Семейството на мъжа ми.

• 10 958
  • 32
  •   1
Отговори
Оф знам,че тук не е мястото да се оплаквам и имам приятелки който денонощно им надувам главите. Знам,а но искам да споделя с вас колко ми е трудно.
Срещнах мъжа на живота си преди години. И двамата се обичаме в това няма 2 мнения. Не е безгрешен,но и аз не съм.. то и няма такива.
За съжаление той има отвратително семейство което ни проваля живота и което ни пречи да си живеем най-хубавите моменти с нашето бебе или изобщо моментите между нас.
Майка му преди години е починала. Има само баща си който според мен от толкова пиене на алкохол по всеко време вече са му изгнили гънките на мозъка. Има брат по-голям който винаги му завижда за нещо... все иска да дърпа да взима а то няма какво. Има и сестра.. но вятър я вее на бял кон.Сега си изживява тийнейджърските години. Между всички тях я няма семейната топли,разбирателство . Аз се базикам,че моя е от комшията защото той е всичко което те
не са. И не си приличат по характер ни най-малко. Всички тези хубосници в момента са решили нещо да ни прецакват. За съжаление не можем да разберем какво е точно. Но майна та им. Просто не мога да повярвям,че за 1 баща ще е важно повече 1 дете. БАща няма да го интересува нищо и да живее на гърба на другите. В прочем живее с нас. Толкова простотии прави и не разбира какво е направил.Мъжа ми си няма реално никого. Не разчита на никой друг от освен на мен.
Аз не мога да повярвам какво разпиляно семейство са и как собствения ти брат или баща или сестра искат все да те нацакват.
Искаме да се махаме от тук.Търсим друго жилище но с нашия късмет вече 2 къщи ни ги купуват под носа. На моменти съжелявам,че детето ми има такива роднини. Искам да избягам далеч от тях и да не ги видя никога повече...  Sad
Мисля позитивно опитвам се да не дълбая и аз но не става. Светлината ми в тунела за спасение от тях все угасва.

# 1
Може да си познала,че мъжа ти е от комшията.
Тръгнали сте за нов дом ,все ще успеете ,ожали се , сега действай.
Скоро говорих с една жена , свекърва , двама сина с 4 внуци под един покрив  и  общо взето се разбират.Не  знам подробности, но не  е от хората,дето лъжат.Та  завиждай  на такива ,че и аз им завиждам.И работя по въпроса моите деца и внуци да не реват от мен.

# 2
където и да отидете, щом са му единствените роднини ... ще мине време , ще забрави номерата, ще си спомни само хубавите моменти и пак ще ви завъртят. Когато човек няма други роднини и тези , които има са му мили.

# 3
  • София
Появи се отново личност цялата в бяло, на бял кон, ама опръскана в кафяво и миризливо от гадните роднини на " милото". Mr. Green
Да се чудиш и маеш, защо досега светлата личност не е приютила мъжа си при собствената си мама или на квартира?
С мъка си представям ада, в който живее горката- в дома на алкохолика- свекър, завистника- брат, дебнещ всичко да вземе и сестрата- пубер на бял кон!
Боже, колко мъка има на този свят, боже!

# 4
И най-вече репликата: Той не е като тях.....
Не бе, не е .....него леля му го е раждала....

# 5
Всякакви хора има по белия свят. Отделете се, виждайте се по празници и отношенията ви ще се нормализират.

# 6
Всякакви хора има по белия свят. Отделете се, виждайте се по празници и отношенията ви ще се нормализират.

няма.

# 7
Томасита ... Тук при нас се продават доста места, пък и къщи ... Ако искаш ще разпитам и ще ти сниман да ти покажа ... Споко ... И ние сме на няк'во подобно дередже ... На мен пък майка му, се опита да ми докаже, че нямам кърма и да ми обясни как да се изцеждам и бебка да цока от шише ... За да ми се отбие детето .... Гадове ... Пък баща му все му намира работа под предтекст, че всичко ще остане за него ... Та в началото не беше я виждал цяла седмица ... Та да знаеш, не си само ти Kissing Heart

# 8
Каква работа има при тебе майка му, когато кърмиш?
А и мъжа ти не е малко дете. Като иска да стои при бебето, заявява, че е зает и толкова.

# 9
  • София
Томасита ... Тук при нас се продават доста места, пък и къщи ... Ако искаш ще разпитам и ще ти сниман да ти покажа ... Споко ... И ние сме на няк'во подобно дередже ... На мен пък майка му, се опита да ми докаже, че нямам кърма и да ми обясни как да се изцеждам и бебка да цока от шише ... За да ми се отбие детето .... Гадове ... Пък баща му все му намира работа под предтекст, че всичко ще остане за него ... Та в началото не беше я виждал цяла седмица ... Та да знаеш, не си само ти Kissing Heart

И що стоиш при "тея гадове", ами не си вдигнеш парцалките и да ощастливиш мама си с присъствието си? newsm78

# 10
Каква работа има при тебе майка му, когато кърмиш?
А и мъжа ти не е малко дете. Като иска да стои при бебето, заявява, че е зает и толкова.

Незнайно защо, беше решила в началото, че трябва да е до мен постоянно ... Тя е от тия, дето мислят, че вселената се върти около тях ... И дето започват първо със скандал, а после, ако са чули какво казваш, питат к'во се случва ... Сещаш се, лошите лелки по гишетата .... Imp А пък него не съм го чула да им отказва ... Татенцето е с инсулт, може би, затова ...

# 11
И що стоиш при "тея гадове", ами не си вдигнеш парцалките и да ощастливиш мама си с присъствието си? newsm78
/quote]

Щото така е много лесно ... Все пак, ако искам нещо да се промени, няма да се отказвам толкова бързо ... Пък и все си повтарям, че бебка заслужава тати, до колкото е възможно ... В крайна сметка, не съм взела техните, а него ... Заслужава ли си, да се разделяме, заради тях?!?

# 12
Авторке, къде живеете сега? При свекъра или сте на квартира и той е при вас? Ако е второто - има ки къде да живее той, самостоятелно?
Не виждам как някой може да ви вреди ако не го позволявате. Изнесете се в друго жилище докато купите за вас, оставете свекъра в неговото или там, където се очаква да живее, когато си купите дом, и си решаваш проблема.

# 13
Във всички подобни случаи, когато поколенията не се разбират, решението е самостоятелност. Но не самостоятелност от рода "старите да припишат апартамента и да гледат внуците", а младите да се изнесат, да видят как е живота под наем или с ипотека, какво е да плащаш сметки и да си гледаш децата сам.

# 14
И моите свекъри живеят в апартамент в който спокойно можем да се нанесем и ние,има достатъчно място за всички, НО НЕ !Това е чист мазохисъм според мен да се навреш да живееш с родители,било то твоите или на мъжа ти.Моят хубостник почти цял живот беше живял с мама и тати.Когато обаче ние решихме,че ще имаме нещо по-сериозно,казах да си взима чантичката и някъде само двамата,иначе да забрави.Сега сме на квартира.Е не е мечтания дом,не е много по мой вкус,взехме жилище което можем да си позволим.Но спокойствието което имаш е безценно!Виждаме се вече само по празници и на уговорени преди това срещи или събирания с роднините.Когато той реши си ходи до тях и си се виждат с мама и тати,за мен важи същото.Така че,мисля че вече достатъчно хора казаха,какво е единственото решение на проблема! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт