Семейството на мъжа ми.

• 10 964
  • 32
  •   1
Отговори
# 15
  • София

Щото така е много лесно ... Все пак, ако искам нещо да се промени, няма да се отказвам толкова бързо ... Пък и все си повтарям, че бебка заслужава тати, до колкото е възможно ... В крайна сметка, не съм взела техните, а него ... Заслужава ли си, да се разделяме, заради тях?!?

Защо да се разделяте?
Отивате всички при твоите родители.

# 16
Щото така е много лесно ... Все пак, ако искам нещо да се промени, няма да се отказвам толкова бързо ... Пък и все си повтарям, че бебка заслужава тати, до колкото е възможно ... В крайна сметка, не съм взела техните, а него ... Заслужава ли си, да се разделяме, заради тях?!?
Така е, лесно е да се натресете в чужд дом, че и с бебе вместо да подсигурите свой такъв ...

# 17
Така е, лесно е да се натресете в чужд дом, че и с бебе вместо да подсигурите свой такъв ...

Първо - "натрисане" има в народните танци ...
Второ - домът си е наш, дворът е общ.
Последното нещо е съвет : Когато сме станали с д-то нагоре, да не си го изкарваме на другите ... Все пак д-то си е наше!!! Stuck Out Tongue Winking Eye .... И малка вметка ... Тук има доста хейтъри, което ме изумява ... Mask

# 18

Защо да се разделяте?
Отивате всички при твоите родители.

Е редно ли е, ние да сме го постройли и да се изнесем от нещо, което си е наше ...

# 19
Ако е ваше и сте си го построИли и най-вече платили сами, то си врътвате ключа и няма повод за мрънкане от твоя страна Wink

# 20
Изпуснах някъде момента, в който жилището е построено/купено от младите. Темата не беше ли за друго?

# 21
Писах тук в момент на слабост. Не очаквам някой който не го е прижявал да ме разбере. Къщата си е наша. Той живее при нас защото никой друг не го иска. Най-лесно  ми е да му покажа вратата. Ама така ли е редно? Той му е баща-крив,пиян няма значение баща му е. Аз лесното го знам. Но за съжаление не съм и такъв човек. Колкото и да ме ядосват не мога да го оставя на улицата. Склонна съм аз да си замина с бебето. Но ми тежи,че детето ми трябва да живее без баща заради откачения му дядо. Иначе заминем ли от тук.. те всички остават зад гърба ни. Но това не винаги е решението. Пак казвам би ме разбрал човек който го е приживял или приживява в момента. Аз знам,че не винаги свекървите или свекърите са лоши хора. Била съм с мъж който имаше чудесно семейство. Мило и драго давахме едни за други. Но в случея не попаднах на семейство. Тоест имам страхотен мъж с ужасни родители. Но кой си избира родителите ? Никой!  Търсим си друга къща и се надявам скоро да я открием.

# 22
  • Варна
Ами в такъв случай наистина стискаш зъби, докато намерите нов дом и се изнасяте, а дядото остава в този.

# 23
Ако мислите, че алкохолик ще спре да пие понеже на снахата не й харесва как влияе на внучето... не сте реалисти.
Щом преместването е вариант, действайте в тази посока и дано да стане по-скоро, и след това да не ви се лепне пак неговото семейство.

# 24
Ако мислите, че алкохолик ще спре да пие понеже на снахата не й харесва как влияе на внучето... не сте реалисти.
Щом преместването е вариант, действайте в тази посока и дано да стане по-скоро, и след това да не ви се лепне пак неговото семейство.

По-лошото е, че и синчето едва ли пада по-далеч, каквито и да са илюзиите сега, но това ще го оставим на времето...

# 25
...

По-лошото е, че и синчето едва ли пада по-далеч, каквито и да са илюзиите сега, но това ще го оставим на времето...

особено в момента в който се отдалечи от тях забравя за малко време какво му е пречило у тях и залипсват му , може би, и започва да действа като тях.
Т.е. ако му е било неприятно, че баща му е пиел и си е изкарвал неудачите на него... когато се премести и остане сам и се появят трудности се сеща, че има близки хора ... и понеже те в момента не си изкарват на него и не му пречат ... той започва да се държи в семейството си като тях. Т.е. повтаря заучен начин да се справя с проблема. внимава се.

# 26
Не я разбрах нещо тази тема..... Rolling Eyes Rolling Eyes
Построили си къща, взели пияния баща на милото, защото никой не го иска, но сега им тежи.
Има обаче изход -да си намерят друга къща и да се преместят.
Следват въпросите:
1 Тази, настоящата къща, на свекъра ли остава?
2. Ако да, и ако сте толкова богати, че строите къщи и ги подарявате на пияния баща и брата-използвач, защо досега вече не сте построили друга и да сте далече?
3. Каква е гаранцията, че в новата къща няма скоро да цъфне отново пияницата-свекър и използвача-девер. Пък и не пречи да прелита от време на време сестрата-закъсняла тийнейджърка?

# 27
  • София /Абсурдистан

3. Каква е гаранцията, че в новата къща няма скоро да цъфне отново пияницата-свекър и използвача-девер. Пък и не пречи да прелита от време на време сестрата-закъсняла тийнейджърка?
А това е много интересен въпрос  Mr. Green Баш така ще стане, всички ще се домъкнат някой да ги гледа  Peace

# 28
  • На топло в неговото сърце.
Не я разбрах нещо тази тема..... Rolling Eyes Rolling Eyes
Построили си къща, взели пияния баща на милото, защото никой не го иска, но сега им тежи.
Има обаче изход -да си намерят друга къща и да се преместят.
Следват въпросите:
1 Тази, настоящата къща, на свекъра ли остава?
2. Ако да, и ако сте толкова богати, че строите къщи и ги подарявате на пияния баща и брата-използвач, защо досега вече не сте построили друга и да сте далече?
+1 много е объркано всичко,но докато не влезеш в обувките на другия е трудно да го разбереш.

# 29
Влизам в обувките им и все едно съм надянала тези на Малкия Мук или тия на Котарака с чизми, толкова ми е странно. Тези хора в България ли живеят? Щото тук младо семейство с малко бебе да си купи още в началото на брака своя къща? Shocked Rolling Eyes Това може да си позволят само хора на свръх високи позиции, но те обикновено живеят съвсем различен тип живот, напълно изключващ пияници, използвачи, закъснели тийнове на средна възраст, а дори каква да е рода.
Сега си търсят друга къща....по две за лев ли ги дават тия къщи, или под наем? Как си изоставяш собствения дом на някого и отиваш на квартира? Rolling Eyes Все интересни въпроси....
Така че предпочитам в този точно случай да не се опитвам да влизам в чужди обувки и задавам някои въпроси на първо четене както се вика Laughing

Общи условия

Активация на акаунт