Евровизия 2018 - Полуфинал II (Тема 24)

• 78 418
  • 1 760
  •   1
Отговори
# 405
Тия, които сме в БГ, да слагаме ли точки за Бг Grinning

# 406
Аз не разбирам тези петте, които се класират автоматично ( освен Португалия- за нея ясно, понеже е била победител миналата година) на базата на какво се класират без гласуване? Или всяка година тези  страни са с предимство, бидейки богопомазани?

# 407
Плащат доста повече.

# 408
Тия, които сме в БГ, да слагаме ли точки за Бг Grinning
Да,чак толкова няма да издребняваме.
Вероятно БГ ще спечели,но е интересно какво ще класираме на следващите позиции.

# 409
На мен от големите 5, които отиват директно на финал, най - много ми харесва песента на Германия. Може да е някак обичайна, но с много чувство я пее момчето, което докосва.

# 410
  • На топло
Преди 2 години агитирах да се гласува за Франция, защото песента на Амир беше много свежа и той самият е готин персонаж.
Но тази година...айде моля ви се няма нужда, горките мигранти, колко им е труден живота. Все едно ние да напишем песен за мизерния живот на българския пенсионер, такава песен всъщност ще е по-удачна.
Хубаво пее мадамата, но не.
Дано да са ( както много често) извън първите 10 😂

# 411
  • BG
Aз не мога да разделя първото място между България, Албания и Австрия( за нея, ако се абстрахирам от плагиатството, обаче тази сутрин точно тяхната песен ми звуча в главата)

# 412
  • Варна
Пак си пуснах видеото с българската песен. И пак се чудя, толкова ли нямаше начин да се намерят български изпълнители, а не разни чужденци, че и негри... гледам-гледам, и нещо не мога да ги асоциирам с България...

# 413
  • Вестерос
От 6 САМО 2 са чужденци! И в България живеят тъмнокожи!

# 414
И определено това ни е проблемът.

# 415
  • Вестерос
т.е. проблемът ни е, че в България се раждат и живеят афроамериканци? Fearful

# 416
  • BG
т.е. проблемът ни е, че в България се раждат и живеят афроамериканци? Fearful

Проблемът ни е, че нямаме техният стайлинг, всички негри, които съм виждала по улиците са много екстравагантни.

# 417
Нашата песен най- много  ми харесва, особенно фолклорните мотиви на Мария Димова. Според мен сценографията би изглеждала по- добре, ако вместо тази табуретка на която стои Жана на нея да сложат Миа Ди. Щеше да е хубаво и тя да е на сцената. След като изслушах всички песни нещо са ми скучни като изключим Кипър, Чехия, Швеция, нашата разбира се и това са май. Надявам се в събота всичко да е наред.

# 418
  • София
Доста тъпи изказвания. Какъв е проблемът кой участник ни представя? По тая логика, ако трябва да се спазва всяка страна да си е с "нейни" хора, то всяка страна тогава трябва да си пее на родния език. От пръстите се изсмукват тези абсурдни изказвания и заяждания от която и да е страна/човек. Няма смисъл. Уж се пее за толерантност, това-онова в песните и "О, уау!", а какъв им е проблемът кой кого ще представя, не ми е ясно.

Хър Мяуджести, основатели са на конкурса, затова се класират директно на финал.

Франция, за съжаление, смятам, че ще победи.

# 419
  • На топло
Аз пък въобще не се задълбавам, кой черен, кой бял....когато една песен те хване за гърлото....
Песента на Австрия например ми харесва.
За България имам по-различно мнение, нещо и липсва на цялата композиция, но не се задълбавам. Като цяло има модерно звучене.
Не харесвам Жана, но какво от това.

Общи условия

Активация на акаунт