Евровизия 2018 - Полуфинал II (Тема 24)

• 76 983
  • 1 760
  •   1
Отговори
# 1 485
Не е съвсем тотално. Израел и Кипър бяха нагоре и на двете места.

# 1 486
  • Индия/България
хехеее.."Пилешка супа за душата"! о йеее....AngryAngry
и ..."прекрасните" ни съседи...мдааа...Изненадата за мен дойде точно от тях всъщност... и от журито. Не от самото "пропадане" на песента ни, защото тя по принцип си имаше недостатъци и явно им дойде леко постничка.  Дето каза някой по-горе - за вота на съседите мога да простя, но на журитата, гласували с по 12 за Кипър и Израел, някак ми идва множко вече..

Радвам се и съжалявам за Австрия едновременно..
(И все пак - предпочитам Израел пред Кипър)..

Последна редакция: нд, 13 май 2018, 02:34 от Bandit Queen

# 1 487
Само дано Сашето не прави пак сценографията догодина, ако участваме.

Както и си мислех, вместо да ни катапултира ни kaputt-ира Frowning1

# 1 488
Германската песен беше единствената балада която ми хареса. Много въздействаща!
Германците трябва да са горди. Толкова години бяха все последни, а сега топ 4!

# 1 489
  • Испания

В последният микс на Армин за Ultra Music Festival Miami  и има бг народна песен.Много се изкефих.
https://www.youtube.com/watch?v=X7JCeq4aCJc&t=759s

Страхотно! Веднага го пуснах. На 29. минута започва "Чичовите коне".

Благодаря.

# 1 490
  • в сърцето на един мъж...
Момичета, благодаря ви за прекрасната вечер заедно! Много съжалявам, че така се развиха нещата, до последно вярвах, че песните и музиката ще победят. Много ме е яд за германците, италиянците и австрийиците - имаха невероятни песни и изобщо изпълненията бяха страхотни. Вместо това победи една кокошка с безумно послание. За мен истинския победител ще е Австрия, а нашите заеха достойно място, въпреки наказателния вот. И май ще спра да гледам вече и да пускам смс-и. Просто няма смисъл. Музиката няма вече място на тази сцена. Напълни се навсякъде с джендър истории и измислени проблеми, а творчеството няма място вече в този свят. Стана ми много мъчно, когато останаха накрая и дадоха италиянците, такова разочарование имаше в погледа на единия от мъжете - това тяхното е послание, а не кудкудякането...

# 1 491
Коментаторите явно объркаха обявяването на българския телевот, защото казаха, че сме дали 12 на Норвегия и 10 на Германия, а в сайта на Евровизия пише, че сме ги дали на Кипър и Израел...

# 1 492
Поне ще имаме коментар от първо лице от страната победител Grinning Tired
Tuon, да знеш, че си ни обещала покани Praynig bouquet
Бях забравила Grinning \

Tuonче Hug Kissing FaceInnocentInnocent
Tuonче,oтива да спи,че утре е работен ден,освен ако не го направят национален празник(стискайте палци).
Уж,живея в тих квартал,ама се радва народа.Последната им победа беше с Дан,това май е третата им.
Честно казано исках да спечелят през 2010 сHarel Skaat - Milim

smileys,мерси,незнаех името на песента.

# 1 493
  • SF
И аз го слушам в момента. Но аз съм абонирана за целия му канал и това е най-слушаната музика у нас.

Догодина с "Вечеряй Радо" Трябва да я ремиксират малко, защото условието е да е правена след септември предходната година.

# 1 494
Българската песен беше доста трудна, това са 5 човека и много зависеше как ще бъде представена на живо и точно там изгърмя.

Иначе песента на мен много ми харесва, а хора с гласове като на Джони Манеул се раждат едно на милион, че и по-рядко.

Иначе много ми дреме кой е спечелил, в крайна сметка съм доволна, че я има тази песен, защото я слушах много пъти. Надявам се Симфоникс да не се отказват и да продължават да пишат хубави песни за Евровизия.

# 1 495
Минали години се сърдихте, че печелят песни с послания (например тази на Украйна) сега пък оплаквания защо не е спечелила песен с послание, а кудкудякане. Все ще има недоволни. На хората им е било забавно нейното кудкудякане и са гласували. Няма световна конспирация.

# 1 496
  • SF
Аз не се сърдя, че не е спечелила песен с послание, а че е спечелила грозна песен, в която няма пеене, няма талант, но има кич и.... да! някакво послание, че пълничките жени не са за изпускане.

# 1 497
Последно на кого са дали нашите зрители 12 и 10 точки? Има някакво разминаване в информацията.

# 1 498
Минали години се сърдихте, че печелят песни с послания (например тази на Украйна) сега пък оплаквания защо не е спечелила песен с послание, а кудкудякане. Все ще има недоволни. На хората им е било забавно нейното кудкудякане и са гласували. Няма световна конспирация.

Едно е песен с хейт послание към една определена страна, в момент, в който световната политика имаше точно такъв тон (по-миналата година да сме точни за протокола), а съвсем друго е посланието в песента на италианците, например. Чули ли сте я изобщо? 

# 1 499
  • Пловдив
Последно на кого са дали нашите зрители 12 и 10 точки? Има някакво разминаване в информацията.

зрителите дадоха тези точки

Журито даде 12 т на Австрия

Общи условия

Активация на акаунт