толкова.

# 318
Не гледайте написаните килограми и височина. Свличането тип "дърпане" е от малък размер. Свличането тип "хлабаво" е от голям размер. По стандарт пишат едни размери, дето не знам на коя жена отговарят. Аз съм 160 см, под 50 кг., научила съм се на коя марка кой размер. На много си вземам направо втория, защото първия е като за деца.

# 319
Предпочитам чорапи, има и 80ден с широка лента и се качват много високо. почти до свивката. Което за зимата е супер.
И аз предпочитам такива чорапи, по-удобни са ми, но все пак не ми се налага да нося много често, купувам напосоки и още не съм намерила моята марка. Ти от коя си доволна? И аз точно дългите предпочитам, до свивката Smile. Има разни, едвам стигат до средата на бедрото, ами дори и полата да е под коляното, при сядане ще наизлязат на показ тез' дантели. Хайде моля, няма нужда Simple Smile))) така че до свивката, много правилно, хаха.

# 320
  • София
Аз съм доволна от Pompea. Много еластични и затова и не помня да са ми се свличали. Дългите им чорапи си стигат до под д-то ако искаш Simple Smile Иначе мразя и аз изкуствените материи и особено усещането на ходилата с такива чорапи. От късите май нямам ни един останал за всеки случай.

# 321
Аз съм доволна от Pompea. Много еластични и затова и не помня да са ми се свличали. Дългите им чорапи си стигат до под д-то ако искаш Simple Smile Иначе мразя и аз изкуствените материи и особено усещането на ходилата с такива чорапи. От късите май нямам ни един останал за всеки случай.

Да,да!Това усещане!
А има жени,които ходят и вкъщи с такива чорапки,на босо,по паркета агхххх Scream

# 322
  • София
И аз на посоки взимам, но това, което гледам, е:
- като ги видиш в опаковката, има едни, които стоят събрани, като на ластик, те са  китайски и са кофти и къси, не бива да има набрано
- горе лентата да е по- дебела, както казах
- да не са отсечени, а да имат някакъв по- разчупен контур горе, така по- лесно се задържат

Помпеата са много добри, да. Те май нямат с много широка лента, но въпреки това никога не са ми се смъквали.
Сега погледнах 2 чифта, които имам неотваряни. На едните пише leg avenue, на другите- cervin. На Помпеа винаги имам по един чифт, другите ги избирам на място от най- различни магазини по горните критерии и отдавна не съм имала фалове. Simple Smile

# 323
Точно така, за Pompea и аз имам добри спомени. Имаше ги на щанда за гащи и чорапи в местния ми супермаркет Simple Smile, но изчезнаха. От тогава насам все фалове. Трябва да ги потърся специално онлайн значи, благодаря ви!

# 324
Моите чорапи със силиконова лента ги взимам от ДМ Grinning

# 325
За косата - аз имам мазна коса, която преди миех на два дни. От месеци успях да я науча да ми седи чиста на пет дни. Първо беше на три, после четири, но сега май хванах точната комбинация с шампоан и шипково масло и косата ми е цели три дни чиста Simple Smile На четвъртият ден вечерта е малко омърлушена, а на петият като я свия в кок, нищо не се вижда.
Но преди беше трагедия.....
За чаропогащници и чорапи - не ги понасям. През зимата как да е, но стане ли пролет до късна есен няма да се сетя за тях. За да не пускат бримки ги пръскам с лак за коса или ги държа час във фризера преди да ги обуя. Издържат повече.

# 326
  • София
Кой е шампоана, ако не е тайна и с какъв балсам го съчетаваш?

# 327
И как ползваш шипковото масло? Simple Smile

# 328
  • София, България
И аз се интересувам как успявате да запазите косата чиста 5 дни? Какъв шампоан, балсам ползвате? И какво и как шипково масло?

# 329
И аз се интересувам как успявате да запазите косата чиста 5 дни? Какъв шампоан, балсам ползвате? И какво и как шипково масло?

3 дни успява, през останалите 2 дни от 5-те косата била умърлушена и на кокче. При това положение аз бих я мила на 4-ия ден, не бих се измъчвала с кокчета.

Общи условия

Активация на акаунт