Евровизия 2018 - Полуфинал II (Тема 24)

• 77 179
  • 1 760
  •   1
Отговори
# 900
  • София
Браво! Бяха по-уверени и се справиха страхотно. Леко накрая малко гласовете на Жана и Мария се надвикваха. Песента ни е повече от прекрасна и заслужава ако не победа, то Топ 3.

Искам моментално да забравя песента на Молдова, която не знам как е преди нас при букитата.

# 901
  • София
Нашата песен обаче си е страхотна направо. Не знам, може и да съм твърде пристрастна, но страшно ми харесва!  Grinning

# 902
  • Испания
Испанците казаха, че молдовската песен била написана от руснака Филип Киркоров. Той не спира да повтаря, че е българин, ама тия не са чули.

# 903
  • Разпиляна във въображението
Надвикването отново беше заради силния народен мотив. Поне аз така го усетих.

Имах чувството, че бях затаила дъх.

# 904
Каква рязка разлика между Молдова и България. Все едно два различни века Simple Smile

# 905
  • София
Хареса ми Молдова, игрива песничка.

# 906
  • София
Ами не ми изглеждат реални тези букмейкърски резултати... Швеция на 5 място, а Австрия толкова назад...

# 907
  • AMS
Молдова бяха супер

# 908
  • Ланкър, планините Овнерог
Молдова, сериозно ли с тази песен?  Shocked

Мда, още една чалга..
Като песента от "Етажна собственост"
Може да лайквате за нашите https://www.facebook.com/EurovisionSongContest/videos/10156400756598007/
Това букмейкърското ме съмнява нещо.

# 909
Purple Heart Аз съм много доволна от нашите. Без значение на кое място ще сме, това за мен е най-доброто, което сме изпращали на Евровизия Purple Heart

И аз съм доволна. И съм много щастлива, че последните години стоим много добре на сцената на Евровизия. Като си спомня първите ни опити каква трагедия бяха...

# 910
Жана беше позапретнала ръкави да покаже татуировките. Simple Smile
Добро решение.
Като цяло много съм доволна от нея и от Джони

Джони, ох, Джони... Взимам него и връщам австриеца Joy

# 911
  • SF
Много ни е хубава песента!

На молдовците представянето е запонящо се и различно. Много добро решение!

# 912
Не знам кои няма да осъзнаят, че нашта песен е класи над останалите... УНИКАЛНИ! При мен звука беше супер.

# 913
Уау това беше най-доброто изпълнение досега. При предишните имаше много недоизкусурени неща и стоеше доста дървено на сцената, но този път бяха невероятни, браво, браво. Заслужават 1-во място. Все пак песента от музикална гледна точка е доста трудна и не случайно отне доста време докато всичко се напасне.

# 914
Сърцебиене ми причиняват с всяко излизане. Кой каквото ще да говори за мен са най - добрите. Тези фолклорните моменти в началото и в края все едно наистина са от космоса. Най - различни, най - уникални сме тази година! Purple Heart

Общи условия

Активация на акаунт