Евровизия 2018 - Полуфинал II (Тема 24)

• 78 391
  • 1 760
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Някои тук, сериозно ли са си мислили, че ще спечелим Евровизия 2018?

Преди да ги видя за Първи Път на Живо - Допусках, че можем да сме в челната тройка. Веднага след това, буквално на момента, предупредих дамите тук, че ще сме Извън петицата. Като видях и втората репетиця ми стана ясно, че съм бил прав.

Сериозно се чудя, че още има хора, които мислят че може едва ли не да спечелят нашите. А Фактът, че не ни коментират по други форуми- дори не ни хейтят, е много показателен, че изпълнението на живо няма да е сред топ 5.

Както казах и преди - достигането до финал е Грандиозен Успех за този Проект .

# 466
Израелската песен била с промени в средата и в края.Това е официално инфо,което било излезнало преди репетициите.

Нета,може и да не се е явявала на изпит в консерваторията,но е спечелила израелската версия на The Next Star и доскоро си е изкарвала прехраната пеейки по сватби,но пак беше фалшива на моменти. Тя и за това се срина и при букмейкърите и в гледанията в тубата.

Преди полуфинала и аз си мислех,че имаме шанс за победа.

# 467
  • Пловдив

страхотен Blue Heart

Стана ми мъчно, че няма нито една номинация за наградите на бг радио.

# 468
Песента на Кристиан много се хареса на съпруга ми миналата година (не е българин). Дълго време след конкурса си я слушаше в колата Relieved

Много бързо се отчаяхте за нашата песен. Според мен пък ще е на достойно място (първите 6-7). Иначе нищо не разбират!

# 469
  • Вестерос
Неземен е, и миналата и тази всички са под нивото му!

За мен е успех в топ 5. Другите места не толкова.

# 470
  • DE
Чета руснаците. Там имаме доволно количество фенове. Тази година има много равностойни песни и буквално борбата ще е безмилостно жестока. Вече съм спокойна, че Нета не е фаворит. Много лош лайф. Но съм страшно изненадана от посредствената кипърка с племенния, евтино провокативен танц newsm78
Като минат 20тина гласували държави, вече ще знем накъде отиват нещата. Все пак надеждата умира последна Grinning Пък и заслужаваме да му се невиди. Страхотна песен, добре изпята...  Praynig

# 471
  • Spain
LaughingНа мен пък си ми хареса нашето изпълнение , просто много  неподходящо бяха след оперната певица.... там гласът беше в повече, просто талант...и след нейната бурна бесен... нашата просто не мина...това е .и ми хареса как пяха , имаше на моменти фалшивеене но най накрая се чу че всички пеят... на мен ми е виновен тонрежисьора  на евровизия пък, не мисля че техния звук беше толкова силен като например фуегото:rolling_eyes:. А също мога да кажа че 100 пъти предпочитам дебеланата НЕТА пред онази кльоща с ботокса... да не говорим че песента е сглобена между тази на Поли + припева , които ми е също ама много познат но не мога да се сетя за групата.

...
И вижте само с друг аранжимент как звучи

# 472
  • DE
Озвучаването на БНТ бе ужасно. Качеството на картина  и звук предвид наличната технология на 21 е недопустимо за нацонален канал. Гледахме втория полуфинал при немците и направо останахме очаровани. Няма да казвам коментара на сина ми когато сменихме канала, че ме хвана срам от качеството на обществени услуги в родината Tired Blush

# 473
  • София
Аз се чудя... ако има "кражба" от страна на Кипър, някой дали е направил нещо по въпроса преди тазвечершния финал пред журито?

# 474
Радвам се, за това че България се класира на финал!
За вчерашния полуфинал ще кажа само, че едни от фаворитите ми минаха напред други не, но какво да се прави.
След България, естествено, другите ми фаворити са:
Унгария- много ми харесва, макар и да не слушам хеви-метъл или какъвто и да е жанра ѝ.
Украйна-, Чехия-, Швеция- лесно запеваеми и набиващи се в главата песни, с модерно звучене.
Португалия-, Литва- емоционални и много красиви песни.

Защо ли ми се струва, че рускинята не пя на припева на песента и се чуваха само беквокалите ѝ? А и визията за сцената ми се струва, че е подобна на естонската. Всъщност не се учудвам, че Русия не се класира за финал, особено след гафа, ако мога така да го нарека, по време на партито, което беше в Москва, мисля.

Последна редакция: сб, 12 май 2018, 00:02 от ^^^Тинка^^^

# 475
  • София
Не се отваря линкът.

# 476
И аз много харесвам Унгария. Също Естония и Израел. Три много различни една от друга песни. Май тези са ми най-любимите макар че поизпуснах да чуя някоя, че се занимавах с дъщеря ми.

# 477
Харесва ми нашата песен, и Израел

# 478
Аз мисля да заложа 10 евро на Дания Mr. Green

# 479
Извинете забравих, че е публикувано в група, която е затворена.
Скрит текст:
Още веднъж се извинявам за грешката от моя страна.

Общи условия

Активация на акаунт